Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Γι΄ αυτό σου λέω ότι τα γούστα διαφέρουν. Για μένα η Αίθουσα του Θρόνου δεν ήταν καθόλου αριστούργημα. Μια καλή, δραματική σειρά. Είναι καθαρά θέμα προσωπικής άποψης.

Γι΄ αυτό σου λέω ότι τα γούστα διαφέρουν. Για μένα η Αίθουσα του Θρόνου δεν ήταν καθόλου αριστούργημα. Μια καλή, δραματική σειρά. Είναι καθαρά θέμα προσωπικής άποψης.
Ναι τζελασο καθαρά υποκειμενικά τα βλέπουμε, γούστα είναι αυτά περιμένω την μεγάλη χιμαιρα να είναι αριστουργημα

Α, ναι. Αυτό θέλω κι εγώ να το δω. Από τις ελάχιστες φορές που θέλω να δω Ελληνικό δραματικό σήριαλ. Νομίζω ότι το μυαλό μου, λειτουργεί όπως και στους "Πανθέους". Θέλω να το δω επειδή είναι μεταφορά βιβλίου.

Α, ναι. Αυτό θέλω κι εγώ να το δω. Από τις ελάχιστες φορές που θέλω να δω Ελληνικό δραματικό σήριαλ. Νομίζω ότι το μυαλό μου, λειτουργεί όπως και στους "Πανθέους". Θέλω να το δω επειδή είναι μεταφορά βιβλίου.
Και γω το περιμένω ως το πουλί το σπορακι

Συμφωνώ chief, κι εμείς της ΠΕΠΕΝ δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε, ακυβέρνητο...
και η ΕΕΤΕΜ (Επιστημονική Ένωση Τεχνολόγων Μηχανικών) σηκώνει τα χέρια ψηλά, ήταν τόσο μεγάλο το βραχυκύκλωμα, που έκαψε τις ασφάλειες.

Πίσω
Μπλουζα