Παιδιά βοήθεια αγόρασα απο ΟΛΑΝΔΙΑ το myide+flash +ide to cf adapter και έβαλα πάνω μια cf 2gb trascend έκανα την διαδικασία οπως την λεει στο http://www.atarimax.com/myide/docume.../chapter1.html με 65535... και λεει οτι δημιουργέι μια partition 16 mb (αν και θέλω περισότερο αν γίνεται..
νομίζω οτι την έφτιαξα γιατί αναψε το led active πάνω στον ide to cf adapter + μπλε led μέσα στο myide+flash και έβγαλε
στην οθόνη myide-3.5f αλλά δεν μπορώ να περάσω το mydos 4.53 γιατί δεν έχω το floppy αλλα και το σειριακο η το usb που ζηταει με το APE/SIO2PC connection..; μην μου πείτε οτι θελω και αλλο hardware...; γιατι εγώ πηρα το myide για να περάσω image atr και να τα παίζω στον atari65 xe. Παιδιά Rygar ..Teflon ξερω οτι εσείς πηράτε αυτο το catridge οποιος άλλος μπορεί HELP..!!!!

στην οθόνη myide-3.5f αλλά δεν μπορώ να περάσω το mydos 4.53 γιατί δεν έχω το floppy αλλα και το σειριακο η το usb που ζηταει με το APE/SIO2PC connection..; μην μου πείτε οτι θελω και αλλο hardware...; γιατι εγώ πηρα το myide για να περάσω image atr και να τα παίζω στον atari65 xe. Παιδιά Rygar ..Teflon ξερω οτι εσείς πηράτε αυτο το catridge οποιος άλλος μπορεί HELP..!!!!