Gordon
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 4.697
Σίγουρα; Έχω ακούσει ότι δεν πλένεται...Και εγώ θέλω ραντεβού με τον Ρόμπερτ Πάτινσον
Σίγουρα; Έχω ακούσει ότι δεν πλένεται...Και εγώ θέλω ραντεβού με τον Ρόμπερτ Πάτινσον
Καλά μη νομίζετε. Οι περισσότερες γυναίκες (μη πω όλες) έχουν ίδια βιώματα με εσάς, και δεν είχαν τα πόδια σας για να παρηγορηθούν! Αυτό πού το πάτε?
...
Η επανάληψη είναι μητέρα της μαθήσεως.
Καλα, τα μυαλα που ειχαν τοτε σε πολλα θεματα ηταν για γελια και για κλαματα. Σε καποια αλλα θεματα παλι, βλεπανε τα πραγματα πιο σωστα απο ο,τι τα βλεπει ο κοσμος σημερα. Η αγαπη πρεπει πανω απο ολα να ειναι χαρα γιατι αν απο αυτην αντλεις μονο δυστυχια, τοτε υπαρχουν θεματα ψυχολογικης / ψυχιατρικης φυσεως.Νοοτροπίες άλλης εποχής που κατά τη γνώμη μου έκαναν μόνο κακό. "Όσο πονάς τόσο αγαπάς"!!!! Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η αγάπη πρέπει να είναι πόνος και όχι σύμπνοια, συντροφικότητα, κατανόηση και κοινή εξέλιξη. Εγώ λέω πως η αγάπη περιέχει ίσως και τη θυσία, αλλά αν είναι μόνο θυσία και πόνος τότε δεν είναι αγάπη. Κι επειδή η ζωή είναι μικρή καλά είναι να περνάμε καλά κι όχι να πονάμε.
Και εδω βεβαια, μιλαμε για μια κατασταση αρρωστημενη και παρανοϊκη. Ο σαδομαζοχισμος στο μεγαλειο του.Να ένα τραγούδι που δε θα μπορούσε να σταθεί σήμερα πουθενά. Είναι όμως μια εξαιρετική ερμηνεία της Βέμπο που δείχνει να το ζει! Αλλα είπαμε... Όλα κρίνονται στο ιστορικό τους πλαίσιο, για την εποχή του ήταν θρυλικό τραγούδι.
Περισσότερο κοινά είχαν παρά διαφορές.Ποια η διαφορά Μότσαρτ με Μπετόβεν στα αυτιά μου ίδιοι ακούγονταιΜατθίλδη Μαγγίρα: «Έχω χωρίσει σύντροφό μου επειδή είπε ότι ο Μπετόβεν είναι καλύτερος από τον Μότσαρτ» | mynews.gr
Αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα, στην οποία αναφέρθηκε στις σχέσεις της αλλά και στον... Μότσαρτ, που στάθηκε αφορμή γιαwww.mynews.gr
Φτουουουου! να μην το ξερω οταν ειταν 18 χρονων, να την πλακωνα στις φαπες
Κι εγω απο το να πεφτω στα πατωματα, παντα προτιμουσα να σκαρφαλωνω στα ταβανια. Λες να μην εχω αγαπησει?Νοοτροπίες άλλης εποχής που κατά τη γνώμη μου έκαναν μόνο κακό. "Όσο πονάς τόσο αγαπάς"!!!! Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η αγάπη πρέπει να είναι πόνος και όχι σύμπνοια, συντροφικότητα, κατανόηση και κοινή εξέλιξη. Εγώ λέω πως η αγάπη περιέχει ίσως και τη θυσία, αλλά αν είναι μόνο θυσία και πόνος τότε δεν είναι αγάπη. Κι επειδή η ζωή είναι μικρή καλά είναι να περνάμε καλά κι όχι να πονάμε.