johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.210
Του έστειλα μνμ που εξηγώ την κατάσταση...stayros είπε:Ενταξει ο Ντινακος θα καταλαβει οτι εγινε λαθος.... ....αλλωστε σου στελνει το δικο του δωρο.
Του έστειλα μνμ που εξηγώ την κατάσταση...stayros είπε:Ενταξει ο Ντινακος θα καταλαβει οτι εγινε λαθος.... ....αλλωστε σου στελνει το δικο του δωρο.
Πρώτα απ'όλα ψυχραιμία!!!johnny19818 είπε:Του έστειλα μνμ που εξηγώ την κατάσταση...
θανος είπε:απιστευτο οτι ανταλλαζω με τον ακριβως απο πανω μου πρεπει να παρω λαχειο μου φαινεται χαχαχαχ mr tsalk τουλαχιστον ειμαι βεβαιως οτι εχετε βιντεο αντε και του χρονου να μαστε ολοι καλα
ευχαριστω πολυ και το δικο μου πακετο εχει φυγει εβαλα μεσα και την δικη μου ταινια επιπλεον (μια απο αυτες δηλαδη) να δειτε και τι γυρναμε πανω κατω ελπιζω να σας αρεσειtsalk είπε:Χαχα Θάνο έτσι είναι (για το βίντεο). Το πακετάκι εστάλη στην διεύθυνσή σου σήμερα το πρωί.
Καλές γιορτές σε όλους παιδιά. Και το χρόνου πάλι να μαστε καλά!
Αριάδνη όντως δεν το είχα σκεφτει αυτο... Δυο χρονιές συνεχόμενες στο Αγρίνιοαριαδνη είπε:Και ο μακισσιμος παλι με αγρινιο εμπλεξε χα χα!
Σ'ευχαριστώ φίλε, να'σαι καλά και πάντα με υγεία.makisimos είπε:Johnny11981 σ ευχαριστω φιλε μου και του χρονου με υγεια..!
[edit] off topic / απάντηση στο πιο πάνω [Edit]ΦΖΠ1 είπε:Άσχετο,...