Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Δεν το έχω δει.
@Bajar θέλει να κάνει ντόρο με τις δηλώσεις, όχι με την υποκριτική του ικανότητα.

Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης λέγεται. Όπως λέει η Bajar, είναι καλός ηθοποιός, αλλά πώς να κάνει τη διαφορά άμα δεν πει και μια μπαρούφα?

Ο ηθοποιός όταν αρρωσταίνει δεν πρέπει να παίζει.
Δε βρίσκω ότι ο καλός επαγγελματίας είναι αυτός που παίζει με 40 πυρετό.
Ούτε εκείνος που παθαίνει δηλητηρίαση και παίζει,
όπως είχε γίνει παλιότερα με ένα παιδί,
και αν τον είχαν πάει στο Πρώτο Βοηθειών και δεν έπαιζε θα είχε επιζήσει.
Το βρίσκω φοβερό...
Στην Αμερική έχουν δύο για τον κάθε ρόλο.
Ο Αμερικάνος ηθοποιός άμα έχει συνάχι, άμα έχει πυρετό, δεν παίζει.
.....
Καλά τα λέει, αλλά φανταστείτε ότι παρόμοιες καταστάσεις υπάρχουν και σε άλλα επαγγέλματα. Έχει να κάνει με τη θέση, έχει να κάνει με τους εργοδότες, έχει να κάνει με το πως νιώθει το ίδιο το άτομο...
Κανονικά, σε κάθε εταιρία, ο εργαζόμενος πρέπει να έχει την "πολυτέλεια" (... κάπου εκεί πάει το πράμμα..) να αρρωστήσει και να μείνει σπίτι του να αναρρώσει.
Αλλά πλέον άμα τύχει και ανεβάσεις 40 πυρετό, μένεις σπίτι, το κινητό τηλέφωνο χτυπάει κάθε 15 λεπτά, εννοείται ότι ανοίγεις υπολογιστή και συνδέεσαι "απομακρυσμένα", λαμβάνεις-στέλνεις μειλς, συμμετέχεις σε calls / meetings κλπ.....
Τώρα βέβαια, για τους ηθοποιούς, το πράγμα ξεφεύγει ακόμα παραπέρα, πρέπει να ανεβούν στη σκηνή και να ιδρώσουν τη φανέλα σαν να μην τρέχει τίποτα.
Θυμάμαι ακόμα τη Μαρία Γεωργιάδου με σπασμένο πόδι στο γύψο, να παίζει στο θέατρο. Και πόσοι άλλοι υποθέτω!!

Καλά τα λέει, αλλά φανταστείτε ότι παρόμοιες καταστάσεις υπάρχουν και σε άλλα επαγγέλματα. Έχει να κάνει με τη θέση, έχει να κάνει με τους εργοδότες, έχει να κάνει με το πως νιώθει το ίδιο το άτομο...
Κανονικά, σε κάθε εταιρία, ο εργαζόμενος πρέπει να έχει την "πολυτέλεια" (... κάπου εκεί πάει το πράμμα..) να αρρωστήσει και να μείνει σπίτι του να αναρρώσει.
Αλλά πλέον άμα τύχει και ανεβάσεις 40 πυρετό, μένεις σπίτι, το κινητό τηλέφωνο χτυπάει κάθε 15 λεπτά, εννοείται ότι ανοίγεις υπολογιστή και συνδέεσαι "απομακρυσμένα", λαμβάνεις-στέλνεις μειλς, συμμετέχεις σε calls / meetings κλπ.....
Τώρα βέβαια, για τους ηθοποιούς, το πράγμα ξεφεύγει ακόμα παραπέρα, πρέπει να ανεβούν στη σκηνή και να ιδρώσουν τη φανέλα σαν να μην τρέχει τίποτα.
Θυμάμαι ακόμα τη Μαρία Γεωργιάδου με σπασμένο πόδι στο γύψο, να παίζει στο θέατρο. Και πόσοι άλλοι υποθέτω!!
Σε ιδανικές καταστάσεις ναι σε μας σε,ερασιτεχνική παράσταση ο σκηνοθέτης έπαιξε με 38,5 πυρετό τον πρωταγωνιστικο ρόλο δηλ.σε όλες τις σκηνές ήταν πάνω. Δεν ξέρω πως τα κατάφερε,αλλά,τα κατάφερε και κάνεις δεν κατάλαβε ότι τουρτουριασε στην πραγματικότητα

Δεν υπάρχει τίποτα σε καμιά δουλειά που να μην μπορεί να περιμένει 2-3 μέρες. Αν δηλαδή δεν σηκώσεις το τηλέφωνο, τι θα γίνει; Αυτά τα βρίσκω υπερβολικά, ειδικά τα meetings είναι κατά 90% άρχηστα και θα μπορούσαν να αντικατασταθούν από ένα email.
Όσο για το θέατρο, δεν γνωρίζω γιατί δεν υπάρχουν αντικαταστάτες για τους ρόλους, ενώ θα μπορούσαν να έχουν. Στις συναυλίες, όμως, αν αρρωστήσει ο τραγουδιστής, δεν υπάρχει αντικαταστάτης.

Δεν υπάρχει τίποτα σε καμιά δουλειά που να μην μπορεί να περιμένει 2-3 μέρες. Αν δηλαδή δεν σηκώσεις το τηλέφωνο, τι θα γίνει; Αυτά τα βρίσκω υπερβολικά, ειδικά τα meetings είναι κατά 90% άρχηστα και θα μπορούσαν να αντικατασταθούν από ένα email.
Όσο για το θέατρο, δεν γνωρίζω γιατί δεν υπάρχουν αντικαταστάτες για τους ρόλους, ενώ θα μπορούσαν να έχουν. Στις συναυλίες, όμως, αν αρρωστήσει ο τραγουδιστής, δεν υπάρχει αντικαταστάτης.
Ε είναι φιξ σε μια ερασιτεχνική παράσταση τα άτομα και πολλές φορές λιγότερα από όσο χρειάζεται γι αυτό συμμετέχει και ο σκηνοθέτης δεν υπάρχει διπλός ρόλος, φιξ και η ημερομηνία που παρουσιάζεται η παρασταση.

Εχμ.... κοίτα, στο 80% των περιπτώσεων [αυθαίρετο ποσοστό, από προσωπική εκτίμηση της στιγμής] έχεις δίκιο και στα δύο Bold που μαύρισα από πάνω.
Υπάρχουν όμως έργα που τρέχουν, και 2-3 μέρες καθυστέρηση μπορεί να έχουν από πίσω πολύ χρήμα, ποινικές ρήτρες, περαιτέρω καθυστερήσεις κλπ κλπ. Επίσης, ένα meeting περισσότερο σε πιέζει να συμμετέχεις ΕΝΕΡΓΑ, αλλιώς μπορείς να "αφεθείς και να ξεχειλώσεις" και να συμπαρασύρεις και άλλους.... Κπαόιες δουλειές είναι "αλυσίδα"....

Εχμ.... κοίτα, στο 80% των περιπτώσεων [αυθαίρετο ποσοστό, από προσωπική εκτίμηση της στιγμής] έχεις δίκιο και στα δύο Bold που μαύρισα από πάνω.
Υπάρχουν όμως έργα που τρέχουν, και 2-3 μέρες καθυστέρηση μπορεί να έχουν από πίσω πολύ χρήμα, ποινικές ρήτρες, περαιτέρω καθυστερήσεις κλπ κλπ. Επίσης, ένα meeting περισσότερο σε πιέζει να συμμετέχεις ΕΝΕΡΓΑ, αλλιώς μπορείς να "αφεθείς και να ξεχειλώσεις" και να συμπαρασύρεις και άλλους.... Κπαόιες δουλειές είναι "αλυσίδα"....
Χμ, αν έρθει η μπετονιέρα να ρίξει μπετά, δεν μπορεί να λείπει όλο το συνεργείο, αλλά ένας μπορεί να λείπει, και μάλιστα σε οργανωμένα συνεργεία υπάρχει διαδοχή στις αρμοδιότητες. Αν είναι όλα μπάχαλο δεν σώζεσαι. Αν έχει μείνει πίσω η δουλειά, 1 μέρα δεν σε σώζει, οπότε μπορείς να αρρωστήσεις χωρίς ενοχές. Ουδείς αναντικατάστατος, ειδικά σε οργανωμένες δουλειές.
Σχετικά για τα meetings, έχω καταλήξει ότι γίνονται για να νιώσουν κάποιοι (που δεν είναι) σημαντικοί και επειδή κάποιοι λατρεύουν να ακούν την φωνή τους :diablotin::diablotin::diablotin::diablotin:

Σε καταλαβαίνω και όπως είπα έχεις κατά 80% δίκιο.
Για την μπετονιέρα, αν λείπει ο μηχανικός που πρέπει να επιβλέπει το σωστό "ρίξιμο" και να πάρει πχ δοκίμια, και κανείς άλλος δεν είναι εκπαιδευμένος, άστα να πάνε...
Στα meetings, υποθέτω ΟΛΟΙ μας έχουμε ζήσει στιγμές όπου όντως ένα μειλ θα έλυνε το οποιοδήποτε πρόβλημα / θέμα / εργασία, αλλά υπάρχουν και meetings που πρέπει να συνδεθούμε 4-5 άνθρωποι και κάποιοι από το εξωτερικό και κάποιοι από άλλο γραφείο και να δούμε όλοι μαζί ένα σχέδιο ή μια σύμβαση ή ένα τεχνικό έντυπο και που αλλιώς θα χρειάζονταν πολλές δεκάδες μειλς μέχρι να διευθετηθεί.... [δυστυχώς κρίνω με βάση τον χώρο εργασίας μου... αλλά θα υπάρχουν και άλλοι τομείς που ισχύουν τα αντίστοιχα].

Δεν υπάρχει τίποτα σε καμιά δουλειά που να μην μπορεί να περιμένει 2-3 μέρες.
Με ολο το σεβασμο και την συμπαθεια Υπαρχει και Παραυπαρχει! Δικαιολογιμενα εσεις "που τους πρεπει στερεα γη", να μην το καταλαβαινετε. Φανταστητε, ενα ακυβερνητο, χωρις μηχανη, πλοιο στην μεση του ωκεανου, να πρεπει να αντικαταστησεις το σπασμενο χιτωνιο. (οι τεχνικοι μας κατι θα καταλαβαινουν). Μιλαμε για τρια τεσσερα 24ωρα σερι εργασια σε 40+ βαθμους θερμοκρασια. Θα μου πειτε, ΟΚ χαλασε ο κοσμος για ενα διαλειμα? Οταν εχεις τον καθε Καβαδια (ασυρματιστη) να σου ερχεται με το δελτιο καιρου στο χερι και να σου λεει, "παιδια βιαστητε, ερχεται καιρος", τι διαλειμα? Μιλαμε για
"-ωλοπιλαλα". Αν θελετε το πιστευετε, εχω κοιμηθει ορθιος, απο την εξαντληση κρατοντας και γαλλικο στο χερι. Με σκουντησε συναδελφος για να μην σωριαστω στο πατωμα. Αμα θελει να σε καταραστει ο θεος, δεν σε κανει ουτε ηθοποιο, ουτε ηλεκτρονικο. Σε κανει ναυτικο και μηχανικο. Τι νομιζετε? Το καθε λιμανι και καυμος, τοχουμε ακριβοπληρωσει, εμεις οι ναπτικοι

Τι κάνει αυτή η ψυχή? Μάλλον θα παντρεύτηκε και χάθηκε. Αυτή δήλωση πρέπει να έχει γίνει όταν ήταν ακόμα στην TV.

Πρόσφατα φωτογραφήθηκε γυμνή για την PETA , όπως έχουν κάνει και άλλες επώνυμες κυρίες του εξωτερικού, για τα δικαιώματα των ζώων.
[...]
Δεν διάλεξα εγώ την καριέρα μου τότε, άλλοι τη διάλεξαν για μένα. Γι’ αυτό μετά μου βγήκε η αντίδραση. Έχω πολλά ταλέντα. Τώρα σπουδάζω dog grooming. Είναι η δουλειά των ονείρων μου, να ασχολούμαι με τα σκυλιά. Στην Ελλάδα όμως δεν μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Σύντομα θα επιστρέψω στο Μαϊάμι», είχε αναφέρει το 2020 στον Γιώργο Λιάγκα.

(έχω πολύ ελεύθερο χρόνο σήμερα) :happyjump::happyjump::happyjump:

Πίσω
Μπλουζα