Γάμοι Ελλήνων καλλιτεχνών

Πεντε γάμοι ο Χατζηχρήστος;;;;; :eek: Τρεις νόμιζα οτι είχε κανει, ο πρώτος με την μητέρα της μεγάλης κόρης του, ο δεύτερος με την Ντιριντάουα (με την οποία απέκτησε την δεύτερη κόρη) κι ο τρίτος με την τελευταία σύζυγο την Βούλα...αλλα τελικα ηταν πεντε;; :wait2: Βρε τι μαθαίνει κανεις!!!!  :popcorn:
 
Λογικά οι 2 τελευταίοι θα ήταν πολιτικοί, αφού δεν νομίζω να έχει αυξήσει τον αριθμό των επιτρεπόμενων γάμων η εκκλησία. Άντε να έχουν γίνει 4 και να μην το έχω πάρει χαμπάρι (από την εποχή του "Τρίτου Στεφανιού" το συζητούσαν - δείτε το τέλος του). Οπότε για τους θρησκόληπτους 3 είχε κάνει.

Δηλαδή, bambinella, ο Νίκος Ρίζος και οι μπασκετμπολίστριες θα έπρεπε να μείνουν μαγκούφηδες/ισσες? (χώρια όλοι με το επώνυμο "Κοντός")
 
Ψάχνοντας στο google, όντως 5 γάμοι!

Ο πρώτος (άγνωστος) έγινε την περίοδο της Κατοχής με κοπελα απο την Νάουσα ονόματι Νίτσα (λογικά θα ηταν κι μικρός σε ηλικία τοτε, πανω-κατω στα 20). Ο δεύτερος με την Μαίρη Νικολαϊδου, μητέρα της πρώτης κόρης του. Ο τρίτος με την Ντιριντάουα, μητέρα της δεύτερης κόρης του. Ο τέταρτος (άγνωστος) με κοπελα ονόματι Ελένη Πανταζή η οποία ομως πέθανε μόλις στα 42 της. Και ο πέμπτος με την Βούλα με την οποία εμειναν μαζί μέχρι το τέλος του. 
 
Ο γαμος τους κρατησε λιγο καιρο και το διαζυγιο τους ηταν επεισοδιακο. Δεν περασε μεγαλο διαστημα και ο Νικος παντρευτηκε τη συναδελφο του Μαιρη Κυβελου και μειναν μαζι μεχρι το τελος της ζωης της.
 
Παράνυμφοι? Κουμπάρους δεν είχαν? (Δεν έχω παρευρεθεί σε πολιτικό γάμο για να ξέρω πώς λένε τους διάφορους παρατρεχάμενους, αλλά έτσι κι αλλιώς την εποχή του άρθρου δεν υπήρχε Π.Γ.)
 
Η φωτογραφία της νύφης λίγο πριν το μυστήριο κοντεύει να αποκαλύψει όλα της τα μυστήρια. Αλλά στα κανάλια της Βενετίας πώς κατάφερε να κουτσαθεί  ο γαμπρός? Αν πνιγόταν θα το καταλάβαινα. Εκτός αν τσουβαλιάστηκε μπαίνοντας στη γόνδολα.
 
Για το λίγο μετά το μυστήριο δεν έχει φωτογραφία;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τραγική φωτογραφία από το "ντύσιμο" της νύφης, πάλι καλά που δε ειδαμε και "έκθεση" προικιών που είχαν στα χωριά. 

Thor από περιέργεια ποιόν απεικονίζει το avatar σου;
 
Τραγική φωτογραφία από το "ντύσιμο" της νύφης, πάλι καλά που δε ειδαμε και "έκθεση" προικιών που είχαν στα χωριά. 

Thor από περιέργεια ποιόν απεικονίζει το avatar σου;
Ο Τζέσε Τζέιμς. Έχει ξεμείνει από τότε που έγραψα αυτό
 
Εντάξει δεν τα μπορώ αυτά με τους σεκιούριτι. Εδώ ολόκληρη Βουγιουκλάκη κατάφερε να παντρευτεί και να χωρίσει ντάλα Αθήνα κέντρο χωρίς να μαθευτεί...

Πάντως κι αυτή η ηθοποιός χώρισε πριν λίγο καιρό. Νομίζω έχει μια κόρη. 
 
Απέκτησαν 2 γιούς κι χώρισαν....(για τον Μεταξόπουλο εννοώ κι την σύζυγο του)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα