Γάμοι Ελλήνων καλλιτεχνών

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σε αντίθεση με τα λόγια και τις πράξεις της πολιτικού, στα οποία δικαιούμαστε να κάνουμε ανελέητη κριτική, η προφορά της νεαρής κας Δαμανάκη θα έπρεπε να είναι στο απυρόβλητο
Όταν ακούγεσαι, πρέπει να προσέχεις πως μιλάς. Σε ραδιόφωνο ειδικά η φωνή και προφορά είναι το παν.
 
Όταν ακούγεσαι, πρέπει να προσέχεις πως μιλάς. Σε ραδιόφωνο ειδικά η φωνή και προφορά είναι το παν.
Μμμμ συμφωνώ αλλά...αυτός ή αυτή που θα μίλαγε στο ραδιόφωνο το συγκεκριμένο, την συγκεκριμένη στιγμή έμπαινε υποτίθεται τουλάχιστον, στο στόχαστρο, αναλάμβανε μια ευθύνη για τις αναγγελίες. Μπορεί να μην αναλάμβανε άλλος με σωστή εκφορά λόγου, μπορεί και να μην άφησε κανέναν άλλον η Δαμανάκη να εκφωνήσει, την αλήθεια δεν την ξέρουμε. Συμφωνώ με τον Ελέφαντα ότι στο συγκεκριμένο δε μπορούμε να κρίνουμε χωρίς να λάβουμε υπ' όψιν τις παραμέτρους. Για τις πολιτικές της πεποιθήσεις και τοποθετήσεις ο καθένας έχει τις απόψεις και τις κρίσεις του για το πρόσωπό της και καλά θα κάνει να τις εκφράσει με την ψήφο του ή με άλλου είδους κριτική.
 
Αν η Δαμανακη δεν αφηνε αλλον να εκφωνησει, τοτε πηγε γυρευοντας για κραξιμο. Και η θρασυτης εχει τα ορια της.
Ποια νομιζε δηλαδη πως ηταν; Ο Αλεξης Κωσταλας;
 
Βερόνικα Αργέντζη! Πού να βρίσκεται άραγε αυτή η ηθοποιός; Θυμάμαι ότι έπαιζε με τον Γκλέτσο σε μια σειρά....μετά την χάσαμε
Η Βερόνικα Αργέντζη φλΕΡΤαρει στην παρέα μας! | 28/07/2020 | ΕΡΤ

 
Θεα η Μιμη γενικως απο εμφανιση, αλλα εδω με ενοχλουν καποια πραγματα:

Η ανευ λογου και αιτιας λευκανση στα δοντια που, οπως παντα, ετσι κι εδω φανταζει τελειως ψευτικη.
Το διμετρο πεπλο σε συνδυασμο με τη λουλουδουκλα αλα Βουγιουκλω και ολα αυτα σε δευτερο γαμο. Μαζεψου, Μιμη. Δεν εχουμε πλεον 1981.
Το ντεκολτε και ο τροπος που μας μοστραρεται το περιεχομενο. Δεν πας ετσι στην εκκλησια, καλη μου. Ετσι πας στον Σωτη Βολανη.
 
Nabokov. Μα κανείς τους δεν ερμοάνοιγε ένα λεξικό, μια εγκυκλοπαίδεια, κάτι τέλος πάντων, να δούν πώς γράφονται τα ξενικά? Πέρα από το ότι προφανώς δεν ξέρει καν τι πραγματεύεται η Λολίτα - φυσικά να την έχει διαβάσει ούτε λόγος. Η κυρία Αρζόγλου Ε' είχε προ πολλού περάσει την ηλικία της Λολίτας, και ο Humbert Humbert ήταν πατριός της, όχι καθηγητής της μικρής.

Φυσικά το όλο πνεύμα του άρθρου είναι γιαταμπάζα, όχι μόνο οι λεπτομέρειες.
 
Ποιο χορό του Ησαΐα καλέ? Βλέπετε κανέναν να χορεύει? Εγώ τους βλέπω όλους μπαστακωμένους στρατιωτάκια ακούνητα αμίλητα κι αγέλαστα. Οι δυο κηροκράτορες μάλιστα έχουν ένα ύφος λες και ετοιμάζονται για την περιφορά του Επιταφίου.

Την κυνήγαγε κανείς την αγάπη τους και χρειαζόταν να βρει καταφύγιο?
 
Τι θεά παντρεύτηκες, βρε Κώστα! Πιο τυχερός σ' αυτόν τον τομέα δεν μπορούσες να είσαι.
 
Πω, πω!!! Τι ντροπη!! Τι κατινιά, τι δημοσιογραφικός πάτος!!!!
Συμφωνώ απόλυτα. Ιδίως το τελευταίο σχόλιο είναι φρικτό. Οσο κουτσομπολίστικο και να είναι ένα άρθρο δεν παύει να είναι δημόσιος λόγος. ΔΕΝ είναι το πικάντικο σχόλιο που κάνουν δύο φίλοι/φίλες μεταξύ τους όταν πίνουν το ποτάκι τους.
 
Πίσω
Μπλουζα