- Αντιδράσεις
- 1.837
Και καποιος αλλος αργησε να παραδωσει......Wally είπε:Μονος φαουλ ειμαι εγω....
Και καποιος αλλος αργησε να παραδωσει......Wally είπε:Μονος φαουλ ειμαι εγω....
Εχμμμ....δεν εννοουσα εσενα Ντινακο.... #)DINO είπε::baby2: Ο εμπνευστής του thread είναι ο άλλος! :baby2:
Μου ήρθε ένα ειδοποιητήριο αλλά είχε ουρές σήμερα!DINO είπε:ΧΑΧΑΧΑ!!! :animlaugh: Έστειλα συστημένο στον tonytony την παραμονή των Χριστουγέννων...
Λογικά αύριο-μεθαύριο θα το έχει...
Εγώ του χρόνου θα πάω να πάρω το δικό μου! Το αδιαχώρητο στα EΛΤΑ...tonytony είπε:Μου ήρθε ένα ειδοποιητήριο αλλά είχε ουρές σήμερα!
Ένφια κ σήματα την κάνουν την ζημιά οπότε θα πρέπει να πάτε νωρις. Το ίδιο ισχύει κ για τις τράπεζες.Kambia είπε:Εγώ του χρόνου θα πάω να πάρω το δικό μου! Το αδιαχώρητο στα EΛΤΑ...
Παρών!.... ή κάπως έτσι.... :xm:stayros είπε:Μπραβο βρε Γιαννη,καλα εκανες και το ανεστησες! Που 'ναι και εκεινος ο DINO βρε παιδι μου να το οργανωσει?..... :
Αν υπάρχει διάθεση και ελάχιστος χρόνος από κάποιον admin ή mod, θα προτιμούσα να γίνει από αυτόν, καθώς φέτος έχω επιβαρυνθεί με διάφορα που δε μου αφήνουν χρόνο να ανασάνω, αλλά και να είναι πιο "επίσημο"...Kambia είπε:Μπράβο βρε Excavator Θα κάνουμε ένα νέο θέμα για τη φετινή ανταλλαγή . Οπότε όσοι είναι να συμμετέχουν μη δηλώνεται συμμετοχή εδώ.