Γάμοι Ελλήνων καλλιτεχνών

Αν υπηρχε τοτε πολιτικος γαμος στην Ελλαδα, σιγουρα δεν θα βλεπαμε τωρα καποιες απο αυτες τις φωτογραφιες.
 
Κάποτε κάποιος θα πρέπει να μαζέψει τις δηλώσεις/προβλέψεις/σχέδια των διάφορων εξωφύλλων για να γελάσει κάθε πικραμένος. Ξέρετα κανέναν "Ελληνοαμερικανο Πητ" που να έγινε τραγουδιστής? Δεν μου άρεσε ποτέ ο Βοσκόπουλος, αλλά δεν τον έκανε η Δούκισσα.
 
Η αλήθεια είναι πως ο Βοσκόπουλος πριν τα φτιάξει με τη Δούκισσα πήγαινε μάλλον για ηθοποιός στην πρόζα. 

Πιστεύω πως όντως η Δούκισσα τον βοήθησε τότε. Όχι πως τον έκανε τραγουδιστή αλλά οπωσδήποτε τον βοήθησε.

Από την άλλη όλους κάποιος τους βοήθησε...
 
Ο Βοσκοπουλος δεν  μου αρεσε ποτε σε τιποτα. Ουτε ως τραγουδιστης, ουτε ως ηθοποιος σ' αυτο το λιγο που τον ειδα, ουτε ως αντρας. Αφου ειμαι με την απορια τι του βρηκε η Λασκαρη.

Στο μονο που τον παραδεχομαι ειναι πως εχει φωνη ξεχωριστη και αναγνωρισιμη, κατι που με ενδιαφερει πολυ σε εναν καλλιτεχνη του ασματος. Και στο οτι παντα τραγουδουσε με παθος. Σ' αυτο μπραβο του!
 
Βέβαια... ήταν η πρώτη (άντε η δεύτερη αφού είχε ξαναπαντρευτεί) φορά που φορούσε μακρύ φόρεμα χωρίς σκίσιμο μέχρι το γοφό. Υποθέτω, δηλαδή, κρίνοντας από τις δαντέλες και τα σταυρουδάκια. Και για να εξηγούμαι, είμαι λάτρης της Ζ.Σ. ειδικά από τότε που πέρασε τα 70. Όσο μεγαλώνει τόσο πιο θεά γίνεται. Και πολύ καλά κάνει και ντύνεται έτσι. Αν είχα τα πόδια της κι εγώ θα τα έβγαζα σε κοινή θέα :)
 
Πίσω
Μπλουζα