Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
πως διαφερει η πρωτευουσα με την επαρχια, οι μυρωδιες της τουλάχιστονΦΖΠ1 είπε:- Κολώνιες "Jazz" και "Fahreneit"...- Mυρωδιά "ξυνίλας" λόγω χωματερής (μόλις βγεις από τη σήραγγα Αττικής Οδού προς Ασπρόπυργο...)
- Μυρωδιά χλωρίου. Ευτυχώς από τα κολυμβητήρια σταδιακά φεύγει, με την εφαρμογή του όζοντος...
Αυτή την κολώνια τη θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια, και τελικά έμαθα ποια είναι, όταν τη φόρεσε αυτός που κοιμόταν από κάτω μου στο κέντρο που παρουσιάστηκα στο στρατό. Είναι πολύ ωραία και δροσερή, και σκεφτόμουν κάποια στιγμή να την τσιμπήσω, γιατί μ αρέσουν τα πιο δροσερά αρώματα (πχ Chrome του Azzaro). Αλήθεια είναι τόσο ενοχλητική ή τόσο δημοφιλής; Είχα άπειρα χρόνια να την πετύχω, πάνω από 15, σε άνθρωπο.Aγγελίνα είπε:Επίσης, θα προσθέσω τις κολώνιες L'eau d' Issey του Issey Miyake [...] όχι γιατί είναι δύσοσμες, αλλά γιατί έμειναν πολλά χρόνια στη μόδα κι έγιναν τόσο σούπα, που σιχάθηκα να τις μυρίζω παντού και στους πάντες.![]()
Λορένα είπε:Το αρωμα που μου φερνει αναγουλα ειναι το πρασινο ελατο που υπηρχε σε πολλα αυτοκινητα τις ρετρο εποχες μας.
Ρε 'συ Μαριαννα....μπας και την μερα που το πες,φοραγε ολο το μπουκαλι με το Old Spice?D@redevil είπε:Χρειάστηκε πολύς καιρός να του εξηγήσω ότι ρίχνει μεν τις γυναίκες,
αλλά όχι με τον τρόπο που θα 'θελε () και μόλις τα κατάφερα, χωρίσαμε!
![]()
nwntas είπε:Η δε Str8 adventure (η πράσινη) έχει τιμηθεί δεόντως κι από μένα, και εισέπραξε θετικότατα σχόλια από το θηλυκό πληθυσμό της τάξης μου (ειδικά μια κοπέλα...).