DianaTheSuperstar91
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 226
Ας το έβαζαν κι αυτό, στο διαδίκτυο τα έχω δει τα επεισόδια μόνο
Δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις! Αρκεί να πέσεις σε ευγενική τηλεφωνήτρια που δε σε βρίσει όταν ακούσει το αίτημά σου (στο mega έχουν ένα θέμα με την ευγένεια-την έχουν ξεχάσει εδώ και πολύύύύ καιρό).zoug100 είπε:επειδη απο οσο θυμαμαι ποτε δεν εχυν δειξει επαναληψη αν τους ζητουσα τα επεισοδια θα μου τα εδιναν πιστευετε?ή χλωμο να γινει αυτο?
Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ για τις σειρές που θέλω έχω σκεφτεί πάμπολλες φορές να το προβώ σε τέτοια κίνηση μιας και δεν τις κόβω να προβάλλονται.zoug100 είπε:ειχα στειλει πριν δυο χρονια email στην εταιρεια παραγωγης της σειρας που αν θυμαμαι καλα ηταν η <<ΑΝΩΣΗ>> ζητωντας τους αν εχουν τα επεισοδια της σειρας και αν χρειαστει να δεσμευομουν εγγραφως οτι τα ηθελα μονο για ιδιωτικη χρηση.και μου στειλαν απαντηση οτι δεν υπαρχει στο αρχειο τους η σειρα.τωρα αληθεια μου ελεγαν?να με ξεφορτωθουν θελανε?δεν ξερω.παντως θα δοκιμασω και στο mega καποια στιγμη.ελπιζω να βρω αυτα τα διαμαντια #) α ρε ζουγκα και τα μυαλα στα καγκελα!!!
τι ειναι το all nighters ρε παιδια γιατι εχω χασει επεισοδιαDianaTheSuperstar91 είπε:Παιδιά στο All Nighters Σάτιρα standard θα βάλουν εκτός από τα αποσπάσματα της σειράς, 1 τηλεταινία με την εκπομπή μετά το All Nighters
ευχαριστώ πολύsunset89 είπε:Θεματικές βραδιές. πχ. αυτό που σε ενδιαφέρει θα προβληθεί τη βραδιά που θα είναι αφιερωμένη στη σάτιρα.Μέσα στο Νοέμβρη θα υπάρξει ολονύχτιο αφιέρωμα με θεματολογία σατιρική και θα έχει Μαλβίνα, Ζουγανέλη και άλλα.
Η μέρα είναι η Παρασκευή αλλά δε γνωρίζουμε ακόμα πότε ακριβώς θα υπάρξει το συγκεκριμένο αφιέρωμα.
εδώ μπορείς να ενημερωθείς περαιτέρω:
http://www.megatv.com/articles.asp?catid=13494&subid=2&pubid=3984870&puborgid=4282171
Sunset από 30/10 τα All Nighters κάθε Παρασκευή 11 το βράδυ με 1 και μετά επιλεγμένα σίριαλ και εκπομπές σε μορφή τηλεταινίας 1 μέχρι να αρχίσει το Mega Σαββατοκύριακοsunset89 είπε:Θεματικές βραδιές. πχ. αυτό που σε ενδιαφέρει θα προβληθεί τη βραδιά που θα είναι αφιερωμένη στη σάτιρα.Μέσα στο Νοέμβρη θα υπάρξει ολονύχτιο αφιέρωμα με θεματολογία σατιρική και θα έχει Μαλβίνα, Ζουγανέλη και άλλα.
Η μέρα είναι η Παρασκευή αλλά δε γνωρίζουμε ακόμα πότε ακριβώς θα υπάρξει το συγκεκριμένο αφιέρωμα.
εδώ μπορείς να ενημερωθείς περαιτέρω:
http://www.megatv.com/articles.asp?catid=13494&subid=2&pubid=3984870&puborgid=4282171
30/10 SEXsunset89 είπε:Αυτό είπα. Μόνο που δεν ξέρουμε ακριβή ημερομηνία προβολής της σάτιρας. Παρασκευή θα είναι όπως όλα.