Είσαι σίγουρος ότι ήταν σε αυτό το σχήμα; Το λέω γιατί κι εγώ μάζευα αυτοκόλλητα των σημαιών σε παραλληλόγραμμο σχήμα και μάλιστα θυμάμαι πεντακάθαρα ότι κάθε σελίδα του άλμπουμ αποτελούνταν από 9 σημαίες σε 3X3 σειρές. Μάλιστα η πρώτη σελίδα που είχε το μεγαλύτερο δώρο (ποδήλατο) είχε ως υπερσπάνια σημαία αυτήν της Αγκόλας, που φυσικά δεν βρήκα ποτέ. Τυχαίο; Δεν νομίζω...cutlaroc είπε:κι όμως Wally δε λέω αυτό!(αν και ίδρωσα όταν είδα το πόστ σου)
Τα αυτοκόλλητα που λέω εγώ δεν ήταν έτσι , ήταν με μύτη στο κάτω μέρος τους... ζωγράφισα ένα πρόχειρο τύπου για να το δείτε ελπίζω να καταλάβετε...
Προβολή συνημμένου 32345
Φίλε cutlaroc ... δεν θα διαφωνήσω όσον αφορά το "Πιό Σπάνιο Αυτοκόλλητο/Χαρτάκι", αποδείχτηκε εκ των υστέρων ότι διέφερε από περιοχή σε περιοχή, εντέχνως. Στην δική μου περιοχή ήταν το Bahrain και γινόταν σκοτωμός στο τέλος της "ΜΟΔΑΣ", όπως αποκαλούσαμε την κάθε σειρά, με την εμφάνιση του σε όλα τα πακέτα.cutlaroc είπε:το χαρτάκι που ζωγράφησα είναι το γενικό pattern του αυτοκόλλητου όλα τέτοιο σχήμα είχαν αν θυμάμαι καλά...και το πιο σπάνιο ήταν τα νησιά Φίτζι γι'αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος...![]()
κι εγω τα θυμαμαι αυτα τα αυτοκολληταstakovios είπε:Προβολή συνημμένου 32472Ένα αυτοκόλλητο με σημαία από την ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ. Από την δεκαετία του ' 80 και με την παλαιά σημαία της Βουλγαρίας.