Βρε, Τονυ....κανεναν δεν σκεφτεσαι τελος παντων! Μπορει ο
@g1973tony να εχει ευαισθησια στην καρδια και τι κανουμε υστερα;
Δε νομίζω...
Η φωτογραφία είναι από την φωτογράφιση του Δίσκου "Πτήση για Δύο" (1990) όπως άλλωστε έχω και στο άβατάρ μου.
Απλά αν γνωρίζει ο συνονόματος να παραθέσει την ημερομηνία του εντύπου που φιλοξενεί την ανωτέρω δήλωση για να δούμε κατά πόσο ήταν κοντά ή όχι ως προς την ημερομηνία του γάμου . Το ότι πηγαινοερχόταν στις ΗΠΑ τακτικά είναι γνωστό.
Βάσει της ανάρτησης
#1.383 στο θέμα "Γάμοι Ελλήνων καλλιτεχνών" αλλά και της απάντησής μου στο ίδιο θέμα (βλ. ανάρτηση
#1.385 ) :
Ο γάμος έγινε την επόμένη των Δημοτικών εκλογών στην Αγία Φωτεινή Νεάς Σμύρνης.
Οι δημοτικές και νομαρχιακές (για πρώτη φορά) εκλογές του Οκτωβρίου του 1994 διεξήχθησαν στις 16 (Α' Κυριακή) και 23 (Β' Κυριακή) Οκτωβρίου 1994.
Επομένως ο γάμος της Μαντώς με τον Βασίλη Βασιλόπουλο έγινε την Δευτέρα 17 ή 24 Οκτωβρίου 1994.
Εκείνες τις ημέρες ο καιρός ήταν γενικά βροχερός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το απόγευμα της 21ης Οκτωβρίου 1994, με πέρας της τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ας Οκτωβρίου (διάρκεια περίπου 9 ώρες) σημειώθηκε στην Αθήνα πρωτοφανής καταιγίδα η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 10 άνθρωποι στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας και να προκληθούν τεράστιες καταστροφές. Οι αιτίες της τραγωδίας ήταν οι πλημμύρες τόσο του ρέματος Ποδονίφτη (με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια και Περισσός), αλλά και του Κηφισού ποταμού, χαμηλά, στο ύψος του Ρέντη.
Επιπλέον ένα νέο στοιχείο εκείνων των ημερών...
Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου του 1994 συνέβη το πολύνεκρο δυστύχημα στην οδό Ακαδημίας όταν λεωφορείο του ΟΑΣΑ (καινούριο τότε τύπου Mercedes Benz O405N με αριθμό κυκλοφορίας ΥΕΚ-5322 και κωδικό αμαξοστασίου #322) εκτελώντας το δρομολόγιο 222 ΑΚΑΔΗΜΙΑ- ΖΩΓΡΑΦΟΥ έπεσε πάνω στην αφετηρία με αποτέλεσμα τον θάνατο 5 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 6.