+ 1 αναφορα στους ηθοποιους : Γιουλ Μπρινερ,Αλικη Βουγιουκλακη,Ριτσαρντ Μπαρτον,Μπριζιτ Μπαρντο,Αλεν Ντελον,Τζινα Λολομπριτζιτα
για 1η φορα αναφερονται οι ηθοποιοι: Ρομυ Σνάιντερ και Σίρλει Τεμπλ
στην ταινια "η περιπτερου" η Γεωργια Βασιλειαδου παριστανει καποια στιγμη το μεντιουμ και αρχιζει να μαλωνει με μια αλλη "συναδελφο" της που θελει να την ξεμπροστιασει
τοτε ο Νικητας Πλατης λεει:"ωχ βλεπω να πιανεστε και να μη σας μενει τριχα στο κεφαλι..
Γιουλ Μπρινες (
ρ) θα γινετε"
Οι 2 "μεντιουμ" παριστανουν τις προξενητρες,ρωτανε το Βασιλη Μαλουχο γιατι δε θελει να παντρευτει μια κοπελα κι εκεινος λεει οτι εχει ενα σημαδι απ τη φωτια,τοτε η ΓΒ του λεει:"καλε εκεινο το πραματακι το τοσο δα;το σημαδακι στο μαγουλακι της; καλε εκεινο το χει κι η
Βουγιουκλακη,αυτο ειναι σκερτσο"
πηγαινουν στον εικονιζομενο που ειναι πλαστικος χειρουργος και θελουν να του ζητησουν να χειρουργησει δωρεαν την κοπελα για να μην αποκαλυψουν τις απιστιες του.Η ΓΒ του λεει:" τι θες δηλαδη να μας παραστησεις;τι θες γιατρουδακι μου; να μας παρατησεις τον
Μπαρδ
ον που εχει γινει πλεϊμπόις και γυριζει με την καθεμια λολο";Επισης του ζητουν να επιστρεψει στη γυναικα του
Η παραπανω εικονιζομενη "μεντιουμ" του λεει:"κι οσο γι αυτη την εγχωρια
Μπριτ
ζιτ Μπαρντο να της δωσεις να καταλαβει οτι τελειωσαν ολα μεταξυ σας,τερμα".
Αμεσως μετα και η ΓΒ του λεει:"οσο για τη
Μπριτ
ζιτ Μπαρντο μη νοιαζεσαι,εκει παω τωρα.. μωρ θα στην κανονισω εγω μια χαρα"
(στην εικονιζομενη αναφερεται η ΓΒ)
Η Αθηνα Μερτυρη πηγαινει στα "μεντιουμ" και λεει:"θελω κατι πολυ απλο,να μ αγαπησει ο
Αλεν Ντελον"
ΓΒ:"τι ειπες";
ΑΜ:"Ο Αλεν Ντελον,ειμαι του τυπου του...
Ρομυ Σνάιντερ,η μικρουλα Σισσυ"
η 2η "μεντιουμ" της απαντα:"μαλλον η
Σίρλεϋ Τεμπλ"
η ΓΒ λεει τοτε :"α ταμπλας να σου ρθει.. αμα εισαι εσυ η Σνάιντερ τοτε εγω πρεπει να ειμαι η
Λολομπριτζιτα "