Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 31.333
Παιδια, εμενα μου αρεσε πολυ το Απανεμα βραδια. Γραμμενο με μεγαλη ευαισθησια.
Tzelaso , τι λες για την Λαουρα, ήταν υπεύθυνη για την τόση δυστυχία της; Ή συγχωρείται από το νεαρό της ηλικίας της. Εννοώ για το παιδί που αυτοκτονεί και το μετέπειτα έγκλημα της; Πολύ κακοπαιδο ο Φρεντο, άσχημος χαρακτηρας και του έδινε αέρα.
Και γω το έβαλα τώρα στα βιβλιωαρωματα στο φεις να μου πουν τα παιδιά τι πρέπει να κάνω.
Α, ωραία. Τότε να το πάρω κι εγώ.Παιδια, εμενα μου αρεσε πολυ το Απανεμα βραδια. Γραμμενο με μεγαλη ευαισθησια.
Δεν θα σου το συνιστουσα. Ο,τι πιο βαρετο διαβασα ποτε απο τον Ξενοπουλο μαζι με την Παρουσα ωρα.Μαργαρίτα στεφα σήμερα και εννοείται θα το πάρω!
Bambi τηλέφωνο άμεσα να μην μου το κρατησουνΔεν θα σου το συνιστουσα. Ο,τι πιο βαρετο διαβασα ποτε απο τον Ξενοπουλο μαζι με την Παρουσα ωρα.
Oχι Τζελασο είναι σκέτο " φωτεινή " καμιά σχέση με τον κόκκινο βραχο, καμιά τελείως άλλη υπόθεση.Μήπως είναι ο Κόκκινος Βράχος? Το ρωτάω γιατί Φωτεινή Σάντρη είναι το όνομα της ηρωίδας.
Tzelaso και γω θα το παρωΑ, είναι τελείως διαφορετικό. Ωραία! Το καπαρώσαμε αυτό! Ευχαριστώ Αριάδνη...
Παρα πολυ καλο. Απο τα πιο αγαπημενα μου η Λιζα.Λιζα σήμερα και θα το πάρει ή γειτόνισσα ελπίζω να αξίζει.
A είσαι ζακινθινια Τζελασο ; Συμπατριώτισσα του Ξενοπουλου; Γι αυτό λοιπόν τόση αγάπη!Καλημέρα στα κορίτσια! Την πήραμε και τη "Λίζα"! Τώρα τελειώνω το "Ο γιος μου κι η κόρη μου"! Πολύ προχωρημένο για την εποχή του.
Είδα ότι την επόμενη εβδομάδα έχει το "Ζήλεια χωρίς αγάπη". Δεν το έχω διαβάσει αλλά είμαι σίγουρη ότι το έχω κληρονομήσει από την θεία μου στην Ζάκυνθο. Το έψαχνα χθες και δεν το βρήκα στο σπίτι. Ίσως να είναι στο νησί γιατί έχω πολλά βιβλία εκεί. Και εκεί που έψαχνα, ανακάλυψα ότι έχω το "Φάντασμα"! Δεν θυμόμουν καθόλου ότι το είχα φέρει κι αυτό. Θα το διαβάσω αμέσως μετά.
Όχι, δεν είμαι Ζακυνθινιά Αριάδνη! Είμαι Σκοπελίτισσα! Αλλά η μαμά μου βρήκε άντρα Σκοπελίτη και η θεία μου (η αδελφή της) βρήκε άντρα Ζακυνθινό! Έτσι, πάντα είχα μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Ζάκυνθο! Έχω κάνει υπέροχα Πάσχα εκεί στο σπίτι των θείων μου (και τριήμερα)! Περνούσαμε υπέροχα μαζί τους! Από την θεία μου γνώρισα τον Ξενόπουλο (και πολλά άλλα δηλαδή).A είσαι ζακινθινια Τζελασο ; Συμπατριώτισσα του Ξενοπουλου; Γι αυτό λοιπόν τόση αγάπη!