Γρηγορότερο Loading σε Spectrum

Κοιτα κατ αρχην αυτο το πινακακι που εχει τους τροπους και τις ταχυτητες που αντιστοιχουν.

cuadro.gif


Tα κινητα τηλεφωνα δεν εχουν αρκετη ισχυ* για να φορτωσουν. Εγω χρησιμοποιω ενα Ipod Shuffle πρωτης γενιας χωρις τον "κοφτη" decibel* που θεσμοθετηθηκε αργοτερα.

user7pic6831210752083.jpg


Βρες καλη πηγη, διαβασε το thread, βεβαιωσου οτι το σημα φτανει μονοφωνικο, αφαιρεσε equalizers κτλ.

Δοκιμασε και το OTLA
 
Thanks wally,το otla όσο και να το δοκίμασα δίνει loading errors,με το k7zx τουλάχιστον φορτώνω από το ipod nano,το ζήτημα τώρα είναι άλλο,αν πειράξω τα mp3 αρχεία και ανεβάσω το volume τους υοάρχει περίπτωση να παίξουν από κινητό ?Μου φένεται περίεργο να μην δουλεύουν απο κινητό γιατί αν το βάλω να παίξει απο κινητό ακούγεται ΠΑΡΑ πολυ δυνατά το volume.
 
Aν ριξεις μια ματια στο thread θα δεις οτι προτεινεται η ενισχυση του wav,mp3 με καποιο απο τα προγραμματα επεξεργασιας ηχου (πχ CoolEditPro) οταν χρησιμοποιουμε αδυναμεσ πηγες οπως τα κινητα και τα φορητα mp3 players.

Mην σε ξεγελα η ενταση.

Χρησιμοποιεις μονοφωνικα αρχεια και βυσματα?

Εχεις απενεργοποιησει μπασα, πριμα και equalizers?
 
μπάσσα πρίμα equilizers είναι flat,δηλαδή ούτε ενίσχυση σε πρίμα ούτε σε τίποτα,το σήμα είναι αυθεντικό και καθόλου πειραγμένο,το περίεργο είναι ότι με το tap2wav μπορώ να φορτώσω κάποια παιχνίδια όπως το manic miner σε 20-22 δευτερόλεπτα,ή αν έχω ένα mp3 που να είναι 6,5 λεπτά το φορτώνει οκ,το ipod nano έχει πρόβλημα στα γρήγορα,το ίδιο mp3 αν το πάω και το κάνω 20 δευτερόλεπτα βγάζει error,στα 6,5 λεπτά φορτώνει.

Υποθέτω ότι το καλώδιο είναι σωστό γιατί αλλιώς δεν θα φόρτωνε καν το παιχνίδι.

Οπότε το κάνω μονοφωνικό mp3,και του δίνω volume ?απλά θέλω να το κάνω με το k7zx για να φτιάξω μια λίστα με παιχνίδια που να φορτώνουν γρήγορα.

:)
 
Lame, 160 cbr, mono mp3, μονοφωνικο βυσμα και τραβα του και μια ενισχυση στο κατα 25% στο CoolEditpro. Μετα πειραματα για το ποιο ειδος "επιταχυνσης" ταιριαζει στο setup σου.

Παντως μπορεις απλα να το συνδεσεις με την καρτα ηχου του PC σου και να πιασεις τρελες ταχυτητες.
 
Τα πραγματα συνεχως απλουστευονται.

Πας στο SITE του cargandoleches, σερνεις μεσα το tap ή sna αρχειο σου, διαβαζεις τις οδηγιες που εξηγουν τι κανει καθε πεδιο, αποφασιζεις το loading speed, πατας PLAY και (με τη προυποθεση οτι εχεις συνδεσει τον Spectrum σου με τη καρτα ηχου του PC) φορτωνεις χωρις κοπο σε εξαιρετικες ταχυτητες...

8 δευτερολεπτα για 48k game με 3 κινησεις? Not bad

 
Πίσω
Μπλουζα