Σχίζει!Kambia είπε:Σόρρυ άργησα λιγάκι αλλά η τούρτα για το κέρασμα ήταν μεγαλούτσικη
Kαλώς ήρθες και από μένα Paladin
Προβολή συνημμένου 105665
πηγή
Νασαι καλά.
Σχίζει!Kambia είπε:Σόρρυ άργησα λιγάκι αλλά η τούρτα για το κέρασμα ήταν μεγαλούτσικη
Kαλώς ήρθες και από μένα Paladin
Προβολή συνημμένου 105665
πηγή
Καλησπέρα Αριάδνη, συγνώμη που άργησα να απαντήσω.αριαδνη είπε:Καλως μας ήρθες, πως είναι η ζωη στην Αυστραλία; πιο ευκολη από εδώ, ελπίζω, τουλάχιστον οικονομικά
Χαχαχαχα!!Wally είπε:Βιβη δεν θα σκεφτομουν τιποτα αλλο για σενα περα απο το Πριγκιπατο
the Sydney funnel web spider είναι η πιο επικίνδυνη στο κόσμο. Ευτυχώς τόσα χρόνια που μένω εδώ δεν έχω δει ούτε μια.johnny19818 είπε:Το ντοκυμαντέρ με μια αράχνη που δάγκωσε κάποιον και κόντεψε να πεθάνει...το είχε στην καλωδιακή.
Σαν να διαβάζω για το UK με όλα αυτά που λες για την Αυστραλία Paladin! Τελικά αυτές οι χώρες μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.Paladin είπε:Η σύζυγος μου έχει ελληνική και ελληνοκυπριακή καταγωγή.
οι γνήσιες Αυστραλέζες είναι όμορφες αλλά πολλή φεμινίστριες και όχι πολλή καλές νοικοκυρές. Εχουν και μεγάλο πρόβλημα με το πιοτό.
Οι πιο πολλή έλληνες που της παντρέουν χωριζουν και τα χάνουν ολλα αφού ο νόμος εδώ είναι προς των γυναικών.
συγνομη για τα δυσάρεστα νέα.....
Wally, δυο πραγματα σου ευχομαι ολοψυχα:Wally είπε:Επισης οι Αυστραλεζες ειναι ψηλα στις προτιμησεις μου
Για forum δεν ξέρω. Γενικά δεν βλέπω τόσο αγάπη για ρετρό. Μεταξύ φίλους μιλάμε για της παλιές καλές μέρες και πως έχη αλλαξη η κατάσταση προς τα χειρότερα.johnny19818 είπε:Οι Αυστραλοί έχουν την ίδια αγάπη για το ρετρό όπως εμείς; Υπάρχει αντίστοιχο forum εκεί σαν αυτό εδώ;
Η κυρια Wally δεν μπαινει ποτε στο φορουμ. Το μισει περισσοτερο απο τον μεγαλυτερο hater που εγινε ban εδω μεσα.bambinella 100 είπε:Wally, δυο πραγματα σου ευχομαι ολοψυχα:Η να μη διαβασει ποτε αυτο το σχολιο η κυρια Wally, η να ειναι οπωσδηποτε Αυστραλεζα!