Gordon
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 5.003
Ο χορός της κοιλιάς όμως του Ξαρχάκου και του Σειληνού, ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Κι αν το συγκεκριμενοποιήσουμε σε ταινία, το δεύτερο μισό της "Μιας Ελληνίδας στο χαρέμι"...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ο χορός της κοιλιάς όμως του Ξαρχάκου και του Σειληνού, ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Κι αν το συγκεκριμενοποιήσουμε σε ταινία, το δεύτερο μισό της "Μιας Ελληνίδας στο χαρέμι"...
Θα συμφωνήσω απολύτως, όπως και το επίσης πολύ μεγάλο φινάλε του "Ένας ιππότης για τη Βασούλα"... Βλέπω τις ταινίες και όταν φτάνω σε αυτό το σημείο, τις σταματάω...Αμφιβάλλω αν υπάρχει κανένας στον οποίο να αρέσει το ατέεεελειωτο φινάλε της "Τρελής οικογένειας".
Εμενα μου αρεσαν αυτα οταν ημουν μικροςΚαι οι τίτλοι πολλών, συνήθως φτηνιάρικων ταινιών με κάτι κακοσχεδιασμένα κινούμενα σκίτσα που άλλοτε παρίσταναν (με χιούμορ για κλάματα) τους διάφορους τεχνικούς και άλλοτε ήταν τελείως άσχετα.
Κι όμως συμφωνώ Βιβή, αφού πιο πολύ βαρετά χορευτικά τα λες, παρά στριπ τιζΒαρετα σημεια για μενα και τα νουμερα στριπ-τιζ στα διαφορα νυχτερινα κεντρα.
Φανταζομαι πως ολα τα αγορια του φορουμ συμφωνουν μαζι μου!![]()
Επίσης το δεύτερο μέρος του Θου Βου μου φάνηκε ότι έκανε κοιλιά σε αρκετά σημεία. Το πρώτο μέρος το βλέπω άνετα το δεύτερο κάπως μου κάθεται το ψιλοβαριέμαι. Ειδικά προς το τέλος με το χάος στο γύρισμα κάπου χάνω την μπάλα,για να μην πω για το πολύ μελαγχολικό φινάλε που πεθαίνει ο πράκτορας (ίσως υπονοούμενο του ίδιου του Βέγγου για κλείσιμο της περιόδου των τρελών κωμωδιών ίσως και της εταιρείας του)Επίσης ο τουρτοπόλεμος στο Θου-βου πράκτωρ 000. Σε μια τέτοια έξυπνη κωμωδία, δεν χρειαζόταν μια τόσο συνηθισμένη και όχι ιδιαίτερα αστεία σκηνή...
Α, εσυ Γιαννη, μονο απο Φολι Μπερζερ και πανω ευχαριστιεσαι, αν καταλαβα καλα.Κι όμως συμφωνώ Βιβή, αφού πιο πολύ βαρετά χορευτικά τα λες, παρά στριπ τιζ