Απόπειρα σύνδεσης οπτικού ποντικιού σε παλιό Pentium

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Omenforever
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Προσοχή στις μητρικές τέλη 1990s, έχουν όλες επηρεαστεί στο γνωστό "Capacitor plague".

Για Socket 7 μητρική πάρε μία με το ALI Aladdin V chipset και χωρίς onboard audio κτλ. Προσπάθησε να έχει τουλάχιστον τρεις ISA θύρες.

Οι CPUs δεν καίγονται εύκολα. Σε βραχυκυκλώματα την πλήρωναν μνήμες και κάρτες επέκτασης, ή κάνα chipset με το bios.

Πάντως στο ebay είναι και δύο ελληνικά καταστήματα που έχουν τρελά πράγματα. Ο ένας είναι γνωστός συλλέκτης που έχει και blog με παρουσιάσεις παλιών μηχανημάτων και ο άλλος δουλεύει στον χώρο του Hardware χρόνια και έχει τρελή συλλογή. Τιμές λογικές.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Γίνεται αναζήτηση για μητρική στα υπόγεια δύο παλαιών συνοικιακών καταστημάτων, θα υπάρξουν ανακοινώσεις εν ευθέτω χρόνω.
 
> αναζήτηση ... μητρική ...υπόγεια

αν δεν έχει γίνει πράσινη (δεν εννοώ "κομματικός" που πάει το πονηρό μυαλό σας)
 
Την υπόθεση χειρίζεται πλέον Βετεράνος του χώρου που τον "άγγιξε" το δράμα μου. Ανέλαβε την αποστολή να βρει νέα μητρική, πιο "φιλική" στο εγχείρημά μου, και θα πασχίσει να κάνει τουλάχιστον ένα σύγχρονο ποντίκι να δουλέψει στον ιερό υπολογιστή μου. Του ευχόμεθα καλή τύχη.
 
μην κολλάς σε κάτι που δέχεται τον επεξεργαστή που έχεις, αν βρείς super-socket 7 (με CPU) σε λογική τιμή ακόμα καλύτερα, full PS/2 (MSE/KBD) σίγουρα
 
Πίσω
Μπλουζα