Αλκη ειναι μια πολυ καλη αρχαια ιστορια επιστημονικης φαντασιας Με την πρωτη ευκαιρια, αν το βρεις το βιβλιο, διαβασε τηνalkis21 είπε:ΧΑΧΑΧΑ Τι είναι αυτό το βατραχοαποτέτοιο;;;; Αληθινό μάθημα;
1η-2α Γυμνασίου ήμουν στο Βέλγιο κι έτσι δεν γνωρίζω...
Πλακα??? Οχι βεβαια. Ειναι πολυ ευχάριστο σαν αναγνωσμα και μικροalkis21 είπε:Μου κάνεις πλάκα;
Και εμένα !!! Εριχνα κάτι ύπνος ............!!!BETTY BOOP είπε:Το βιβλίο της Οικιακής Οικονομίας ήταν το αγαπημένο μου!...
Ποιά χρονιά η ανθρωπολογία διδάσκονταν στην Α' γυμνασίου?BETTY BOOP είπε:Ανθρωπολογία κάναμε στην Α γυμνασίου μαζί με Βοτανική-Ζωολογία...
Μάλιστα είχε δύο τεύχη για Α και Β εξάμηνο, κάτι που μου είχε προκαλέσει απορία τι είναι εξάμηνο...BETTY BOOP είπε:Το βιβλίο της Οικιακής Οικονομίας ήταν το αγαπημένο μου!...
κι εγω Α γυμνασιου εκανα ανθρωπολογιαKambia είπε:Ποιά χρονιά η ανθρωπολογία διδάσκονταν στην Α' γυμνασίου? Πάντως εγώ από το συγκεκριμένο μάθημα θυμάμαι τις πρωτες 50 σελίδες. Τόσες κάναμε όλο και όλο την χρονιά εκείνη με τις τόσες καταλήψεις που είχε....
Μάλιστα είχα την απορία τι είναι εξάμηνο...BETTY BOOP είπε:Ανθρωπολογία κάναμε στην Α γυμνασίου μαζί με Βοτανική-Ζωολογία...Στην Β γυμνασίου κάναμε Οικιακή Οικονομία που είχε δύο βιβλία με το παραπάνω εξώφυλλο (για α και β εξάμηνο)...Τα αγαπημένα μου μαθήματα!
Την δική μου εποχή η ανθρωπολογία διδασκόταν στην Β' Γυμνασίου (πήγα Β' Γυμνασίου το 1990-1). Το εξώφυλλο το θυμάμαι το ίδιο.Kambia είπε:Ποιά χρονιά η ανθρωπολογία διδάσκονταν στην Α' γυμνασίου? Πάντως εγώ από το συγκεκριμένο μάθημα θυμάμαι τις πρωτες 50 σελίδες. Τόσες κάναμε όλο και όλο την χρονιά εκείνη με τις τόσες καταλήψεις που είχε....