Chris27
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 1.564
Ελεηνιδες!Στο εξωτερικό τις ονομάζουν trophy wives, εδώ δεν ξέρω ποιός είναι ο αντίστοιχος όρος.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ελεηνιδες!Στο εξωτερικό τις ονομάζουν trophy wives, εδώ δεν ξέρω ποιός είναι ο αντίστοιχος όρος.
Ειναι αυτο που λεμε "παντοτινη μου αγαπη"εγώ συνεχίζω και έχω επιτυχία, έχω άστρο, είμαι ΤΟΡ, ήσουν και εσύ κάποτε, πλέον δεν σε θυμάται κανείς. Κάναμε οικογένεια, τα παιδιά μεγάλωσαν, εγώ "μετράω" ακόμα, ώρα να την κάνω να "πάω για άλλα".... όσο ακόμα "μετράω". Εσύ δεν έχεις κάτι παραπάνω να μου προσφέρεις
ΡΕ, ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ? ΠΟΥ ΠΑΜΕ?... προφανώς, δε ξέρουμε και δεν μας πέφτει και λόγος... κουβέντα να γίνεται...
.... αλλά αυτό το "μπορεί να βρήκε το άλλο της μισό / τον άνθρωπό της..."... κάπως μου κακοπέφτει.
Άρα, βρίσκουμε κάποιον, τον παντρευόμαστε, κάνουμε και οικογένεια / παιδιά μαζί του... αλλά δεν παύουμε να ψάχνουμε για τον άνθρωπό μας / το άλλο μας μισό.
Ο τύπος που βρήκαμε και κάναμε οικογένεια ήταν το άλλο μας 1/5 του 32,7% του συνόλου. Πάμε για το καθαρό 50%, οπότε έχουμε δρόμο ακόμα....
[... είπα, μου κακοφαίνεται...]
50/χρόνια στο σταρ σύστεμ και έχοντας κανει οικογενεια με τον αείμνηστο Κακέτση και ακόμα παραμένει κουτάβι.