Αλικη Βουγιουκλακη. Η Αλικη ηταν πιο ερωτικη στις πρωτες της ταινιες απο ο,τι στις ταινιες της απο το '63 και αργοτερα. Αλλαξε πολυ αυτη η γυναικα και απο πλευρα ερωτισμου και ερμηνευτικα. Οταν ακομα επαιζε φυσικα οπως στην Μαρια Πενταγιωτισσα, το Ξυλο, το Κλωτσοσκουφι, ηταν και λιγο σεξυ και εξαιρετικη στους ρολους της. Μετα καβαλησε το καλαμι σε βαθμο κακουργηματος. Καλες ερμηνειες και ερωτισμος πηγαν περιπατο. Επαιζε πλεον τοσο ψευτικα που γελουσαν κι οι πετρες. Οσον αφορα το σεξαπηλ, ετσι κι αλλιως δεν το ειχε ποτε της εντονο, ουτε καν στις παλιες, καλες εποχες. Το προσπαθησε πολυ να βγει στην Ψευτρα και στο Δολωμα, αλλα σε αυτο το ζητημα μονο ζημια κανει η προσπαθεια παρα καλο γιατι το θεμα ειναι να μην χρειαζεται να προσπαθησεις. Της δινω 4 και αυτο προς χαριν των παλιων ταινιων της.
Τζενη Ζαχαροπουλου. Συμπαθητικη παρουσια απο την Αυλη της Αλικης. Στις ταινιες που επαιξε μαζι της, αλλα και σε αλλες των αρχων δεκαετιας του '70 δεν μου λεει σχεδον τιποτα στο θεμα του ερωτισμου και της ομορφιας. Εντελως μετρια περιπτωση. Κανονικα ως γυναικα θα περναγε μαλλον απαρατηρητη, αλλα μου φαινεται πως ειχε και εξυπναδα και προσωπικοτητα, οποτε εκει κερδιζε ποντους. Καποια στιγμη την ειδα στα Παλιοπαιδα τα ατιθασα, σειρα γυρισμενη καμια δεκαρια χρονια αργοτερα απο τις ταινιες που εκανε στον Φινο. Κι εκει η Τζενη ητανε παραδοξως και πολυ ομορφη και πολυ θηλυκη! Απο τις λιγες περιπτωσεις δηλαδη που μια γυναικα γινεται πιο ενδιαφερουσα οπτικα καθως περνουν τα χρονια. Απο μενα 6.
Νικος Κουρκουλος. Ηταν ομορφος, ηταν ερωτικος, αλλα δυστυχως, το ηξερε. Θα μου πειτε, τι ηθελες καλη μου, να μην το ξερει; Κι εγω θα σας πω, να το ξερει, αλλα να μην δειχνει πως το ξερει. Οπως δεν το εδειχνε ο Σπυρος Φωκας που ηταν και καλυτερος του.
Ο Νικος ηταν ωραιοπαθης και καβαλησε καλαμι και αυτος σαν την συμπρωταγωνιστρια του στο Ταξιδι. Τωρα που ειπα Ταξιδι θυμαμαι το ψευτικο σε ορισμενες σκηνες παιξιμο του Νικου και ανατριχιαζω. Σπουδαιο πραγμα να ειναι ο αντρας ωραιος και αρρενωπος, αλλα θα πρεπει ταυτοχρονα να εχει την εξυπναδα να μην παριστανει τον γοη και να μην λεει χρονια αργοτερα πως "οι γυναικες επεφταν ανασκελα" για παρτη του. Απο μενα 6 και αμα ηθελε 10αρι, ας προσεχε.
Γιωργος Λευτεριωτης. Ενδιαφερουσα φατσουλα, αλλα πολυ κρυος και αγελαστος, βρε παιδι μου. Ομορφος, αλλα εδειχνε σαν να μην ηθελε και πολλα - πολλα με τους αλλους. Να μην τον ενοχλουν και να τον αφηνουν στην ησυχια του. Καλα εκανε ο ανθρωπος δηλαδη, αμα ετσι του' βγαινε, αλλα αυτο του χαλαγε την σεξαπηλιαση.
Τον Γιωργο τον θυμαμαι περισσοτερο σαν το καθαρματακι μνηστηρα της Βαλακου στα Χαμενα Ονειρα και σαν τον εφοπλιστη Ανδρεα Λαρή στο Τρεις κουκλες κι εγω. Δεν νομιζω να αφησε ποτε το στιγμα του σε κανενα ρολο γι' αυτο και με ρωτατε εδω "ποιος ειναι αυτος" και "ποιος ειναι αυτος". Δειτε τον στις ταινιες που ανεφερα, δειτε τον και στον Θησαυρο του μακαριτη, ερωτικο ζευγαρι με την Ξενια μπας και τον θυμηθειτε. 5.