Γάμοι Ελλήνων καλλιτεχνών

Μια συνάδελφός μου, που λέγεται Έλση το χει βγάλει από τον συνδυασμό του Ελένη-Χρυσάνθη, για να απαντήσω στις απορίες των προαναφερθέντων!!!

Πότε έγινε αυτός ο γάμος του Σεφερλή και τι απέγινε η γυναίκα του?? Επίσης έχουμε στο αρχείο καμία φωτογραφία από το γάμο της Ελένης Προκοπίου με γνωστό επιχειρηματία των 60's?

P.S. Άλλος ένας άντρας που πέφτει μόνο σε ωραίες γυναίκες!
 
Μήπως έκλαιγε για το χάλια κοστούμι που  του φορέσανε; Ο Τζο Πέσι και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο από το πλάι του λείπανε.
 
Πότε έγινε αυτός ο γάμος του Σεφερλή και τι απέγινε η γυναίκα του?? 
Παντρεύτηκαν την δεκαετία του '90 κι χώρισαν το 2003. Όσο ηταν ζευγάρι, επαιζε μαζί του σε παραστάσεις κι τηλεοπτικά shows του (Κατα Μάρκον εύα..γελιον, The Seferlee show, Προσοχή Μαρκοπεδιον κλπ), έκτοτε δεν ακούστηκε κάτι για εκείνη...
 
Το ειδύλλιο ΚΑΤΕΛΗΞΕ στην εκκλησία? Δεν συνέχισε μετά από στάση εκεί? Καλά λένε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα.
 
Αμάν! Την εποχή εκείνη δύσκολα ξέφευγε από το γερακίσιο μάτι των διορθωτών και το πιο ασήμαντο λαθάκι, πώς λοιπόν πέρασε εκείνο το "σελίδαν", που ήταν τραγικό λάθος για τότε? Υπενθυμίζω για τους ρετρονεότερους που δεν φάγανε τον Τζάρτζανο με το κουτάλι ότι τα τριτόκλιτα όπως το "σελίς", εκτός ελαχίστων, και συγκεκριμένων, περιπτώσεων, δεν έπαιρναν -ν στην αιτιατική. Δεν μιλάμε για κάτι πολύ περίεργο και ασυνήθιστο, αλλά για έναν από τους βασικότερους κανόνες της κλισης των ουσιαστικών (*). Κάτι τέτοια έγραφε ο Μποστ και ξελιγωνόμασταν στα γέλια.

(*) Το "Ένα" είναι άλλη μία περίπτωση που ποτέ δεν είχε κατάληξη -ν. Στη δημοτική μόνο απόκτησε ευφωνικό -ν όπου χρειάζεται, όπως εδώ.
 
Δεν είναι καλλιτέχνης αλλά μια και το βρήκα σκέφτηκα να το ανεβάσω...Για την ιστορία , ο γάμος έγινε το 1997...

1997.jpg
 

Δεν ήταν απλά ένας έρωτας, αλλά ένας θυελλώδης και επεισοδιακός έρωτας, που κατέληξε σε γάμο μετά από πολλά χρόνια, καθώς η οικογένεια της Βέμπο δεν τον ήθελε για γαμπρό. Ο Τραϊφόρος ήταν νεότερός της και πολύ γυναικάς. Μάλιστα ο αδερφός της είχε κανονίσει να την παντρέψει με πλούσιο Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία και η Βέμπο έφυγε για την Αμερική. Τότε της έγραψε ο Τραϊφόρος το γνωστό τραγούδι "Ας ερχόσουν για λίγο" και της το έστειλε στην Αμερική. Η Βέμπο δεν παντρεύτηκε τελικά στην Αμερική, αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα και παντρεύτηκε τον Τραϊφόρο.

Διαβάστε τι λέει ο ανιψιός του (Τραϊφόρος-Βέμπο δεν έκαναν παιδιά)

Εκείνος κομπέρ (στην Αίγλη του Ζαππείου) κι εκείνη φτασμένη τραγουδίστρια, την πείραξαν κάποια λόγια του, όταν βρέθηκε στο μαγαζί με την παρέα της. Προτού κηρυχτεί ο πόλεμος, η Βέμπο είχε πει για εκείνον: «Δεν θέλω να τον συναντήσω ποτέ. Ούτε καλλιτεχνικά ούτε και στη ζωή μου». Σύμπτωση, όμως! Αργότερα και ενώ είχε κηρυχθεί πια ο πόλεμος, συνεργάστηκαν στο θέατρο, όπου εκείνη του είπε: «Έμαθα ότι γράφεις ωραίους στίχους».
Τότε έγραφε τραγούδια για τη Ρένα Βλαχοπούλου. «Θέλω να μου γράψεις ένα τραγούδι, αλλά πάνω στον σκοπό της Ζεχρά». Κι εκείνος της απάντησε: «Από πότε οι θεοί ζητάνε χάρες από τους ανθρώπους»;
Το ίδιο βράδυ τής έγραψε το «Παιδιά της Ελλάδος παιδιά» και… παραδόθηκε. Από εκείνη την ημέρα και μετά όλα τα τραγούδια και οι στίχοι ήταν αφιερωμένα σε εκείνη.
 
Άντε πάλι λάθος τελικό ν σε αιτιατική τριτόκλιτου "Έσονται εις σάρκαν μίαν" αντί "ΣΑΡΚΑ μίαν" που είναι το σωστό. Τα κόκκαλα του Τζάρτζανου θα τρίζουνε. Ακόμη χειρότερο εδώ που είναι τσιτάτο από εκκλησιαστικό κείμενο άρα η μορφή του είναι δεδομένη και σταθερή.
 
Τρεις γάμους βλέπω και ούτε ένας δεν στέριωσε!
Γκλέτσος-Λυκουρέζου έχουν τα πρωτεία στο πιο γρήγορο διαζύγιο.
Πάριος-Αλιμπέρτη κράτησαν κάποια χρόνια. Τώρα η Αλιμπέρτη ζει στην Πάρο και ο Πάριος στην Αθήνα.
Κωστόπουλος-Μπαλατσινου κράτησαν κ' αυτοί χρόνια... τώρα η Μπαλατσινού είναι παντρεμένη με άλλον.
Και εις άλλα με υγεία :)
 
Πίσω
Μπλουζα