Εννοείται το συζητας τζελασο, να μας πεις γνώμη μόλις το διαβάσεις.Λοιπόν, πήρα τις "Τρεις αδελφές" Αριάδνη. Κρίμα να μη μένουμε κοντά, θα στο έδινα μετά την ανάγνωση.
Σοβαρολογεις; Και βεβαια το ξερω. Η μητερα μου εβλεπε τη σειρα στην πρωτη προβολη της και τη χαζευα κι εγω, αλλα ημουν παιδακι και δεν την πολυκαταλαβαινα. Οταν προβληθηκε σε επαναληψη τη δεκαετια του '80 τοτε παρακολουθησα τη σειρα κανονικα.Τζελασο και μπαμπι, ή αφροδιτη είχε γίνει σειρά με τον Πολίτη και την Νορα! Το ξερατε; Πρέπει να ήταν πολύ καλό! Αύριο ή τριμορφη γυναίκα αλλά την εχω διαβάσει οπότε δεν την αγοραζω
Μπαμπι ποια έκανε την καλή και τιμία γυναίκα που έσωσε τον Θρασο; Αχ ζηλεύω με την καλή έννοια. Πως ερμήνευσε την Αφροδιτη ή νορα;Σοβαρολογεις; Και βεβαια το ξερω. Η μητερα μου εβλεπε τη σειρα στην πρωτη προβολη της και τη χαζευα κι εγω, αλλα ημουν παιδακι και δεν την πολυκαταλαβαινα. Οταν προβληθηκε σε επαναληψη τη δεκατια του '80 τοτε παρακολουθησα τη σειρα κανονικα.
Συγγνωμη, αλλα δεν τη θυμαμαι καθολου. Δεν θυμαμαι καν πως υπηρξε καλη και τιμια γυναικα.Μπαμπι ποια έκανε την καλή και τιμία γυναίκα που έσωσε τον Θρασο; Αχ ζηλεύω με την καλή έννοια. Πως ερμήνευσε την Αφροδιτη ή νορα;
Το ξερουμε....Παιδι του Ρετρομανιαξ ειναι ο γραφων, ο Τασος Κριτσιωλης, και στο σαϊτ του εχει κανει υπεροχα αφιερωματα για ενα σωρο παλιες σειρες.Έχει αποσπάσματα κορίτσια μου, δείτε τα
Nαι ή καλή γυναίκα είναι ή Βιδαλη! Υπάρχουν πολλές γυναίκες σαν την Αφροδιτη ( με την ομορφιά και την σεξουαλικότητα τους , κυρίως αυτο, παιρνουν λεφτά απο άνδρες)διαχρονικό το θέμα γι αυτό και το βιβλίο το αγαπούσε ο ΞενοπουλοςΕγώ την σειρά την έχω δει στην ΕΡΤ, αλλά δε νομίζω ότι ήταν η πρώτη της προβολή. Αφού τη θυμάμαι! Δεν μπορεί να ήμουν τόσο μικρή και να θυμάμαι σκηνές. Μάλλον κάποια στιγμή έγινε κάποια επανάληψη και την είδα. Είμαι 90% σίγουρη ότι η Μαίρη Βιδάλη έκανε την Αγνή που παντρεύτηκε τελικά το Θράσο και τον έσωσε.
Την "Τρίμορφη γυναίκα" την έχω διαβάσει κι εγώ. Θυμάμαι και το όνομα της ηρωίδας. Νίτσα! Ένα φρεσκάρισμα πρέπει να της κάνω γιατί το έχω διαβάσει πριν χρόνια. Μόλις τελείωσα τις "Τρεις αδελφές", στη μέση της ανάγνωσης συνειδητοποίησα ότι το έχω ξαναδιαβάσει. Δεν θυμόμουν τις ιστορίες των δύο αδελφών αλλά της τρίτης της Λίζας, μου ήρθε αμέσως στο μυαλό. Δεν το έχω στο σπίτι και εικάζω ότι το έχω διαβάσει στο σπίτι της θείας μου παλιά, στην Ζάκυνθο.
Καλημέρα Αριάδνη. Ναι, το είδα ότι έχει το "Ανάμεσα σε τρεις γυναίκες" αλλά το έχω στα άπαντά του. Το έχω διαβάσει. Να ξέρεις ότι υπάρχει το σήριαλ με τον Πρέκα στο Youtube. Oι τρεις γυναίκες είναι η Άννα Αδριανού (η νεαρή που ερωτεύεται), η Αθηνά Ζαφόλια (η γυναίκα του) και η Ασπασία Τζιτζικάκη κάνει τον μοιραίο ρόλο της Δώρας Φεγγάρη.Τζελα το ανάμεσα σε τρεις γυναίκες το έχεις; Θα το πάρεις σήμερα;
Ετσι ακριβως. Ειναι εξαιρετικο το εργο. Αλλα δυστυχως δεν προβληθηκε ποτε σε επαναληψη.Ε, καλά τώρα, η Λάουρα. Από τα πολύ ωραία του. Εμείς οι παλιότεροι έχουμε και την μακρινή, αχνή ανάμνηση του περιβόητου σήριαλ. Μη νομίζεις δηλαδή. Κάποιες εικόνες πολύ αχνές. Ήμουν πολύ μικρή και δεν το είδα ποτέ σε επανάληψη.