Ενω οι σημερινες ε, μεσα στην ποιοτητα...joe είπε:καλα μην τα παραλεμε, αθλιοτατες και υποαναπτυκτες ηταν.
Ούτε σύγκριση. Μπορεί τα τεχνικά μέσα να ήταν άθλια και υποανάπτυκτα, οι συντελεστές όμως σε πολλές από τις σειρές αυτές (σύμφωνοι, όχι σε όλες!!) ήταν μοναδικοί - σκηνοθέτες, σεναριογράφοι και ηθοποιοί του κινηματογράφου.tsalk είπε:Πάντως εγώ προσωπικά προτιμώ εκείνες με όλα τους τα ελλατώματα
Ευχαριστω παρα πολυxiaolin είπε:H πιο καλή αστυνομική σειρά που έχει παιχτεί ποτέ για μένα στην ελληνική τηλεόραση.
Ακριβως. Και αντι για τετοιες σειρες μας δινει το Καραβαν Σαραι και τους παππουδες!!! Να κατσουν να τα δουν μονοι τους.aggelidisk είπε:Ωρα της Ραδιοτηλεόρασης να μας τα δώσει!!!
μπράβο,αφού δεν έχουν δικό τους αρχείο,βρίσκουν από τα sites!!!!αλήθεια,η σειρά έχει διαγραφεί από το αρχείο της ΕΡΤ????????????tsalk είπε:Είναι γεγονός ότι πολλά από τα βίντεο που έχω ανεβάσει στο γνωστό σε όλους μέρος έχουν μπει και σε άλλα sites και forum. Eδώ ο alpha (και άλλα κανάλια) έπαιξε βίντεο με το λογότυπό μου φαρδύ πλατί. (Όχι δεν την έχω ψωνίσει.........ακόμα τουλάχιστον)