Στις αρχές (τέλη 90ς) ήταν πολύ όμορφη. Μετά απ' τις πλαστικές αλλοιώθηκε δυστυχώςΔεν την θυμομουν καλα την Ηλιαδη. Τετοια γυναικαρα ειναι;
Κι εδώ από φετινό δημοσίευμα . Φρίκη. Δυστυχώς από τις πολλές πλαστικές παραμορφώνονταιΣτις αρχές (τέλη 90ς) ήταν πολύ όμορφη. Μετά απ' τις πλαστικές αλλοιώθηκε δυστυχώς
Οσον αφορα τη δηλωση της Αννας - Μαριας Λογοθετη, αν θελουμε την πιστευουμε γιατι μεχρι εκει δεν βλεπουμε.
Δυστυχως η αρρωστια του ψευτοδικαιωματισμου εξαπλωνεται πιο γρηγορα κι απο τον καρκινοΑντιγραφη παλαιοτερης δηλωσης της Μπρουκ Σιλντς.
(τωρα τελευταια το γυρισαν στην σουηδια εαν δεν κανω λαθος να τον θεωρουμε λεει ουδετερο και να μην αναφερομαστε σε αυτον ως αρσενικο γιατι λεει ειναι ρατσιστικο και στερεοτυπο).
Ναι, εχεις δικιο. Την ιδια ακριβως δηλωση με την Λογοθετη ειχε κανει και η Μπρουκ Σηλντς τη δεκαετια του '80.Αντιγραφη παλαιοτερης δηλωσης της Μπρουκ Σιλντς.
Να τα κανουμε ολα ουδετερα να τελειωνουμε. Να προσποιηθουμε πως δεν υπαρχουν τα δυο φυλα για να ευχαριστησουμε τους μυγιαγγιχτους της πολιτικης ορθοτητας.(τωρα τελευταια το γυρισαν στην σουηδια εαν δεν κανω λαθος να τον θεωρουμε λεει ουδετερο και να μην αναφερομαστε σε αυτον ως αρσενικο γιατι λεει ειναι ρατσιστικο και στερεοτυπο).
Δικαίωμα τους να αυτοπροσδιοριζονται και σαν.... ελικόπτερα αν θέλουν. Αλλά οι άλλοι, γιατί πρέπει να το θεωρούμε σωστό και να συμφωνούμε υποχρεωτικά ή ακόμα χειρότερα ένα κράτος να νομοθετεί υπέρ αυτού; Δεν απειλείται ο ανδρισμός αλλά η λογική !Πώς μπορούμε να τον περιορίσουμε σε ένα φύλο? Τι σχέση όμως έχει αυτό με πολιτικές ορθότητες και με αριθμό φύλων? Όσο γι' αυτό, δεν λέει κανείς ότι δεν υπάρχουν δύο φύλα, λένε ότι δεν υπάρχουν ΜΟΝΟ δύο φύλα, και προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να επιμένω για το αντίθετο αν υπάρχουν κάποιοι που αρνούνται να κατατάξουν τους εαυτούς τους σε ένα από αυτά, διότι τι με κόφτει? Όσα φύλα και να υπάρχουν εγώ ξέρω σε ποιο ανήκω και δεν αλλάζει αυτό και δεν θεωρώ ότι απειλείται ο ανδρισμός μου αν τελικά αναγνωρίσουμε 102 φύλα.
Ναι, εχεις δικιο. Την ιδια ακριβως δηλωση με την Λογοθετη ειχε κανει και η Μπρουκ Σηλντς τη δεκαετια του '80.
Ολίγον υπερβολική
Τα θελει κι ο ποπουδακος του λαου.Το κουτσομπολιο και η κλειδαροτρυπα ηταν και ειναι εθνικα μας σπορ!Πολύ βασανισμένος αυτός ο λαός πράγματι. Τον αναγκάζουν (δεμένο στην καρέκλα με οδοντογλυφίδες στα μάτια για να μην μπορεί να τα κλείσει) να βλέπει ρεάλιτι σόου (*) και χυδαίες εκπομπές στην τηλεόραση (που τον υποχρεώνουν να τις ανταμοίβει με υψηλή ακροαματικότητα όταν γίνονται χυδαιότερες), να διαβάζει σκανδαλοθηρικά έντυπα... τέτοια φριχτά βασανιστήρια.
(*) Και όταν οι νικητές γυρνάνε στο χωριό τους υποχρεώνονται να τους κάνουν ήρωες και να διοργανώνουν τελετές υποδοχής. Καλά, αυτό το κάνανε έκπαλαι. Τι Ολυμπιακοί αγώνες τι Survivor.
Παλιότερα θυμάμαι τα μεσημεριανάδικα που ασχολούνταν μόνο με κουτσομπολιά. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται στην τηλεόραση το μεσημέρι.Τα θελει κι ο ποπουδακος του λαου.Το κουτσομπολιο και η κλειδαροτρυπα ηταν και ειναι εθνικα μας σπορ!