cyberknight
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 8
Καταρχήν να πω πως τώρα πιστεύω πως είμαι λίγο πιο άξιος retro-μανιακός μια που εμπλούτισα τον εξοπλισμό μου. Έχουμε και λέμε : μια A1200 με 40gb hdd Phase 5 Blizzard 1230/IV Turboboard 64MB.
Επίσης εξόπλισα την Α600 μου με CF2IDE Controller και μια 4gbCF και μια Α603 επέκταση μνήμης, και τέλος ένα Minimig. Ακόμα προσθέστε και δύο Spectrum (έναν +2 και έναν +3), έναν MSX Philips , 2 Commodore 64 με ένα 1FDD με CBM2PC utility, έναν Acorn Electron κομπλέ και τέλος 1 CPC Schneider 6128 καθοδόν (που με βοήθεια ενός φίλου θα γίνει Amstrad 6128) και κλείσαμε
. Ελπίζω να μην απογοήτευσα τους δασκάλους του χώρου.Αύριο θα βάλω και φωτογραφίες.
Έχω όμως (τι πρωτοτυπο :tongue
μερικές απορίες. Καταρχήν τι χρειάζομαι για να προσθέσω CD-Rom (ή DVD αν γίνεται) στην Α1200, αν γίνεται εξωτερικά. Δεύτερον μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει link για κάποιο tutorial προκειμένου να μπορέσω να ετοιμάσω (partitioning) και φορμάρω την CF κάρτα της Α600 σε ολο της το μέγεθος (έχω Workbench 3.1 πλήρες), γιατί χωρίς προηγούμενη πείρα, το μόνο που κατάφερα είναι να δημιουργήσω και να φορμάρω ένα μικρό partition (20 ΜΒ). Βέβαια πέρασα σ'αυτό το 3.1 και bootάρει κανονικά αλλά κρίμα ειναι τόσος χώρος ...
. Τέλος αν μπορεί κανείς να με καθοδηγήσει στο WHDload γιατί με τον οδηγό που βρήκα στο Amigahellas τζίφος (μήπως είμαι λίγο αργός τελικά ; :wait2: ). Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Επίσης εξόπλισα την Α600 μου με CF2IDE Controller και μια 4gbCF και μια Α603 επέκταση μνήμης, και τέλος ένα Minimig. Ακόμα προσθέστε και δύο Spectrum (έναν +2 και έναν +3), έναν MSX Philips , 2 Commodore 64 με ένα 1FDD με CBM2PC utility, έναν Acorn Electron κομπλέ και τέλος 1 CPC Schneider 6128 καθοδόν (που με βοήθεια ενός φίλου θα γίνει Amstrad 6128) και κλείσαμε

Έχω όμως (τι πρωτοτυπο :tongue

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: