Chris27
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 1.589
Ελεηνιδες!Στο εξωτερικό τις ονομάζουν trophy wives, εδώ δεν ξέρω ποιός είναι ο αντίστοιχος όρος.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ελεηνιδες!Στο εξωτερικό τις ονομάζουν trophy wives, εδώ δεν ξέρω ποιός είναι ο αντίστοιχος όρος.
Ειναι αυτο που λεμε "παντοτινη μου αγαπη"εγώ συνεχίζω και έχω επιτυχία, έχω άστρο, είμαι ΤΟΡ, ήσουν και εσύ κάποτε, πλέον δεν σε θυμάται κανείς. Κάναμε οικογένεια, τα παιδιά μεγάλωσαν, εγώ "μετράω" ακόμα, ώρα να την κάνω να "πάω για άλλα".... όσο ακόμα "μετράω". Εσύ δεν έχεις κάτι παραπάνω να μου προσφέρεις
ΡΕ, ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ? ΠΟΥ ΠΑΜΕ?... προφανώς, δε ξέρουμε και δεν μας πέφτει και λόγος... κουβέντα να γίνεται...
.... αλλά αυτό το "μπορεί να βρήκε το άλλο της μισό / τον άνθρωπό της..."... κάπως μου κακοπέφτει.
Άρα, βρίσκουμε κάποιον, τον παντρευόμαστε, κάνουμε και οικογένεια / παιδιά μαζί του... αλλά δεν παύουμε να ψάχνουμε για τον άνθρωπό μας / το άλλο μας μισό.
Ο τύπος που βρήκαμε και κάναμε οικογένεια ήταν το άλλο μας 1/5 του 32,7% του συνόλου. Πάμε για το καθαρό 50%, οπότε έχουμε δρόμο ακόμα....
[... είπα, μου κακοφαίνεται...]
50/χρόνια στο σταρ σύστεμ και έχοντας κανει οικογενεια με τον αείμνηστο Κακέτση και ακόμα παραμένει κουτάβι.
Ρε παιδιά να ήταν ο γεωργουλης. ,ο Μιχαλοπουλος, ο σπυρος Φωκας να πω τον κυνηγουσαν, τώρα μήπως τα παραλεει η βαναει
Αυτό έχει σημασιαΌ,τι και να λέει το δικαστήριο αποφάσισε.
Πειτε με δισπιστο η οτι αλλο θελετε, αλλα δεν μου καθεται καλα, κατι. Ηθελαν σαν τρελλες τους ρολους, του κατσανε (εστω) και μετα απο 500 χρονια θυμηθηκαν να του κανουν μυνηση? Μηπως, δεν ξερω, λεω μηπως, πανε για κανα εξτραδακι?Ρε παιδιά να ήταν ο γεωργουλης. ,ο Μιχαλοπουλος, ο σπυρος Φωκας να πω τον κυνηγουσαν, τώρα μήπως τα παραλεει η βανα
Προβολή συνημμένου 300180
Κοίτα αν ήταν πανίσχυρος στο θεατρο δεν ξέρω και το έκαναν από συμφέρον, σαν άνδρα δεν τον κυνηγουσαν δεν ήταν ο Ρούβας αλλά και πάλι αν τους πρότεινε να του κάτσουν δεν νομίζω ότι θα του καθοταν. Αυτός ισχυρίζεται ότι ήταν ερωτευμένες μαζί τουΠειτε με δισπιστο η οτι αλλο θελετε, αλλα δεν μου καθεται καλα, κατι. Ηθελαν σαν τρελλες τους ρολους, του κατσανε (εστω) και μετα απο 500 χρονια θυμηθηκαν να του κανουν μυνηση? Μηπως, δεν ξερω, λεω μηπως, πανε για κανα εξτραδακι?
Πειτε με δισπιστο η οτι αλλο θελετε, αλλα δεν μου καθεται καλα, κατι. Ηθελαν σαν τρελλες τους ρολους, του κατσανε (εστω) και μετα απο 500 χρονια θυμηθηκαν να του κανουν μυνηση? Μηπως, δεν ξερω, λεω μηπως, πανε για κανα εξτραδακι?
Να διαχωρίσουμε το: τί είναι ΛΑΘΟΣ και ΠΡΕΠΕΙ να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ εδώ και τώρα
από το: τί ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.....
Το να χρησιμοποιείς τη θέση σου, το κύρος σου, την αναγνωρισιμότητα που έχεις εκείνη τη χρονική στιγμή, την "καρέκλα" που σε έχουν βάλει, για να έχεις "εξτραδάκια" (γενικά το ονομάζω έτσι, γιατί κανονικά στο συγκεκριμένο μιλάμε για ποινικά αδικήματα) είναι ΛΑΘΟΣ και πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ εχθές.
Από την άλλη, στο συγκεκριμένο χώρο, εδώ και πάρα μα-πάρα πολλά χρόνια, και σε όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη, έχει παρατηρηθεί πολύ έντονα, να γίνονται από απλά "πεσίματα" και φλερτ μέχρι σεξουαλικά εγκλήματα (*), για να εξασφαλιστεί μια θέση / ένας ρόλος / μια δουλειά. Σε άλλους χώρους επικρατεί η φράση "έχει φιλήσει κατουρημένες ποδιές", σε άλλους χώρους επικρατεί η φράση "λάδωσε / πλήρωσε / χαρτζιλίκωσε"... στο χώρο του θεάματος επικρατεί η φράση "του 'κατσε" και άλλες σχετικές που δεν είναι της παρούσης.
Σε κάποιες περιπτώσεις η αρχή γίνεται ως "απαίτηση" από αυτόν που κατέχει τη θέση. [κάτσε μου για να....].
Σε άλλες περιπτώσεις η αρχή γίνεται ως "προσφορά" από τον ενδιαφερόμενο που ψάχνει τον ρόλο / τη θέση / την δουλειά. [θα σου κάτσω για να....].
Ο μόνος τρόπος να βγεις νικητής [μιλάω και για τις δύο περιπτώσεις] είναι να το καταγγείλεις ΑΜΕΣΩΣ, είτε σου ζήτησαν, είτε σου πρόσφεραν. Έχει κόστος σε πολλαπλά επίπεδα (οικονομικό, ψυχικό, σωματικό κλπ), αλλά μόνο έτσι θα εξασφαλιστείς.
Το αν το θύμα είναι ηθοποιός ή κομπάρσος, ή ενδυματολόγος, ή ταξιθέτης, ή ταμίας για τα εισιτήρια, το αν είναι διάσημος ή άγνωστος, το αν είναι καλός στη δουλειά του ή όχι, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ.
Μεγαλώσαμε με τον Πέτρο, είναι ρετρό κομμάτι μας αλλά έχεις δικιο. Τέρμα παιδια πάμε παρακατωΠαιδιά ξέφυγαμε λίγο με στη συζήτηση για την Εύη Β και τον Πέτρο Φ.
Πάμ παρακάτω.![]()
Τι εννοεί η ποιητρια;
Προβολή συνημμένου 300202