Vetus
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 59
Όχι που θα την γλύτωνες.johnny19818 είπε:Το περίμενα το σχόλιο με τις μπαταρίες .
Όχι που θα την γλύτωνες.johnny19818 είπε:Το περίμενα το σχόλιο με τις μπαταρίες .
Πολύ σωστό σε βρίσκω. Δε μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζι σου!Vetus είπε:Μακάρι να υπήρχε κανάς τρόπος για να παίρναγες φωτογραφίες από το Game Boy Camera στον υπολογιστή σου. Για να βγάζω selfies μ' αυτό.
Και πόση ώρα είδες; Επειδή άδειαζαν γρήγορα οι μπαταρίες στο Game Gear.
Όταν το επιχειρήσεις να το κάνεις πράξη, βάλε κι ένα φίλο σου να τραβάει κρυφά βίντεο με αντιδράσεις του κόσμου.
Σωστόοοοοοοοοοος.
Συμβαίνει αυτό μερικές φορές αλλά εμένα προσωπικά δεν μου 'χει τύχει. Παίζω Animal Crossing New Leaf στο 3DS μου ενώ είμαι στο μετρό και δεν δίνω δεκάρα τσακιστή τι θα σκεφτεί ο άλλος. Εξάλλου δεν ενοχλώ κανέναν σ' αντίθεση με κάτι αγενέστατα άτομα που παίζουν παιχνίδια στα κινητά τους δίχως ν' απενεργοποιήσουν τον ήχο.
Προσωπικά καλύτερο είναι να παίζεις με την παρέα σου στην καφετέρια Mario Kart και Super Smash Bros στα 3DS σας παρά να είσαστε στο ίδιο τραπέζι και να είναι ο καθένας απoχαυνωμένος με το κινητό του να τσεκάρει το status του στο Facebook. Το πρώτο δηλώνει κοινωνικότητα καθώς κάνετε κάτι διασκεδαστικό όλοι μαζί επικοινωνόντας άμεσα ο ένας με τον άλλον (κι ας το θεωρούν μερικοί κακοπροαίρετοι ανώριμη απασχόληση) ενώ το δεύτερο δηλώνει πλήρης αποξένωση (δεν ξέρω αν είναι η σωστή λέξη εδώ). Μέχρι και ζευγάρια βλέπεις να βγαίνουν για βόλτα κι αντί να μιλάνε μεταξύ τους να μιλάνε με τους "φίλους" τους στο internet μέσω κινητού. Αν ήταν έτσι τότε να καθόσασταν σπίτια σας. Για να μην πω για τους καραγκιόζηδες που παίζουν με το κινητό τους ακόμα και κατά την διάρκεια ενός έργου στον κινηματογράφο. Φταίω μετά άμα φωνάξω τον υπεύθυνο για να τους πετάξει έξω με τις κλωτσιές;
Εννοώ hipster από την άποψη ότι παίζεις σε δημόσιο χώρο με κάτι παλιό για να δείξεις ότι είσαι διαφορετικός από την μάζα.
Πρόσεξε τι λες γιατί θα σου στείλω τον DimosonicVetus είπε:Όχι που θα την γλύτωνες.
Έλεος πια! Kαι να μην είχαν παίξει ποτέ το παιχνίδι, υπάρχουν τόσες παρωδίες του Duck Hunt στο internet. Μέχρι και playable character έγινε στο Super Smash Bros.theoritikos είπε:Κάποια στιγμή στο φίλμ εμφανίζεται το spite του σκύλου απο το duck hunt να κάνει το animation sequence όταν πετυχαίνεις μια πάπια. Το 90% των ατόμων στην αίθουσα αναρωτιόνταν τι ήταν αυτό που εμφανίστηκε.
Δεν θα το σχολιάσω για να μην αρχίσω τα βρισίδια.theoritikos είπε:Τα pixels που άφηναν πίσω οι εχθροί νόμιζαν ότι είναι κυβάκια minecraft :burn:
Θα πήγαν επειδή το διαφήμιζε στην τηλεόραση κι επειδή πρωταγωνιστεί ο αντιπαθέστατος, ατάλαντος, μη αστείος Adam Sandler που είναι επίσης παραγωγός και σεναριογράφος.theoritikos είπε:Αμφιβάλω αν κατάλαβαν τι ταινία πήγαν να δουν
Πες τους "3DS και PS Vita emulators υπάρχουν; Δεν υπάρχουν; Aχ, τι κρίμα.". Kι όσο αυτοί παίζουν Pokemon games σε Gameboy Advance emulator, εμείς απολαμβάνουμε τα νέα Pokemon games που 'χουν βγει για 3DS. Τέλος, τα μόνα παιχνίδια που μπορείς κάπως ν' απολαύσεις σε emulator σε smartphones είναι τα turn based rpg για κονσόλες από SNES και πριν. Όσο αφορά τα "τσάμπα" παιχνίδια, θ' απαντήσω με το παρακάτω κομικσάκι:Crimson Moonlight είπε:Μ' ενοχλει φοβερά που τα τελευταία χρόνια αν σε δουν να παίζεις με αληθινή φοριτή κονσόλα κι όχι smartphone σε θεωρούν [edited]. Του τύπου "είσαι κορόιδο που πληρωνεις για να παίζεις μόνο παιχνίδια και πληρώνεις και τα παιχνίδια ενώ μπορείς να κατεβάσεις emulators και να τα παιξεις τζαμπα". Γιατί παρακαλλώ; Τιποτα δεν συγκρίνεται με την αληθινή συσκευή που την πιάνεις στα χέρια και χειρίζεσαι τα κουμπιά και προσπαθείς να περασεις το παιχνίδι. Στην οθόνη του κινητού δεν το ευχαριστιέσαι το ίδιο. Καλά τα emulators, αν θε όμως να ευχαριστηθείς ένα παιχνίδι πρέπει να το έχεις σε φυσικό αντίτυπο. Είναι αποκαρδιωτικό βέβαια να με βλέπουν συνομίληκοι και παιδιά με το 2DS στο χέρι και να με κοιτάνε σαν εξηγήινη...
Το μόνο καλό της υπόθεσης!! Ποτέ μου δεν κατάλαβα το κόλλημα με δαύτα :rant: !!!! (Το ξέρω ότι γίνομαι κακούλης τώρα , αλλά περίμενα τόσα χρόνια να το πω!!!! :supergrin: )Πριν λίγες μέρες ένα 15χρονο με ρώτησε τί είναι Pokemon και παραλίγο να με αφήσει στον τόπο το σκασμένο!
Τα εφηβικά τραύματα τώρα βγαίνουν!!!Λίγο αργά το θυμήθηκες.
Θα μου επιτρέψεις να πω κι εγώ την άποψή μου για αυτό, ας πούμε πχ, αν κάποιο παιχνίδι δεν έχει κάποιον μαύρο χαρακτήρα στο roster, ή αν ο μαυρος χαρακτήρας δεν είναι τόσο "καλός" όσο ο λευκός, κλπ. θα θεωρηθεί ρατσιστικό από τους πολιτικά ορθούς και έτσι αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάξουν το περιεχόμενο του παιχνιδιού, άσχετα αν δεν ταιριάζει στο αρχικό σενάριο των δημιουργών.johnny19818 είπε:Λέγοντας πολιτική ορθότητα τι εννοείς;
To άσχημο είναι ότι παλιά άντε να περνούσαν από το κόσκινο κάποιας υπηρεσίας μόνο. Αντε να σου την λέγανε για την υπερβολική βία ή κάποιες σκηνές με γυμνό. Και συνήθως τα Adult only games δεν είχαν θέματα. Μα γι αυτό φτιάξανε και τα ratings εξάλλου.johnny19818 είπε:Έλεος!! Σοβαρά μιλάς; Περνάνε από 1000 κόσκινα δηλαδή για να δημιουργήσουν ένα χαρακτήρα; Ήμαρτον!!
Γι'αυτό, retro gaming 4 ever!!Imgema είπε:Πολύ φοβάμαι ότι πολύ σύντομα τα games θα γίνουν σαν τις καθώς πρέπει Nickelodeon σειρές. Ενα κινεζάκι, ένα μαυράκι, ένα ισπανάκι, ένα ασπράκι, ίσος αριθμός κοριτσιών - αγοριών και να προσέχουμε όλοι τι κάνουμε και τι λέμε. Για να μην θιχτεί κανένας.