Ετσι είναι μεν αλλά μιλάς για κάποιους ¨κακοζωισμένους¨ -συγνώμη για την έκφραση- που είναι η μειοψηφία.Σε καποιους το γηρας φαινεται να ερχεται γρηγορα και σε καποιους πιο αργα.Υπαρχουν 40ρηδες που δειχνουν σαν 30ρηδες στο προσωπο με σωμα 20ρη με κοιλιακους και χωρις ασπρη τριχα στο μαλλι και το ιδιο πυκνο που ηταν οταν ηταν 20 χρονων και με αριστη υγεια..Και υπαρχουν και 40ρηδες που δειχνουν σαν 50ρηδες με πολλες ρυτιδες με ιδιο σχηματισμο καραφλας που εχει και ενας παππους,με πλαδαρο σωμα και διαφορα προβληματα υγειας.
Ωραίος συνδυασμός...για να τραβάει τα υγρά. Είμαι περίεργος από γεύση τι δίνειέτσι μου αρέσει το βράδυ να τρώω μόνο πεπόνι με φρυγανιά που τρώει και ο πατέρας μου που είναι 90 ετών.
Eτσι ειναι..Γενικα αν προσεχουμε/κανουμε και καποια βασικα πραγματα για την την υγεια μας ακομα καλυτερα.Ετσι είναι μεν αλλά μιλάς για κάποιους ¨κακοζωισμένους¨ -συγνώμη για την έκφραση- που είναι η μειοψηφία.
Οι άσπρες τρίχες, η καράφλα, οι ρυτίδες δεν είναι κάτι που το θέλαμε οι άνδρες ή μπορούσαμε να το αποφύγουμε αν γινόταν.
Και όλα αυτά, αν θες, δεν είναι απαραίτητα κακό...
Για κάποιο λόγο τώρα στα 45 που έχω άσπρες τρίχες, και ρυτίδες, επιπλέον κιλά δεν έχω, οι γυναίκες ενδιαφέρονται πιο πολύ για μένα από ότι ενδιαφέρονταν όταν ήμουν 25 και προφανώς σε καλύτερη κατάσταση δίχως άσπρες τρίχες και χωρίς ρυτίδες..
Το βασικότερο κατ΄εμέ είναι να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου και να απολαμβάνεις ότι σου αρέσει σε οποιαδήποτε ηλικιά κι αν είσαι χωρίς να έχεις ¨στεγανά¨ του τύπου: αυτά είναι για μικρότερες ή μεγαλύτερες ηλικίες και άλλα τέτοια κουλά...
Γιατί όπως κάνω προπονήσεις μαζί με 25χρονα και περνάω μια χαρά έτσι μου αρέσει το βράδυ να τρώω μόνο πεπόνι με φρυγανιά που τρώει και ο πατέρας μου που είναι 90 ετών.
Λένε ότι ενηλικιώνεσαι μόνο όταν χάσεις τους γονείς σου, όταν δεν υπάρχει πια κάποιος για τον οποίον να είσαι το παιδί του.@domniki ανεβάζεις την κουβέντα αλλά νομίζω οτι είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων τελικά όταν νιώθουμε οτι μεγαλώσαμε. Θέλω να πω οτι στα 25 όλοι λίγο πολύ νίωθαμε παντοδύναμοι καθώς η ζωή απλώνονταν μπροστά μας και εμείς με ορμή -που μας επέτρεπαν και οι φυσικές μας αντοχές- θέλαμε να την πιάσουμε από τα μαλλιά. Αλλάζουν όμως οι συνθήκες, ιδιαίερα όταν κάποιος αποφασίζει να στηριχτεί στις δικές του δυνάμεις, ενώ και προϊόντος του χρόνου αγαπημένα μας πρόσωπα πεθαίνουν. Κατα τη γνώμη μου γερνάμε όταν άλλαζουμε επίπεδο. Όταν γίνεσαι πατέρας/μητέρα ή μπάρμπας/θείτσα, παππούς/γιαγιά κοκ. Σημασία έχει να παλεύουμε για τα όνειρα μας όσο μπορούμε και να αντικαθιστούμε τα παλιά με καινούργια που μας επιβάλλουν οι νέες και συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες (άτιμο πράγμα η ελευθερία, μάλλον δεν υπάρχει).
Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που εννοώ.Πως να το εκφράσω τώρα...και συμφωνώ και διαφωνώ με τους προλαλήσαντες..
Εγώ τώρα έχω πιο πολύ ενθουσιασμό από τότε και πιο πολύ θετική προδιάθεση σχεδόν σε όλα που αντιμετωπίζω. Τότε ήμουν πιο σκεπτικιστής..
Επίσης, τώρα που είμαι γονιός φυσικά και αντιλαμβάνομαι ότι έχω αλλάξει επίπεδο αλλά όχι ότι γερνάω αλλά το αντίθετο... παίζω μπάλλα με τον μικρό επιτραπέζια με την μεγάλη, έχω μάθει τα παιδικά της γενιάς τους κάνω δραστηριότητες με τα παιδιά τα διαβάζω και αισθάνομαι υπέροχα και καθόλου ταλαιπωρημένος.
Εν κατακλείδι, υποκειμενικά μπορεί να λέω για τα 45 μου αλλά αισθάνομαι ότι είμαι σε νηπιαγωγείο και περνάω σούπερ
Ελπίζω να έχεις την ίδια μηχανή που θυμάμαι, γιατί ταιριάζει πλέον με την ηλικία μαςΕτσι είναι μεν αλλά μιλάς για κάποιους ¨κακοζωισμένους¨ -συγνώμη για την έκφραση- που είναι η μειοψηφία.
Οι άσπρες τρίχες, η καράφλα, οι ρυτίδες δεν είναι κάτι που το θέλαμε οι άνδρες ή μπορούσαμε να το αποφύγουμε αν γινόταν.
Και όλα αυτά, αν θες, δεν είναι απαραίτητα κακό...
Για κάποιο λόγο τώρα στα 45 που έχω άσπρες τρίχες, και ρυτίδες, επιπλέον κιλά δεν έχω, οι γυναίκες ενδιαφέρονται πιο πολύ για μένα από ότι ενδιαφέρονταν όταν ήμουν 25 και προφανώς σε καλύτερη κατάσταση δίχως άσπρες τρίχες και χωρίς ρυτίδες..
Το βασικότερο κατ΄εμέ είναι να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου και να απολαμβάνεις ότι σου αρέσει σε οποιαδήποτε ηλικιά κι αν είσαι χωρίς να έχεις ¨στεγανά¨ του τύπου: αυτά είναι για μικρότερες ή μεγαλύτερες ηλικίες και άλλα τέτοια κουλά...
Γιατί όπως κάνω προπονήσεις μαζί με 25χρονα και περνάω μια χαρά έτσι μου αρέσει το βράδυ να τρώω μόνο πεπόνι με φρυγανιά που τρώει και ο πατέρας μου που είναι 90 ετών.
Αιωνίως νεανίες μου!Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που εννοώ.
Πώς ένιωσες την 1η φορά που ερωτεύτηκες, στο 1ο ραντεβού, στο 1ο φιλί, στην 1η φορά που έκανες σεξ, στην 1η φορά που οδήγησες αυτοκίνητο, στην 1η μέρα στη δουλειά, και πάει λέγοντας. Μην μου πεις ότι οι επόμενες φορές ήταν καλύτερες (σίγουρα ήταν καλύτερες), μην μου πεις ότι οι επόμενες γυναίκες/αυτοκίνητα/δουλειές ήταν καλύτερα. Ο ενθουσιασμός της 1η φοράς, ο ενθουσιασμός της νιότης δεν ξανάρχεται. Δεν εννοώ ότι τα πράγματα δεν καλυτέρεψαν, ότι τώρα δεν είσαι καλύτερα (μαντεύω, ίσως, πιο βολεμένος), εννοώ τον ενθουσιασμό του καινούριου. Αυτό το "ξεκινάς να αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια".
Μην συγκρίνεις την σχέση σου με τα παιδιά σου. Αυτή είναι μια σχέση αγάπης, που κάθε μέρα μεγαλώνει. Αλλά την 1η φορά που είδες τα παιδιά σου (δεν ξέρω αν ήσουν στον τοκετό), την πρώτη φορά που άκουσες το κλάμα τους, πώς ένιωσες? Δεν συγκινήθηκες? Είμαι σίγουρη ότι τώρα αγαπάς τα παιδιά σου περισσότερο από την 1η φορά που τα είδες, αλλά τότε συγκινήθηκες, τώρα λογικά δεν συγκινείσαι κάθε φορά που τα βλέπεις. Αυτό εννοώ όταν λέω για τον ενθουσιασμό και την ορμή των νιάτων, των 25 χρόνων.