Γάμοι Ελλήνων καλλιτεχνών

Αυτή έχασε την ελευθερία της με το γάμο κι ο γαμπρός έχασε την Ελευθερία του με το διαζύγιο. Αλλά ποια είναι η δεύτερη κυρία, αφού ο κουμπάρος ήταν κουμπάρος?
 
Η εκλεκτη προσκεκλημενη, Μαρια Γεωργιαδου.
 
Η πεντάμορφη και το τέρας.
 
Μήπως κάτι έγινε και έκανε παρατήρηση στον φωτογράφο? έχει συμβεί σε γάμο που είχα πάει
 
Εμένα μου κάνει πολύ σε Μάρθα Καραγιάννη αλλά στο πολύ ξεπλυμένο.
Για κάποιο λόγο κόλλησα στα ( . )( . )μπαλα
 
Αλλες δυο φωτογραφιες απο τον γαμο Παπακωνσταντινου - Ραντου ο οποιος τελεστηκε το 1994.
Χαιρομαι που ειναι ακομα μαζι.

1640250555766.png

1640250604654.jpeg
 
Τον εαυτό του παντρεύτηκε ο Ρόμπερτ? Νύφη δεν είχε? Η κυρία με τα άσπρα δίπλα του ήταν απλώς για ντεκόρ.
 
Διαβάζω παλιά ποστ! Γιατί ήταν οξύθυμη η αδερφή του γαμπρού; Ρώτησε και κάποιος άλλος, όμως κανείς δεν απάντησε. Επαναφέρω την ερώτηση λοιπόν!
Μήπως κάτι έγινε και έκανε παρατήρηση στον φωτογράφο? έχει συμβεί σε γάμο που είχα πάει
Υπάρχει περίπτωση να μην έχει συμβεί κάτι απλώς κατά τη στιγμή της φωτογραφίας αποτυπώθηκε η συγκεκριμένη έκφραση του προσώπου.
Δεν γνώριζα ποια ήταν η σύζυγος του Δημήτρη Μητροπάνου...
 
Αυτον της ζουγκλας που λες τον ειχαν ρωτησει παλια στην τηλεοραση προς τα που κλινει πολιτικα κι εκεινος απαντησε "Τροτσκιστης".
Μαναρι μου, με αυτοματη Μερσεντες και βιλα στην Εκαλη γινομαι τροτσκιστρια κι εγω.
Αυτό με... τις δεξιές τσέπες προφανώς το γνωρίζετε...
 
Ο Σωτήρης Μουστάκας ανακοινώνει το γάμο του με την Μαρία Μπονέλου

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γάμος κράτησε μέχρι το τέλος. Η Μαρία Μπονέλου καθηλωμένη στο κρεβάτι από Αλτσχάιμερ δεν παρεβρέθηκε στην κηδεία του συζύγου της και τον ακολούθηκε και αυτή 3 μήνες μετά τον Αύγουστο του 2007.πηγή
 
Τελευταία επεξεργασία:
Να χαιρόμαστε τον πρωθυπουργό μας.... αν και η ανάρτηση όπως και άλλες μάλλον είναι εκτός θέματος αφού δεν πρόκειται για καλλιτέχνες .
Ποιητική αδεία .. βέβαια μπορεί να γίνει αποδεκτό καθ΄ ότι παίζουν καλά ( ; ) τους ρόλους τους...
 
Αφού ήταν ο δεύτερος γάμος του, δεν μπορεί να ήταν η γυναίκα της ζωής του. Της ημιζωής του, ίσως. Εκτός κι αν απόκτησε κι επόμενη γυναίκα της ζωής του και δεν σταμάτησε στην κ. Αλιμπέρτη.

Μιχαήλ-Άγγελος Βαθρακούρης? Α, το δύστυχο.

Έχουμε διαφορετική ιδέα για το τι ακριβώς σημαίνει "σεμνή και λιτή" τελετή. Εκτός αν τη χαρακτηρίζουν έτσι διότι η νύφη ήταν ξυπόλυτη κι ο γαμπρός αξούριστος και άλουστος με λιγδέ μαλλί.

Αααααχ, ζημιά που μου έχει κάνει ο Τζάρτζανος. Κάθε φορά που διαβάζω "Ο Πάτερ τάδε" σηκώνεται η τρίχα μου. Επικολλώ εδώ από τη δική μου βίβλο:
Προβολή συνημμένου 216655
ο πατήρ Σπυρίδων, ω αμαθές δημοσιογράφε!

(Γιατί ξαφνικά αισθάνομαι την επιθυμία να συγγράψω πραγματεία για το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο?)
Θα προκύψει ο Ελεφάντινος Κατακουζηνός....:biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 

Στον χορό καθένας κάνει άλλο βήμα και ο κυριούλης δεξιά είναι σαν να έχει καταρρεύσει ολοκληρωτικά και οι άλλοι τον τραβάνε. Οι δε λεζάντες είναι σκέτος κλαυσίγελος...
Ο κυριούλης (δεξιά τω βλέποντι) δεν έχει απαραίτητα καταρρεύσει, αλλά έπρεπε να χαμηλώσει τον ώμο του για να τον φτάνει η Μαρινέλλα. Αυτή τον τραβάει προς τα κάτω οι άλλοι προς τα πάνω, πώς να μη στραβώσει? Αλλά από χορευτικό συντονισμό είναι όλοι όντως άσ'τα να πάνε.

Αν θυμάμαι καλά τρίποντο είναι όταν ο παίκτης πετυχαίνει το στόχο (καλάθι) από μακρυά. Το ευτυχές ζεύγος σκόπευε να αλληλοεκτοξεύει βλήματα ο ένας εναντίον του άλλου, ώστε να τους εύχεται ο συντάκτης πολλά τρίποντα?
Οι τρεις καλαθοσφαιριστές που χορεύουν είναι από τα αριστερά προς δεξιά : Νίκος Φιλίππου, Φάνης Χριστοδούλου και Κώστας Παταβούκας.
 
Πίσω
Μπλουζα