Ας νιώσουμε λίγο ...γέροι!

Η ταινία The Matrix βγήκε πριν από 20 χρόνια. Μήπως έκανα μερικούς ακόμα να νιώσουν λίγο γέροι?

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Matrix

220px-The_Matrix_Poster.jpg
 
Δε χρειάζεται το matrix για να αισθανθώ κάπως ...

Χθες βράδυ έφαγα 2 πιτόγυρα στις 22:30 που είχαν έρθει κάτι φίλοι και όλο το βράδυ δεινοπάθησα! Αρχίζω και γερνάω.  
 
Από το ύψος (ή κάτω από το βάρος) των 62 παρά κάτι σας διαβάζω και γελάω. Τι να πούμε κι εμείς?
Μας τάπωσες ?

Και νόμιζα ότι ο Wally κ'εγώ ήμασταν οι γηραιότεροι στο φόρουμ ?
 
Να ακούς πως η άλλη είναι 26 χρόνων και μεγάλωσε με τον νοντυ τον ταρίφα της παιχνιδιού πόλης, τους Ακαντού και τα Ζουζούνια δράμα!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο αγαπητός ελέφαντας δεν τα κρύβει, αντίθετα σε πολλά ποστ αναφέρει εμμέσως την ηλικία του, καθώς ως το 80 περίπου ήταν φοιτητής. Ε δε θέλει πολύ πιπέρι να καταλάβει κανείς ότι έχει καβάτζαρει τα 60...
 
Ξέρεις οτι γερνάς, όταν...

Περιμένεις πότε θα περάσει η ώρα για να δεις ειδήσεις.

Τρώς μετα βίας δυο σουβλάκια η μια ολόκληρη πίτσα.

Ξυπνάς νωρίς χωρίς να υπάρχει λόγος.

Τα σαββατοκύριακα προτιμάς να μένεις μέσα και να γράφεις στο retromaniax. Μας την είπα άσχημα έτσι; ?                   ...και πρωτού βιαστεί κάποιος να με αποκαλέσει ψεύτη, να τον ενημερώσω οτι κανείς δε με αποκάλεσε έτσι στα 18 χρόνια της ζωής μου.?

Ξέρεις όμως οτι είσαι νέος, όταν...

Κοντεύεις να πατήσεις τα σαράντα και είσαι κολλητός με τα 15χρονα ανηψάκια σου...

Παίζεις ακόμα βιντεοπαιχνίδια με τους κολλητούς σου και με τ' ανηψάκια σου.

Είσαι ο μόνος στη παρέα που δεν έχει παντρευτεί ακόμα...

...και περιμένεις κάθε χρόνο σα παιδί χιονισμένα χριστούγεννα για να τα περάσεις με αυτούς που αγαπάς...ή τους συγγενείς σου...?

Υ.Σ...Εννοείται πως κάνω πλάκα, τους συγγενείς μου τους λατρεύω, με τα συν και με τα πλην τους.Απλά δε τους αντέχω.(πλάκα κάνω πάλι)

Engie realize the nightmare.gif

Spy has a big idea for his self.gif
 
Εγώ θα σας κάνω να νιώσετε γέροι -ναι σε σας τους 40+ μιλάω...- με την ακόλουθη σκέψη:

Θυμάστε φανταζομαι που την δεκαετία του 80, ας πουμε το έτος 1985 που ειναι το μέσο της, περιμέναμε να δούμε την ελληνική ταινία του Σαββάτου! Οι ταινίες που βλέπαμε τότε και θεωρούσαμε παλιές ήταν κυρίως της περιόδου 1960 έως 1970 δηλαδή 15-25 ετών τότε. 

Οι ταινίες αντιστοιχα που βλέπαμε τότε στις βιντεοκασσέτες ως σύγχρονες,  αυτες δηλαδή με τον Ψαλτη, τον Μουστακα τον Γαρδέλη και άλλους  είναι σε σχέση με σήμερα 30-39 ετών...σχεδόν τα διπλάσια χρόνια δηλαδή!

Με άλλα λόγια οι ταινίες του κλασσικού ελληνικου κινηματογράφου που τότε θεωρούσαμε παλιές ήταν 2 φορές νεώτερες συγκριτικα με τις ταινίες των 80'ς που  εμείς μνημονεύουμε  ως ταινίες τις γενιας μας σήμερα!  

Το διατύπωσα σε συνομίλικη φίλικη παρέα πρόσφατα με αποτέλεσμα να πέσουμε  όλοι σε κατάθλιψη και κρίση μέσης -προς μεγαλύτερης- ηλικίας! 

Ευτυχώς που γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι εφόσον τα χρόνια περνούν ας κάνουμε ότι μπορούμε να επρνανε καλά. Αυτό έχει σημασία και όσο μεγαλώνω το καταλαβαίνω καλύτερα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1@spyros_s[/USER]Τον ίδιο προβληματισμό είχα διατυπώσει κάποια στιγμή σχετικά με το θέμα εξέλιξης και νοοτροπίας των παλιών ταινιών του 50-60 και 70 και των ταινιών του 80 σε κάποιο αντίστοιχο θέμα...άστα να πάνε...

 
Δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει.

Όταν το 1990 βλέπαμε τον Λεβέντη με τα τηλέφωνα και τις πίτσες που τον θεωρούσα ηλικιωμένο...ήταν 40 ετών (και ίσως ακόμα πιο νεος)

Αυτά

:)
 
Ναι, κι εγώ πολύ θα ήθελα να μείνω στα 40 αλλά μετά από 10 χρόνια και παρά τις προσπάθειές μου μπήκα στα 50.
 
Σαφώς, το σχόλιο έγινε λόγω του ότι αναφέρθηκε ότι ο Λεβέντης ήταν τότε σαράντα, ίσως και μικρότερος. Αυτό το μικρότερος μου κακοφάνηκε...χεχεχε
 
Δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει.

Όταν το 1990 βλέπαμε τον Λεβέντη με τα τηλέφωνα και τις πίτσες που τον θεωρούσα ηλικιωμένο...ήταν 40 ετών (και ίσως ακόμα πιο νεος)

Αυτά

:)
Γιατί εγώ τον θυμάμαι πολύ γέρο??? ? ????
 
Όταν βλέπω Απαράδεκτους και σκέφτομαι ότι όλη αυτή η παρέα πλην του Βλάσση ήταν στην ηλικία μου ή και μικρότεροι 1-2 χρόνια, τότε κάτι με πιάνει! Θαρρέις ο κόσμος μεγαλοέδειχνε πιο πολύ τότε ή εγώ τα βλέπω λάθος; 
 
Πίσω
Μπλουζα