Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εμενα θα μου πεις? Και οχι μονο η μανα, αλλα και η πεθερα. Εκει να δεις γλεντιαΜέγα προβλημα να παρεμβαινει μια μητερα στην προσωπική ζωή των παιδιών της...
Σωστος ο Πιπης!
Βίτσια είμαι αυτα, τι να πεις.Nα πω την αλήθεια στην αρχή της καριέρας του ήταν συμπαθητικός ο μπισμπικης
Προβολή συνημμένου 300081
Mυτού; Μυτού;
Καλά, δεν λέμε όχι, αλλά ό,τι μπορεί ο καθένας κάνει.
Μπορεί η Δέσποινα να βρήκε πραγματικά το άλλο της μισό και να είναι ο εαυτός της με τον μπισμπικη δεν μπορούμε να κρίνουμεΗ Βατίδου, δυστυχώς, αν και μάνα, επιβεβαιώνει αυτό το σεξιστικό που λέγεται για κάποιες όμορφες γυναίκες, κενές από περιεχόμενο....
Προφανώς δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία. Ήταν όμορφη, δούλεψε πασαρέλα και μόδα, έκανε εμφανίσεις, την πρόσεξε ο μέγας ερωτήλος των Ελληνικών δικαστηρίων και έκαναν οικογένεια. Στο εξωτερικό τις ονομάζουν trophy wives, εδώ δεν ξέρω ποιός είναι ο αντίστοιχος όρος.
Δεν είναι κακό να θέλεις έναν όμορφο άνθρωπο δίπλα σου - σύντροφό σου, κάθε άλλο θα έλεγα. Απλά εδώ ο "κύριος" ήταν γνωστός γυναικάς. Τι περίμενε η "σύζυγος"? Ότι θα τον έβαζε στο σωστό δρόμο? ΧΧχχααχαχαχχαχα
Και πάμε στην Βανδή. Μια απλή άποψη θα γράψω, δεν ξέρω καταστάσεις και γεγονότα.
Μου κάνει σαν φάση: εγώ συνεχίζω και έχω επιτυχία, έχω άστρο, είμαι ΤΟΡ, ήσουν και εσύ κάποτε, πλέον δεν σε θυμάται κανείς. Κάναμε οικογένεια, τα παιδιά μεγάλωσαν, εγώ "μετράω" ακόμα, ώρα να την κάνω να "πάω για άλλα".... όσο ακόμα "μετράω". Εσύ δεν έχεις κάτι παραπάνω να μου προσφέρεις.....
Ίσως να γράφω "μεγάλες κουβέντες" [=μεγάλες κοτσάνες] αλλά ρε παιδιά, τελικά δεν υπάρχει πραγματική αγάπη? Δηλαδή, όταν είμασταν στα χάι είμασταν όλο αγάπες και μέλια, φτιάξαμε οικογένεια, και τώρα επειδή ο ένας από τους δύο δεν είναι ΤΟΡ πρέπει να πάμε για άλλα? Τα συναισθήματα που τρέφουμε για το έταιρο ήμισυ έχουν να κάνουν με τι? Με νούμερα στην τράπεζα? Με αναγνωρισιμότητα?
Μην μου πείτε ότι το ζεύγος Βανδή-Νικολαϊδης είχαν οικονομικά προβλήματα?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ / ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΙΧΑΝ Ή ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ, τους χρησιμοποιώ ως παράδειγμα, μπορεί να υπήρχαν άλλοι σοβαρότεροι λόγοι.... ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
Απλά περιγράφω μια κατάσταση που παρατηρώ και σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους / "διπλανές" οικογένεις, αλλά και σε "διάσημους".
Θυμάμαι περίπτωση Λιβιεράτου / Εύη Αδάμ.... [αν και δεν ξέρω αν εκεί έπαιξαν και τίποτα καταχρήσεις / εθισμοί...]. Όσο είμασταν ΤΟΡ όλα ήταν καλά. Μετά???
Ξαναλέω, είναι πιθανό να παίζουν πολλά από πίσω που δεν ξέρουμε, αλλά σε κάθε περίπτωση, όταν ο ένας από τους δύο αντιμετωπίζει μια "δυσκολία" ο άλλος δεν ωφείλει να συμπαρασταθεί? Ειδικά όταν υπάρχουν και μικρά παιδιά?
... το πήγα πολύ μακρυά?
Χωρίζουν σήμερα πολύ εύκολα, αστραπή μην σου κάνει εντύπωση πόσο μάλλον οι διασημοι... προφανώς, δε ξέρουμε και δεν μας πέφτει και λόγος... κουβέντα να γίνεται...
.... αλλά αυτό το "μπορεί να βρήκε το άλλο της μισό / τον άνθρωπό της..."... κάπως μου κακοπέφτει.
Άρα, βρίσκουμε κάποιον, τον παντρευόμαστε, κάνουμε και οικογένεια / παιδιά μαζί του... αλλά δεν παύουμε να ψάχνουμε για τον άνθρωπό μας / το άλλο μας μισό.
Ο τύπος που βρήκαμε και κάναμε οικογένεια ήταν το άλλο μας 1/5 του 32,7% του συνόλου. Πάμε για το καθαρό 50%, οπότε έχουμε δρόμο ακόμα....
[... είπα, μου κακοφαίνεται...]
Tωρα μου ήρθε η σκέψη, πέθανε ο αλεν και δεν θα τον μπερδεύουμε πια με τον λεπαΔεν τους ξεχωριζαμε ποιος είναι ο ένας και ποιος ο αλλος
Ναι ειδάλλως διδυμακιαΟ Λε-Πα εχει ενα σφραγισμα στον επανω φρονιμιτη.
Ευτυχως βρεθηκε τροπος!