Δεν το έχω δει.
@Bajar θέλει να κάνει ντόρο με τις δηλώσεις, όχι με την υποκριτική του ικανότητα.
Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης λέγεται. Όπως λέει η Bajar, είναι καλός ηθοποιός, αλλά πώς να κάνει τη διαφορά άμα δεν πει και μια μπαρούφα?
Δεν το έχω δει.
@Bajar θέλει να κάνει ντόρο με τις δηλώσεις, όχι με την υποκριτική του ικανότητα.
Παίζει σε μια σειρά του Alpha "Διάφανη αγάπη".
Καλά τα λέει, αλλά φανταστείτε ότι παρόμοιες καταστάσεις υπάρχουν και σε άλλα επαγγέλματα. Έχει να κάνει με τη θέση, έχει να κάνει με τους εργοδότες, έχει να κάνει με το πως νιώθει το ίδιο το άτομο...Ο ηθοποιός όταν αρρωσταίνει δεν πρέπει να παίζει.
Δε βρίσκω ότι ο καλός επαγγελματίας είναι αυτός που παίζει με 40 πυρετό.
Ούτε εκείνος που παθαίνει δηλητηρίαση και παίζει,
όπως είχε γίνει παλιότερα με ένα παιδί,
και αν τον είχαν πάει στο Πρώτο Βοηθειών και δεν έπαιζε θα είχε επιζήσει.
Το βρίσκω φοβερό...
Στην Αμερική έχουν δύο για τον κάθε ρόλο.
Ο Αμερικάνος ηθοποιός άμα έχει συνάχι, άμα έχει πυρετό, δεν παίζει.
.....
όχι, "γιαουρτοσκόρδιον" έλεγε το τζατζίκι ο Κατακουζηνός.Γιαουρτοσκόρδιον, παρακαλώ, κατά αξιότιμον καθηγητήν βυζαντινολογίας Κωνσταντίνον Κατακουζηνόν![]()
Σε ιδανικές καταστάσεις ναι σε μας σε,ερασιτεχνική παράσταση ο σκηνοθέτης έπαιξε με 38,5 πυρετό τον πρωταγωνιστικο ρόλο δηλ.σε όλες τις σκηνές ήταν πάνω. Δεν ξέρω πως τα κατάφερε,αλλά,τα κατάφερε και κάνεις δεν κατάλαβε ότι τουρτουριασε στην πραγματικότηταΚαλά τα λέει, αλλά φανταστείτε ότι παρόμοιες καταστάσεις υπάρχουν και σε άλλα επαγγέλματα. Έχει να κάνει με τη θέση, έχει να κάνει με τους εργοδότες, έχει να κάνει με το πως νιώθει το ίδιο το άτομο...
Κανονικά, σε κάθε εταιρία, ο εργαζόμενος πρέπει να έχει την "πολυτέλεια" (... κάπου εκεί πάει το πράμμα..) να αρρωστήσει και να μείνει σπίτι του να αναρρώσει.
Αλλά πλέον άμα τύχει και ανεβάσεις 40 πυρετό, μένεις σπίτι, το κινητό τηλέφωνο χτυπάει κάθε 15 λεπτά, εννοείται ότι ανοίγεις υπολογιστή και συνδέεσαι "απομακρυσμένα", λαμβάνεις-στέλνεις μειλς, συμμετέχεις σε calls / meetings κλπ.....
Τώρα βέβαια, για τους ηθοποιούς, το πράγμα ξεφεύγει ακόμα παραπέρα, πρέπει να ανεβούν στη σκηνή και να ιδρώσουν τη φανέλα σαν να μην τρέχει τίποτα.
Θυμάμαι ακόμα τη Μαρία Γεωργιάδου με σπασμένο πόδι στο γύψο, να παίζει στο θέατρο. Και πόσοι άλλοι υποθέτω!!