BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.365
Μαζι σου...ουτε γω!!!RIO είπε:Την Ιστορία αυτής της τάξης δεν μπορώ να την θυμηθώ καθόλου... :wait2:
Θυμάμαι το παραπάνω βιβλιο της Βολογίας είχε σε ένα κεφάλαιο τη διαδικασία της αναπαραγωγής και σε μια σελίδα εδειχνε ένα έμβρυο, όταν διάβαζα το κεφάλαιο φρόντιζα να καλύπτω τη σελίδα με την εικόνα του εμβρύου γιατί μου έφερνε ανατριχίλα...kingtiger077 είπε:
η εικονα στην οποία αναφερθηκαBETTY BOOP είπε:Θυμάμαι το παραπάνω βιβλιο της Βολογίας είχε σε ένα κεφάλαιο τη διαδικασία της αναπαραγωγής και σε μια σελίδα εδειχνε ένα έμβρυο, όταν διάβαζα το κεφάλαιο φρόντιζα να καλύπτω τη σελίδα με την εικόνα του εμβρύου γιατί μου έφερνε ανατριχίλα...
Η Γεωγραφία της Ευρώπης ήταν βιβλίο για την Β' Γυμνασίο θυμάμαι...
αυτη ηταν η σελιδα απο το βιβλιο Βιολογιας Γ' ΓυμνασιουBETTY BOOP είπε:Θυμάμαι το παραπάνω βιβλιο της Βιολογίας είχε σε ένα κεφάλαιο τη διαδικασία της αναπαραγωγής και σε μια σελίδα εδειχνε ένα έμβρυο, όταν διάβαζα το κεφάλαιο φρόντιζα να καλύπτω τη σελίδα με την εικόνα του εμβρύου γιατί μου έφερνε ανατριχίλα...
Η Γεωγραφία της Ευρώπης ήταν βιβλίο για την Β' Γυμνασίου θυμάμαι...
αυτη ηταν η σελιδα απο το βιβλιο Βιολογιας Γ' ΓυμνασιουBETTY BOOP είπε:Θυμάμαι το παραπάνω βιβλιο της Βιολογίας είχε σε ένα κεφάλαιο τη διαδικασία της αναπαραγωγής και σε μια σελίδα εδειχνε ένα έμβρυο, όταν διάβαζα το κεφάλαιο φρόντιζα να καλύπτω τη σελίδα με την εικόνα του εμβρύου γιατί μου έφερνε ανατριχίλα...
Η Γεωγραφία της Ευρώπης ήταν βιβλίο για την Β' Γυμνασίου θυμάμαι...
Α! Ειχε αλλάξει το εξώφυλλο!Θρησκευτικά Γ Γυμνασιου
το βιβλίο που είχα τέλη δεκαετίας του 90...
Πολύ πιθανόν γιατί κι ο τίτλος είναι ίδιος.@hannele ίσως να παρέμεινε ίδιο το περιεχόμενο του βιβλίου και να άλλαξε το εξώφυλλο...