ο Χορν εν τω μεταξυ έλεγε ό,τι μετά τη μοναξιά ο γάμος ήταν το χειρότερο πράγμα χαχαχαΠρώτη γυναικα του Χορν ήταν η Ρίτα Φιλίππου την οποια παντρευτηκε στην Κατοχή όταν ήταν (εκείνος) σε ηλικία 21 ετών κι οπως ο ίδιος ελεγε: "Τη Ρίτα την απατούσα ασύστολα, αλλά δεν την ένοιαζε γιατι δεν ζήλευε. Ενω η Λαμπέτη με ζήλευε αφόρητα! Χώρισα τη Ρίτα όταν έσμιξα με την Λαμπέτη".
Ο πρώτος γαμος του Δ.Χορν με την Ρίτα Φιλιππου
Προβολή συνημμένου 215465
Πηγή: iefimerida
Αν κι ο Χορν είχε παντρευτεί 2 φορές (Ρίτα Φίλιππου & Αννα Γουλανδρή) συνήθιζε να λέει: "οι 3 γυναίκες μου".
Οταν κάποτε του ειχε πει ενας δημοσιογράφος: "μα έχετε παντρευτεί 2 φορές, όχι 3", εκείνος απάντησε: "δεν έχει σημασία, κι η Λαμπέτη γυναίκα μου ήταν, 7 χρόνια έζησα μαζί της".
Μου κάνει εντύπωση που ο γάμος του Δ. Χορν με την Άννα Γουλανδρή φαίνεται πολύ απλός και λιτός. Ούτε πολλοί καλεσμένοι, ούτε μεγάλη η εκκλησία. Είχε δηλώσει ότι η Γουλανδρή ήταν η πιο σημαντική γυναίκα της ζωής του.δεύτερος γάμος για την Άννα Γουλανδρή, δεύτερος (?) και για τον Δημήτρη Χορν. Αναγνωρίζει κανείς την κουμπάρα;
Προβολή συνημμένου 215456
Προβολή συνημμένου 215457
Προβολή συνημμένου 215458
Ίσως εννοούσε αυτό όταν έλεγε σε δημοσιογράφο το 1960 ότι δεν ξέρει αν θα παντρευτεί τρίτη φοράΑν κι ο Χορν είχε παντρευτεί 2 φορές (Ρίτα Φίλιππου & Αννα Γουλανδρή) συνήθιζε να λέει: "οι 3 γυναίκες μου".
Οταν κάποτε του ειχε πει ενας δημοσιογράφος: "μα έχετε παντρευτεί 2 φορές, όχι 3", εκείνος απάντησε: "δεν έχει σημασία, κι η Λαμπέτη γυναίκα μου ήταν, 7 χρόνια έζησα μαζί της".
μα ακριβως για αυτο. γιατι σου κανει εντυπωση.Μου κάνει εντύπωση που ο γάμος του Δ. Χορν με την Άννα Γουλανδρή φαίνεται πολύ απλός και λιτός. Ούτε πολλοί καλεσμένοι, ούτε μεγάλη η εκκλησία. Είχε δηλώσει ότι η Γουλανδρή ήταν η πιο σημαντική γυναίκα της ζωής του.
σε βιβλιο εχω διαβασει οτι οταν ηταν στο εξωτερικο πριν χωρισει με τη Φιλίππου ( νεα υορκη και λονδινο) ειχε πολλα φλερτ και σε μια περιπτωση μαλιστα μια απο την αμερικη πιστεψε οτι θα την παντρευτει ( ισως την ειχε κανει κι αυτος να το πιστεψει) και ηταν ετοιμη να παρατησει οικογενεια και δουλεια εκει για να ερθει μαζι του ελλαδα. Ο Χορν δεν ηξερε πως να γλιτωσει και τελικα την παρατησε τελευταια στιγμη χαχαχα να κι αλλος ενας παραλιγο γαμος.Ίσως εννοούσε αυτό όταν έλεγε σε δημοσιογράφο το 1960 ότι δεν ξέρει αν θα παντρευτεί τρίτη φορά
* τη συνέντευξη του εκείνη τη σχολιασαμε στο θέμα με τα σκάνδαλα