akmakas
Banned
- Αντιδράσεις
- 99
Απίστευτα και όμως Αληθινά (That's Incredible, 1980-84), ΕΡΤ
Πρεμιέρα: Σάββατο 5/12/1981
Να ξεκινησω και εγω με την σειρα μου να πω δυο λογια για την σειρα,που παιζοταν στις αρχες τις δεκαετιας του 80! Απιστευτα και ομως αληθινα!
Η σειρα ειχε τρεις παρουσιαστες δυο αντρες και μια γυναικα τα ονοματα τους
τα εχω ξεχασει.Παρουσιαζαν περιεργα γεγονοτα απο ολο τον κοσμο πραγματικα απιστευτα!!Ηταν μια απο τις ποιο αγαπημενες μου σειρες!Δεν ειχα χασει ουτε ενα επεισοδιο!
Σε ενα επεισοδιο το θυμαμαι σαν χθες ειχαν παρουσιασει Το θρυλικο Dragons lair (Το γνωριζετε ολοι φυσικα!)
Εμφανιστηκε στην Αμερικη.Ηταν το πρωτο game με CD Laser disc!!!!!
Ειχα παθει μεγαλο ταρακουλο απο τα γραφικα του!
Τοτε ειχα μια παιχνιδιμηχανη την Unimex mark ix με 4 χρωματα και γραφικα παυλες και τετραγωνα!Εκανα πολυ καιρο να ξαναπαιξω χι χι!
Πρεμιέρα: Σάββατο 5/12/1981
Να ξεκινησω και εγω με την σειρα μου να πω δυο λογια για την σειρα,που παιζοταν στις αρχες τις δεκαετιας του 80! Απιστευτα και ομως αληθινα!
Η σειρα ειχε τρεις παρουσιαστες δυο αντρες και μια γυναικα τα ονοματα τους
τα εχω ξεχασει.Παρουσιαζαν περιεργα γεγονοτα απο ολο τον κοσμο πραγματικα απιστευτα!!Ηταν μια απο τις ποιο αγαπημενες μου σειρες!Δεν ειχα χασει ουτε ενα επεισοδιο!
Σε ενα επεισοδιο το θυμαμαι σαν χθες ειχαν παρουσιασει Το θρυλικο Dragons lair (Το γνωριζετε ολοι φυσικα!)
Εμφανιστηκε στην Αμερικη.Ηταν το πρωτο game με CD Laser disc!!!!!
Ειχα παθει μεγαλο ταρακουλο απο τα γραφικα του!
Τοτε ειχα μια παιχνιδιμηχανη την Unimex mark ix με 4 χρωματα και γραφικα παυλες και τετραγωνα!Εκανα πολυ καιρο να ξαναπαιξω χι χι!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: