Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

Σε ψηφοφορία που τρέχει αυτή τη στιγμή στο τουιτερ μεταξύ αλεξανδρακη , Κούρκουλου και Φωκά ο Κούρκουλος έχει τα ηνία για το σεξ απηλ που ψάχνουμε και εδώ

Στο Τουιτερ τον ξερουν αραγε τον Φωκα η βρισκονται οι περισσοτεροι σε ηλικιες κατω των 35 οποτε ψηφιζουν απλως το πιο γνωστο ονομα;

Στο Τουιτερ τον ξερουν αραγε τον Φωκα η βρισκονται οι περισσοτεροι σε ηλικιες κατω των 35 οποτε ψηφιζουν απλως το πιο γνωστο ονομα;
Πολλοί δεν τον ξέρουν τον Φωκά, ρωτάνε ποιος είναι οπότε ένα point το εχεις

Πολλοί δεν τον ξέρουν τον Φωκά, ρωτάνε ποιος είναι οπότε ένα point το εχεις
Ανάμεσα σε Αλεξανδράκη , Φωκά και Κούρκουλο , 10/10 Σεξαπίλ για μένα είναι ο Σπύρος Φωκάς

Ανάμεσα σε Αλεξανδράκη , Φωκά και Κούρκουλο , 10/10 Σεξαπίλ για μένα είναι ο Σπύρος Φωκάς
Συμφωνώ σε γοητεια όμως καθαρά ο Αλεξανδρακης , σε ομορφιά ο Φωκάς
mihalis-nikolinakos-thisavros.jpg
Τον νικολονακοπου είχε και χουλυγουντιανο αέρα δεν τον ξέρουν επισης

Αλικη Βουγιουκλακη. Η Αλικη ηταν πιο ερωτικη στις πρωτες της ταινιες απο ο,τι στις ταινιες της απο το '63 και αργοτερα. Αλλαξε πολυ αυτη η γυναικα και απο πλευρα ερωτισμου και ερμηνευτικα. Οταν ακομα επαιζε φυσικα οπως στην Μαρια Πενταγιωτισσα, το Ξυλο, το Κλωτσοσκουφι, ηταν και λιγο σεξυ και εξαιρετικη στους ρολους της. Μετα καβαλησε το καλαμι σε βαθμο κακουργηματος. Καλες ερμηνειες και ερωτισμος πηγαν περιπατο. Επαιζε πλεον τοσο ψευτικα που γελουσαν κι οι πετρες. Οσον αφορα το σεξαπηλ, ετσι κι αλλιως δεν το ειχε ποτε της εντονο, ουτε καν στις παλιες, καλες εποχες. Το προσπαθησε πολυ να βγει στην Ψευτρα και στο Δολωμα, αλλα σε αυτο το ζητημα μονο ζημια κανει η προσπαθεια παρα καλο γιατι το θεμα ειναι να μην χρειαζεται να προσπαθησεις. Της δινω 4 και αυτο προς χαριν των παλιων ταινιων της.
Τζενη Ζαχαροπουλου. Συμπαθητικη παρουσια απο την Αυλη της Αλικης. Στις ταινιες που επαιξε μαζι της, αλλα και σε αλλες των αρχων δεκαετιας του '70 δεν μου λεει σχεδον τιποτα στο θεμα του ερωτισμου και της ομορφιας. Εντελως μετρια περιπτωση. Κανονικα ως γυναικα θα περναγε μαλλον απαρατηρητη, αλλα μου φαινεται πως ειχε και εξυπναδα και προσωπικοτητα, οποτε εκει κερδιζε ποντους. Καποια στιγμη την ειδα στα Παλιοπαιδα τα ατιθασα, σειρα γυρισμενη καμια δεκαρια χρονια αργοτερα απο τις ταινιες που εκανε στον Φινο. Κι εκει η Τζενη ητανε παραδοξως και πολυ ομορφη και πολυ θηλυκη! Απο τις λιγες περιπτωσεις δηλαδη που μια γυναικα γινεται πιο ενδιαφερουσα οπτικα καθως περνουν τα χρονια. Απο μενα 6.
Νικος Κουρκουλος. Ηταν ομορφος, ηταν ερωτικος, αλλα δυστυχως, το ηξερε. Θα μου πειτε, τι ηθελες καλη μου, να μην το ξερει; Κι εγω θα σας πω, να το ξερει, αλλα να μην δειχνει πως το ξερει. Οπως δεν το εδειχνε ο Σπυρος Φωκας που ηταν και καλυτερος του.
Ο Νικος ηταν ωραιοπαθης και καβαλησε καλαμι και αυτος σαν την συμπρωταγωνιστρια του στο Ταξιδι. Τωρα που ειπα Ταξιδι θυμαμαι το ψευτικο σε ορισμενες σκηνες παιξιμο του Νικου και ανατριχιαζω. Σπουδαιο πραγμα να ειναι ο αντρας ωραιος και αρρενωπος, αλλα θα πρεπει ταυτοχρονα να εχει την εξυπναδα να μην παριστανει τον γοη και να μην λεει χρονια αργοτερα πως "οι γυναικες επεφταν ανασκελα" για παρτη του. Απο μενα 6 και αμα ηθελε 10αρι, ας προσεχε.
Γιωργος Λευτεριωτης. Ενδιαφερουσα φατσουλα, αλλα πολυ κρυος και αγελαστος, βρε παιδι μου. Ομορφος, αλλα εδειχνε σαν να μην ηθελε και πολλα - πολλα με τους αλλους. Να μην τον ενοχλουν και να τον αφηνουν στην ησυχια του. Καλα εκανε ο ανθρωπος δηλαδη, αμα ετσι του' βγαινε, αλλα αυτο του χαλαγε την σεξαπηλιαση. :) Τον Γιωργο τον θυμαμαι περισσοτερο σαν το καθαρματακι μνηστηρα της Βαλακου στα Χαμενα Ονειρα και σαν τον εφοπλιστη Ανδρεα Λαρή στο Τρεις κουκλες κι εγω. Δεν νομιζω να αφησε ποτε το στιγμα του σε κανενα ρολο γι' αυτο και με ρωτατε εδω "ποιος ειναι αυτος" και "ποιος ειναι αυτος". Δειτε τον στις ταινιες που ανεφερα, δειτε τον και στον Θησαυρο του μακαριτη, ερωτικο ζευγαρι με την Ξενια μπας και τον θυμηθειτε. 5.

Τελευταία επεξεργασία:
Έχουμε βαθμολογήσει το σεξ απηλ της μιρκας καλατζοπουλου ; μετά τις λολιτες ανεβαίνει στο 10!

Βάζω αυτούς δεν ξέρω αν έχουν ξαναμπει:
1. Δημήτρης Μυράτ
2. Μιρκα Καλαντζοπουλου
3. Εφη Οικονόμου
4. Γκελυ Γαβριήλ
5.ντινος ηλιοπουλος
Νομίζω πως έχουν μπει πια απαντες

Τελευταία επεξεργασία:
Βάζω αυτούς δεν ξέρω αν έχουν ξαναμπει:
1. Δημήτρης Μυράτ
2. Μιρκα Καλαντζοπουλου
3. Εφη Οικονόμου
4. Γκελυ Γαβριήλ
5.ντινος ηλιοπουλος
Νομίζω πως έχουν μπει πια απαντες

Πλην της Γαβριηλ, ολοι οι αλλοι εχουν μπει.

Πλην της Γαβριηλ, ολοι οι αλλοι εχουν μπει.
Τότε μπαμπι θα μας βάζεις εσύ που ξέρεις την συνέχεια εγώ θα ήθελα να δω διαμάχη μπραντο με ντελον για τον πιο σεξι αλλά εδώ μιλάμε για Ελληνες

Και γω ντελον θα ψήφιζα πλην όμως ο μαρλον ηταν τεράστιος ηθοποιός και επίσης οι γυναίκες έκαναν σαν τρελές το 50' και το 60' όταν λέμε σαν τρελές το εννοούμε ίσως τότε να ξεπερνούσε τον ντελον σε δημοτικοτητα

Να ρίξω και εγώ μια τετράδα? Τι θα λέγατε λοιπόν να βαθμολογησουμε 4 ηθοποιούς που γνωρίσαμε στις δεκαετίες του 40 κ 50. Έχουμε λοιπόν και λέμε
1. Ζινετ Λάκαζ
2. Μπιλλυ Κωνσταντοπουλου
3. Νίκος Χατζισκος
4. Θεόδωρος Δημητριεφ

Συγχωρέστε με αν τυχόν κάποιοι έχουνε ήδη βαθμολογηθεί

Τελευταία επεξεργασία:
Να ρίξω και εγώ μια τετράδα? Τι θα λέγατε λοιπόν να βαθμολογησουμε 4 ηθοποιούς που γνωρίσαμε στις δεκαετίες του 40 κ 50. Έχουμε λοιπόν και λέμε
1. Ζινετ Λάκαζ
2. Μπιλλυ Κωνσταντοπουλου
3. Νίκος Χατζισκος
4. Θεόδωρος Δημητριεφ

Συγχωρέστε με αν τυχόν κάποιοι έχουνε ήδη βαθμολογηθεί
Δύσκολη τετραδα
Τι βαθμό να βάλεις σε τόσο παιδικό προσωπάκι σαν της λακαζ, δεν την ειδαμε και σε αλλες ταινιες, να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα. Εδω ειναι σαν παιδι, δεν μπορώ να βαλω βαθμοζινετ  λακαζ.jpg

Πολυ ωραια, @thanos75! Να και μια τετραδα εκ της οποιας δεν ειχε μπει κανενα ονομα ως τωρα.
H οποία είναι και η πιο δύσκολη κιόλας μέχρι τώρα διότι δεν τους έχουμε τόσο οικείους τους ηθοποιούς και τι βαθμό να βάλεις ήταν φρονω περισσότερο θεατρανθρωποι. Πραγματικά δεν μπορώ να κρίνω να δω εσάς πρωτα
υθλ.png

Ας συρω λοιπόν πρώτος το χορό :D για τη νέα τετράδα και ας βαθμολογήσω:
Ζινετ Λακαζ: Την έχω δει στα 'Χειροκροτήματα' και στα '4 Σκαλοπάτια'. Θα συμφωνήσω με την Αριάδνη πως ειδικά στα Χειροκροτήματα έμοιαζε σχεδόν με παιδάκι η έστω έφηβη. Μια έφηβη όμως με ένα πολυ γλυκό πρόσωπο και ενα σπινθηροβολο & εξυπνο ταυτόχρονα βλέμμα. Στα '4 Σκαλοπάτια' (μια ταινία που μου αρεσει πολύ και τη βρίσκω και αρκετά προχωρημένη για την Ελλάδα του 1949- 50) όλα αυτά τα είδα ακομα πιο έντονα, και ξαφνικά, όταν λόγω του σεναρίου υιοθετεί το "ανδρόγυνο look" για να γίνει σωφερακι, εκεί νομίζω πως είδα κ σεξαπίλ!!! Θα της βάλω λοιπόν το 6 γιατί νομίζω πως μεγαλώνοντας θα πρέπει να ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα κ σεξυ (δυστυχώς όμως δεν έχουμε κάποιο οπτικό ντοκουμέντο)
Μπιλλη Κωνσταντοπουλου: Την έχω δει στο 'Μεθυστακα' μόνο, αλλά σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι στην εποχή της δε νομίζω ότι αυτή η γυναίκα θα περνούσε από κάπου και δεν θα γύριζαν να την κοιτάξουν οι άνδρες. Ωραία σαρκωδη χείλη κ ευαίσθητο βλέμμα. Θα της το δώσω το 7
Νίκος Χατζισκος: Είχε μια allure που παρέπεμπε και σε γοητες του Χολλυγουντ του 40. Πολύ ωραία φωνή και γενικά "θεωρητικός" όπως θα έλεγε και η γιαγιά μου.;):) Ακόμα και στο Χριστός Ξανασταυρωνεται του 75, εάν παρατηρουσε κανεις προσεχτικά κάτω από τα παπαδιστικα γενεια, εβλεπες μια ώριμη γοητεία. Του βάζω 7 ομοίως
Θεόδωρος Δημητριεφ: Ωραία κορμοστασιά, γοητευτικό αρρενωποτατο πρόσωπο, και καθε φορά που βλεπω τη "Θεία από το Σικαγο" περιμένω πως και πως τη σκηνή που θα χορέψει αυτό το θεϊκό ροκ εν ρολ με τη Γκελυ και να τον καμαρωσω. Του το δίνω το 9

Ζινετ Λακαζ. Προσωπο αθωο και αγγελικο. Η αγνοτης προσωποποιημενη. Δεν μπορω να βρω ερωτισμο σε ενα τετοιο πλασμα. Πολυ ομορφη και καλοφτιαγμενη, αλλα αν ημουν αντρας, θα ντρεπομουν να την κοιταξω ερωτικα. Σαν να εβλεπα ερωτικα 12χρονο θα μου φαινοταν. Της βαζω 1 γιατι η Ζινετ ηταν ο,τι αλλο θελεις, αλλα ερωτικη οχι.
Μπιλυ Κωνσταντοπουλου. Ουτε κι αυτη ειναι ερωτικη. Απο την Ζινετ ομως περισσοτερο, αν και λιγοτερο ωραια. Εφταιγε λιγο η μυτη της που μου θυμιζει στο πλαϊ Γιωργο Οικονομιδη. Εκπληκτικη ηθοποιος στην μια και μοναδικη ταινια που την ειδα, τον Μεθυστακα. Κοριτσι για σπιτι, που λενε, αλλα απο ερωτισμο 3.
Νικος Χατζισκος. Δεν μου αρεσει τιποτα πανω του. Απολυτως τιποτα. Κατ' αρχας ειναι πολυ αδυνατος για τα γουστα μου. Ασθενικος και χλεμπονιαρης. Τι να τον κανω τετοιον αντρα; Κοκαλοσουπα; Που ειναι ο Τιτος ο γεροδεμενος; Που ειναι ο Τσαχιριδης που σου δινει σιγουρια και ασφαλεια; Λες "και να παιξει ξυλο αυτος για χαρη μου, θα τους φαει ολους." Ο Χατζισκος ετσι και φαει μια, θα ξανασηκωθει το 2060. Α, πα, πα! Μηδεν.
Θεοδωρος Δημητριεφ. Αυτος, μαλιστα! Αντρας με τα ολα του. Ομορφος, αρρενωπος, καρδαμωμενος. Και μην νομιζετε πως τον αποκαλω ποτε με το αληθινο του ονοματεπωνυμο. Ζεριγκα τον λεω παντα. Τι φταιω εγω αφου αυτος ο ρολος μου εμεινε περισσοτερο; Οταν βουταει την Μαυροπουλου στην Θεια απ' το Σικαγο και χορευει μαζι της το ροκ εν' ρολ ξεραινομαι στο γελιο. Θαρρος που το' χει ο ατιμος στο ξενο σπιτι! Αφου του φωναζω κιολας....Ρε, Ζεριγκα, κανε και λιγο κρατει. Τι ανεση ειναι αυτη, βρε αγορι μου!! Τακης Ζεριγκας, πολιτικος μηχανικος, κυριες και κυριοι. Του δινω 9 γιατι αυτο το τελευταιο τα λεει ολα. Χτιζει και εξαωροφο αμα το αποφασισει.

Πίσω
Μπλουζα