Amstrad1981
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 103
Πριν από λίγες ώρες άλλαξα τις καλωδιοταινίες με καινούριες. Μπαίνω ξανά στα Windows και ύστερα από κάποια ώρα ξαφνικά, τη στιγμή που πάω να ανοίξω κάποιο αρχείο αυτό καθυστερεί αρκετά. Σβήνω τον υπολογιστή αλλά δεν μπουτάρει το σύστημα!!! Ενώνω και τους δύο δίσκους στον καινούριο υπολογιστή (40 & 250GB WD) αλλά ενώ αναγνωρίζονται κανονικά από το BIOS στα windows δεν μου δείχνει τίποτα! Από το πρόγραμμα Partition Magic μου έδειχνε πως ο δίσκος υπάρχει αλλά δεν είναι φορμαρισμένος! Πάνω στον πανικό μου έκανα γρήγορο format στον 40GB από την οθόνη εγκατάστασης των windows και προσπάθησα με το πρόγραμμα PC-Inspector να ανακτήσω τα αρχεία μου. Άλλες φορές το έχω καταφέρει ακόμη και ύστερα από κανονικό format. Μου βρήκε χιλιάδες αρχεία αλλά όλα κατεστραμμένα! Τουλάχιστον όσα προσπάθησα μέχρι τώρα να ανοίξω. Τον δίσκο των 250GB δεν τον πείραξα καθόλου.
Παρακαλώ κάθε βοήθεια θα είναι πολύτιμη επειδή υπάρχουν αρχεία του Excel και του Word που έχουν μια ιδιαίτερη προσωπική αξία! Το κακό είναι πως όλα βρισκόντουσαν στον δίσκο των 40GB!!! Μου είχε πάρει πολύ χρόνο να τα γράψω όλα και χάνω προσπάθειες ολόκληρων μηνών!
Υ.Γ. Κάποτε που έπαθα το ίδιο, επειδή και τότε είχα κάνει format σε FAT32, ξεκίνησα το σύστημα με DOS από το CD των Windows 98, και έσωσα τα αρχεία μου ένα ένα με τις εντολές του DOS! Για κακή μου τύχη όμως δεν συνέβη το ίδιο και τώρα και φοβάμαι πως έχασα δεδομένα 100GB!
Παρακαλώ κάθε βοήθεια θα είναι πολύτιμη επειδή υπάρχουν αρχεία του Excel και του Word που έχουν μια ιδιαίτερη προσωπική αξία! Το κακό είναι πως όλα βρισκόντουσαν στον δίσκο των 40GB!!! Μου είχε πάρει πολύ χρόνο να τα γράψω όλα και χάνω προσπάθειες ολόκληρων μηνών!

Υ.Γ. Κάποτε που έπαθα το ίδιο, επειδή και τότε είχα κάνει format σε FAT32, ξεκίνησα το σύστημα με DOS από το CD των Windows 98, και έσωσα τα αρχεία μου ένα ένα με τις εντολές του DOS! Για κακή μου τύχη όμως δεν συνέβη το ίδιο και τώρα και φοβάμαι πως έχασα δεδομένα 100GB!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: