arpacolla
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 209
Ιδιαίτερα γενναιόδωρη ρετρο-προσφορά, μπράβο.tsalk είπε:Eπειδή ο καιρός περνάει τάχιστα, κατέληξα μετά ωρίμου σκέψεως να προσφέρω τις εξής Συλλογές Υπερ-ατού.
Ιδιαίτερα γενναιόδωρη ρετρο-προσφορά, μπράβο.tsalk είπε:Eπειδή ο καιρός περνάει τάχιστα, κατέληξα μετά ωρίμου σκέψεως να προσφέρω τις εξής Συλλογές Υπερ-ατού.
Πραγματικά! Σε μόνο 2 εβδομάδες είναι η κλήρωση!tsalk είπε:Eπειδή ο καιρός περνάει τάχιστα,
Τεινω να συμφωνησω με τον φιλτατο Atarian!!!DINO είπε:Παίδες, έχετε ανεβάσει πολύ τον πήχη φέτος!!! WOW!!!
Σε ευχαριστω Γιαννη!johnny19818 είπε:Καλή επιτυχία στην εγχείρηση Σταύρο. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.
Ξέρεις τί μεγάλο χρονικό περιθώριο είναι μια ολόκληρη εβδομάδα? Μια χαρά πάμεjohnny19818 είπε:...Βασικά έχει μείνει μία εβδομάδα και μόνο 6 έχουμε δηλώσει το δώρο μας. Φοβάμαι για ναυάγιο της ιδέας για φέτος .
Μετά που είδα το δικό σου και του tsalk, το δικό μου μου φαίνεται φτωχό. Επιφυλλάσομαι για κάτι ακόμη.DINO είπε:Παίδες, έχετε ανεβάσει πολύ τον πήχη φέτος!!! WOW!!!
Ωραίος Γιάννο. Και το κασσετάκι του Game BoyAjax87 είπε:Να και τα δικα μου (πολυ φτωχα σε σχεση με αλλα δωρα , αλλα δεν εχω πολλα ρετρο πραγματα πια )
Ενα τευχος Αλμανακο(Ιουλιος 1995) και την κασσετα gameboy Jurrasic Park.
Έναν Λόρδο, πάντα θα τον περιμένουμε!Lord_Makro είπε:Προλαβαίνω, προλαβαίνω;; Λοιπόν εγώ θα βάλω κόμικς, θα κοιτάξω και θα γράψω αύριο τι συγκεκριμένα...
Μια χαρά!Spybil είπε:Αργησα αλλά το είδα μόλις απόψε,οπότε επιφυλάσσομαι για το δώρο.. Λογικά μέχρι Πεμπτη θα ανακοινωθεί!
Και του makisimou είναι εξαιρετικά τα δώρα, αλλά και ο tsalk το τερμάτισε!!!johnny19818 είπε:Μετά που είδα το δικό σου και του tsalk, το δικό μου μου φαίνεται φτωχό. Επιφυλλάσομαι για κάτι ακόμη.
It's OK....Ajax87 είπε:Να και τα δικα μου (πολυ φτωχα σε σχεση με αλλα δωρα , αλλα δεν εχω πολλα ρετρο πραγματα πια )
Ενα τευχος Αλμανακο(Ιουλιος 1995) και την κασσετα gameboy Jurassic Park.