Γενιά Παιχνιδομηχανών με τα Καλύτερα Games?

mib είπε:
Αντικειμενικά η καλύτερη γενιά σε ποιότητα και πλήθος τίτλων ήταν η 7η γενιά (ΧΒΟΧ360-PS3-Wii) εδώ είδαμε κορυφαία παιχνίδια κινηματογραφικής ποιότητας.
Ναι όντως, η 7η γενιά είχε τόσα cinematics που περισσότερο παρακολουθούσες παρά έπαιζες με το χειριστήριο. Όχι, ευχαριστώ, δε θα πάρω. Προτιμώ να πάω να δω μια πραγματική ταινία ή να παίξω ένα πραγματικό παιγνίδι που δε θα με έχει σε αναμονή. Η ενδιάμεση κατάσταση με σκοτώνει....
 
ΟΚ γούστα είναι αυτά. Άλλος γουστάρει την κινηματογραφική αίσθηση του ALAN WAKE με τα υπέροχα cut scenes και νιώθει ότι παίζει ενεργό λόγο σε μια ταινία.

και άλλοι απλά θέλουν ένα ξερό video game που δεν θέλει να σου πει κάτι πολύπλοκο απλά είναι ένα gameplay fun videogame.

Είναι και στην διάθεση και τον χρόνο του καθενός, με τι έχει όρεξη να ασχοληθεί. Κάποιος μπορεί να έχει 3/3,5 ώρες στη διάθεση του και θα ήθελε αντι να δει ταινία να παίξει κανένα ALAN WAKE ή The Last Of Us.

Άλλος θέλει 1 ωρίτσα αιθιστικό gameplay οπότε μπορεί να παίξει κανα Sonic and mario at the olympics London, που δεν έχει cutscenes. ;)

Τέλος, πραγματικό παιχνίδι θα πει να μην υπάρχουν cutseces?!?!?!

Γιατί σε σκοτώνει η ενδιάμεση κατάσταση? δηλαδή δεν θέλεις καναλεπτο διάλειμμα cutscenes για να σε βάλει και πιο πολύ στο σενάριο; Εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το σενάριο, οπότε μπορείς να παίζεις Mario , sonic και street fighter. τα cutscenes δεν είναι χαρακτηριστικό της 7ης γενιάς. απλά στην 7η τελειοποιήθηκαν . Δες ας πουμε στο mega drive το shining force ποσα cut scenes είχε, ή Illusion of time στο SNES. Εκτός αν σε ενοχλεί που πάει να μοιάσει σε ταινία και κινηματογραφίζει το παιχνίδι στην 7η γενιά. Δηλαδή δεν σε πειράζει η διάρκεια του cutscene αλλά η μίμηση ταινίας. Όπως και να έχει, είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο είναι καινούριο και στον πολύ κόσμο αρέσει, δες που έφτασε αυτή η κινηματογραφική αίσθηση στο Uncharted 4 στην τρέχουσα γενιά και θα καταλάβεις ότι αφού αρέσει και αναβαθμίζεται ήρθε και θα μείνει. Eίναι μια ιδιότητα που δεν μπορούσε να επιτευχθεί παλιότερα γιατί δεν υπήρχε το hardware.

Φυσικά δεν θα χαθούν τα πιο παραδοσιακού τύπου video games με απλο σεναριο και δυνατό gameplay αφου πολύς κόσμος (ακόμα κι εγω) τα θέλει. Σίγουρα δεν είναι όλα τα παιχνίδια της 7ης γενιάς κινηματογραφικά.

Μη σου πω ότι είναι η πρώτη γενιά που άρχισε να κοιτά πίσω της και να επανακυκλοφορεί παλιούς τιτλους remasteredHD και να φέρνει ξανά στη μόδα το retro gaming με πολλούς "πιξελοτούς" νέους τιτλους φέρνοντας την νοσταλγία και το retro στο παιχνίδι! Εν αντίθεσή με την 6η που έκανε το πάν να το παίξει nextGEN και να ξεχωρίσει απο τις προηγούμενες της γενιές. Λέγοντάς σου το τελευταίο ελπίζω να σε έκανα να συμπαθήσεις περισσότερο την 7η γενιά ;P
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα