Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

Χμμμ....ενδιαφέρουσα τετράδα κατά τη γνώμη στην οποία συμμετέχει και ο πολύ αγαπημένος μου Βαγγέλης Καζάν. Πάμε λοιπόν
Νόρα Κατσέλη: Την θεωρώ όμορφη γυναίκα, με πολύ ωραία μάτια και αρκετά καλή ηθοποιό (βέβαια δεν έφτανε τη μάνα της ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι!)....Επίσης θεωρώ πως ωρίμασε και όμορφα και γενικώς πάντα μου έβγαζε κάτι κυριλάτο και κομψό. Θα της το δώσω ένα 6
Γιούλη Σταμουλάκη: Ομοίως όμορφη γυναίκα, με ωραίο χαμόγελο, και μια τσαχπινιά στο βλέμμα. Θα συμφωνήσω ότι και η φωνή της της έδινε credits. Έχω πάντα συνδυασμένη στο μυαλό μου αυτή τη γυναίκα με ένα από τα ωραιότερα λαικά ερωτικά τραγούδια του 70: Το "Όταν" του Φίλιππου Νικολάου. Από εμένα 8
Πέτρος Λοχαίτης: Στα πολύ πολύ νιάτα του κάτι έλεγε, αλλά γενικώς μάλλον όχι κάτι το ιδιαίτερο, αν και είχε συμπαθέστατο χαμόγελο. Σίγουρα δεν τον βοήθησε ως εικόνα και η ανεκδιήγητη ανδρική μόδα στα κουρέματα στα late 60s, αλλά και η κάπως μεγάλη μύτη του. Ένα 4 από εμένα
Βαγγέλης Καζάν: Πέρα από το ότι τον αγαπώ πολύ ως ηθοποιό, στη δεκαετία του 80 και όσο ωρίμαζε γενικά έβγαζε μια οριακά αρκετά sexy brutalite. Επίσης όταν χαμογέλασε, "έσπαγε" απίστευτα η όποια σκληράδα του προσώπου του. Θα του το δώσω το 6.

Α τι ωραία!!! Επιτέλους νέα τετρας!
Για να δούμε λοιπόν...
Νόρα Κατσέλη: Στα νιάτα της ήταν πανέμορφη. Την έχω στο μυαλό μου στο νυμφίος ανυμφευτος. Με τον Κακαβά κάναν πολύ ωραίο ζευγάρι, αντιθέτως με το Γκιωνάκη έλεος, αυτός μεσοκοπος και άσχημος, αυτή νέα και κουκλάρα. Θα πάρει ένα 9αρι ήταν σαν κούκλα ψεύτικη.
Γιούλη Σταμουλάκη έχω στο μυαλό μου ως φίλη της Νόρας Βαλσάμη στο Τα Δυο Πόδια. Πάρα πολύ ερωτική γυναίκα, δε μπορώ να σκεφτώ ένα ας πούμε ψεγάδι ούτε φαντάζομαι να υπήρχε άντρας που δε θα την πρόσεχε. Θα πάρει το 10αρι η Γιούλη γιατί η Κατσέλη ήταν κουκλάρα η Γιούλη όμως είχε και τρομερό ερωτισμό
Πέτρος Λοχαιτης: Δεν αντέχω αυτόν τον κυματισμό στο μαλλί, δεν ξέρω και πως τον πετύχαιναν. Τον ίδιο είχε και ο Πρωτόπαππας βέβαια. Εμένα ο Πέτρος δε μου αρέσει. Καθόλου όμως. Ούτε το ύφος του, ούτε το πρόσωπο του. Λυπάμαι Πέτρο, 2
Βαγγέλης Καζάν: εδώ έχουμε περιπτωσαρα. Ο Βαγγέλης ήταν απ' αυτούς που μεγάλοδειχνουν, αλλά έδειχνε πολύ αρσενικό. Είχε μια ιδιαίτερη φωνή και δε με ενοχλεί ούτε η αραίωση των μαλλιών, ούτε που ήταν λίγο γεμάτος. Τον θεωρώ ωραίο άντρα και θα πάρει 7.

Πολύ καιρό είχαμε να σχολιάσουμε!

Νόρα Κατσέλη: Νομίζω ότι ήταν όμορφη γυναίκα, όμορφο πρόσωπο αλλά δεν μου βγάζει καθόλου το ερωτικό. Μάλλον μου φαίνεται κρύα. Μπορεί να είναι και οι ελάχιστοι ρόλοι που την έχω δει. Δεν την ανέδειξε κανένας. Άρα ένα 5 από μένα κι αυτό επειδή ήταν ωραία.
Γιούλη Σταμουλάκη: Εδώ πάλι θεωρώ ότι ήταν μεν όμορφη, αλλά νομίζω πολύ ερωτική. Θα της έβαζα το τέλειο, αλλά δεν μου αρέσει η φωνή της. Μου φαίνεται αντιπαθητική, χωρίς να μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Θα της βάλω όμως 9.
Πέτρος Λοχαϊτης: Δεν τον είδα ποτέ σαν άνδρα. Φαντάζομαι ότι ήταν οι ρόλοι έτσι. Έπαιζε σχεδόν πάντα τον γλοιώδη τύπο. Με το ζόρι 1.
Βαγγέλης Καζάν: Δεν θυμάμαι να τον έχω δει να παίζει. Δεν ξέρω καν την φωνή του, οπότε δεν μπορώ να δώσω βαθμολογία. Στις φωτό που τον είδα, δεν μου αρέσει καθόλου.

Πίσω
Μπλουζα