Απίστευτα και όμως αληθινά (That's incredible)

Από το "παλιό" πρώτο "That's Incredible", τότε δηλαδή που έπαιζε με υπότιτλους, θυμάμαι μια ιστορία με ένα αυτοκίνητο που το είχαν φτιάξει να έχει 10000 χλμ. αυτονομία ! Μέχρι και λάστιχο εν κινήσει μπορούσε να αλλάξει με κάποιες ειδικές πατέντες.

Άλλη ιστορία ήταν με τη διόρθωση της μυωπίας : τότε ακόμα δεν είχε βρεθεί ίσως η μέθοδος του laser, και δείχναν μια τεχνική με την οποία κόβαν από το μάτι ένα φλοιό σαν φακό επαφής, τον καταψύχαν σε μια θερμοκρασία κάπου στους -150, έτσι παγωμένο τον σμίλευαν ώστε να διορθωθεί η διάθλασή του, και μετά τον ξαναράβαν πάνω στο μάτι ! Ως μύωψ ήταν...η μεγάλη ανατριχίλα !

Θυμάμαι επίσης αρκετές από τις ιστορίες που προαναφέρθηκαν, όπως το "Χριστό" από τις φλόγες και το "υγρό-μονωτή", και τέλος, αν θυμάμαι καλά, σε μια εκπομπή εμφανίστηκε αριθμομνήμονας στον οποίο ένας-ένας από όλη την εξέδρα του κοινού του είπε το τηλέφωνό του, και μετά τους τα ξαναείπε σε όλους από μνήμης !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τη θυμάμαι αχνά την εκπομπή. Πιο πολύ θυμάμαι τον τίτλο. Όσον αφορά το τερματισμό του Pac Man, έχουμε τον κατάλληλο άνθρωπο μου κυκλοφορεί ανάμεσά μας.
 
Σαν συλλέκτης DVD είναι από τις εκπομπές που θα ήθελα να έχω, αλλά δε νομίζω ότι βγήκε ποτέ σε DVD. 

Θυμάμαι πολλές ιστορίες:

Ένας κασκαντέρ που πηδούσε πάνω από αυτοκίνητα που έρχονταν με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος του.

Ένας που έβαζε βολές μπάσκετ με δεμένα μάτια. 

Τι μπορεί να περάσει μέσα από ένα τσουβάλι άμμο, ένα βέλος ή μια σφαίρα? Έγινε το τεστ, και η σφαίρα σταμάτησε από την άμμο, ενώ το βέλος διαπέρασε το τσουβάλι. 

Η ανθρώπινη αυτανάφλεξη - κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων που βρέθηκαν καμμένοι χωρις να υπάρχει φανερή αιτία, και θεωρείται ότι το σώμα τους έπιασε από μόνο του φωτιά.

Πολλές ιστορίες φαντασμάτων.
 
Σημερα τετοια εκομπη δε θα ειχε κανενα ενδιαφερον. Στο ΥΤ και στο Ινστα πιτσιρικια δημοσιευουν τα απιστευτα κατορθωματα και ακροβατικα
 
η βιντεοσκόπηση του φαντάσματος στο στοιχειωμένο σπίτι ,ο Χριστός στο σπίτι που φλέγονταν,ένα άλλο με έναν νεαρό από κάποια ασιατική χώρα με 2 κεφάλια (πρόσωπα ουσιαστικά το δεύτερο πρόσωπο του ήτα πίσω απ' το κεφάλι),ένα μάτι σε μια πόρτα και μερικά ακόμα ήταν  θέματα που μας έκαναν να χ.......ε πάνω μας.
 
((Απίστευτα κι όμως αληθινά)). Απόσπασμα από την Αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή η οποία έδειχνε ανθρώπους δεξιότητες και φαινόμενα από όλο τον κόσμο που έμοιαζαν απίστευτα....ήταν όμως αληθινά! Μεταδόθηκε 31 Οκτωβρίου 1984 στην ΕΡΤ-1 .
 
Τι φοβερή εκπομπή !!!

Δεν έχανα επεισόδιο και φυσικά ήμουν ερωτευμένος με την πανέμορφη Cathy Lee Crosby (Wonder Woman) :love::love::love:
 
Πίσω
Μπλουζα