Απίστευτα και όμως αληθινά (That's incredible)

panp

Banned
Joined
25 Μάρ 2012
Μηνύματα
1.469
Αντιδράσεις
78
Από το "παλιό" πρώτο "That's Incredible", τότε δηλαδή που έπαιζε με υπότιτλους, θυμάμαι μια ιστορία με ένα αυτοκίνητο που το είχαν φτιάξει να έχει 10000 χλμ. αυτονομία ! Μέχρι και λάστιχο εν κινήσει μπορούσε να αλλάξει με κάποιες ειδικές πατέντες.

Άλλη ιστορία ήταν με τη διόρθωση της μυωπίας : τότε ακόμα δεν είχε βρεθεί ίσως η μέθοδος του laser, και δείχναν μια τεχνική με την οποία κόβαν από το μάτι ένα φλοιό σαν φακό επαφής, τον καταψύχαν σε μια θερμοκρασία κάπου στους -150, έτσι παγωμένο τον σμίλευαν ώστε να διορθωθεί η διάθλασή του, και μετά τον ξαναράβαν πάνω στο μάτι ! Ως μύωψ ήταν...η μεγάλη ανατριχίλα !

Θυμάμαι επίσης αρκετές από τις ιστορίες που προαναφέρθηκαν, όπως το "Χριστό" από τις φλόγες και το "υγρό-μονωτή", και τέλος, αν θυμάμαι καλά, σε μια εκπομπή εμφανίστηκε αριθμομνήμονας στον οποίο ένας-ένας από όλη την εξέδρα του κοινού του είπε το τηλέφωνό του, και μετά τους τα ξαναείπε σε όλους από μνήμης !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.664
Αντιδράσεις
1.421
Τη θυμάμαι αχνά την εκπομπή. Πιο πολύ θυμάμαι τον τίτλο. Όσον αφορά το τερματισμό του Pac Man, έχουμε τον κατάλληλο άνθρωπο μου κυκλοφορεί ανάμεσά μας.
 

manos311

RetroActive
Joined
9 Φεβ 2012
Μηνύματα
1.188
Αντιδράσεις
2.054
Σαν συλλέκτης DVD είναι από τις εκπομπές που θα ήθελα να έχω, αλλά δε νομίζω ότι βγήκε ποτέ σε DVD. 

Θυμάμαι πολλές ιστορίες:

Ένας κασκαντέρ που πηδούσε πάνω από αυτοκίνητα που έρχονταν με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος του.

Ένας που έβαζε βολές μπάσκετ με δεμένα μάτια. 

Τι μπορεί να περάσει μέσα από ένα τσουβάλι άμμο, ένα βέλος ή μια σφαίρα? Έγινε το τεστ, και η σφαίρα σταμάτησε από την άμμο, ενώ το βέλος διαπέρασε το τσουβάλι. 

Η ανθρώπινη αυτανάφλεξη - κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων που βρέθηκαν καμμένοι χωρις να υπάρχει φανερή αιτία, και θεωρείται ότι το σώμα τους έπιασε από μόνο του φωτιά.

Πολλές ιστορίες φαντασμάτων.
 

Rakeesh

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.470
Αντιδράσεις
1.174
Σημερα τετοια εκομπη δε θα ειχε κανενα ενδιαφερον. Στο ΥΤ και στο Ινστα πιτσιρικια δημοσιευουν τα απιστευτα κατορθωματα και ακροβατικα
 

paulochelao24

Retro Member
Joined
16 Οκτ 2014
Μηνύματα
1.224
Αντιδράσεις
1.289
η βιντεοσκόπηση του φαντάσματος στο στοιχειωμένο σπίτι ,ο Χριστός στο σπίτι που φλέγονταν,ένα άλλο με έναν νεαρό από κάποια ασιατική χώρα με 2 κεφάλια (πρόσωπα ουσιαστικά το δεύτερο πρόσωπο του ήτα πίσω απ' το κεφάλι),ένα μάτι σε μια πόρτα και μερικά ακόμα ήταν  θέματα που μας έκαναν να χ.......ε πάνω μας.
 

FORD231

RetroNuts!
Joined
28 Φεβ 2010
Μηνύματα
2.440
Αντιδράσεις
1.502
((Απίστευτα κι όμως αληθινά)). Απόσπασμα από την Αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή η οποία έδειχνε ανθρώπους δεξιότητες και φαινόμενα από όλο τον κόσμο που έμοιαζαν απίστευτα....ήταν όμως αληθινά! Μεταδόθηκε 31 Οκτωβρίου 1984 στην ΕΡΤ-1 .
 

Always Somewhere

RetroNuts
Joined
9 Νοέ 2019
Μηνύματα
1.486
Αντιδράσεις
3.297
Τι φοβερή εκπομπή !!!

Δεν έχανα επεισόδιο και φυσικά ήμουν ερωτευμένος με την πανέμορφη Cathy Lee Crosby (Wonder Woman) :love::love::love:
 
Μπλουζα