Δεν το 'τρωγα με τίποτα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Λορένα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Tα ψάρια και τις μπάμιες. ακόμα και σήμερα...

stayros είπε:
Καλα θυμομουν οτι καπου τα εχω ξαναγραψει! :)
Τωρα που το πες βρηκα και το δικο μου :) σταθερη αξια τα ψαρια χαχαχαχα (http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?26241-%CA%E1%EA%DD%F2-%F3%F5%ED%DE%E8%E5%E9%E5%F2-%F3%F4%EF-%F6%E1%E3%E7%F4%FC&p=429752&viewfull=1#post429752) , απλα σημερα θυμηθηκα και τα σαλιγκαρια :D

Δεν έτρωγα το μουσακά!!! Τώρα πέφτω με τα μούτρα...

Δεν έτρωγα και ούτε τρώω τυρί κάθε είδους, μόνο σε τοστ ψημένο, στα μακαρόνια αρκεί να είναι στο φούρνο δηλαδή λιωμένο, σαγανάκι δεν έχω φάει, δεν μου αρέσει το συκώτι, κοκορέτσι, γαρδούμπα, πατσάς...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με τιποτα και ποτε! Μαυροματικα/γυφτοφασουλα! Με τιποτα και ποτε! Με τιποτα και ποτε!

Με τιποτα και ποτε λεμεεεεεεεεεεεε..... :bash:

Λαχανόρυζο... 3 φορές έχω προσπαθήσει να το φάω, και ούτε μία πιρουνιά δεν κατάφερα...

Ψαρόσουπα... Πρέπει να είναι πολύ καλή για να την φάω, και δεν θυμάμαι να μου έχει τύχει πάνω από 3-4 φορές.. Και πιο γενικά ψάρια, όμως η ψαρόσουπα έχει μία ιδιαίτερη θέση.

Ομελέτα... Αν και μου αρέσει να φτιάχνω, να την φάω με τίποτα!!

Και με τις φακές υπάρχει κάτι το περίεργο.. Όταν ήμουν πολύ μικρός θυμάμαι ότι τρελαινόμουν! Μετά από μερικά χρόνια (πρέπει να ήμουν πάνω κάτω στα 10κάτι..) και εντελώς ξαφνικά δεν ήθελα να τις βλέπω, και εδώ και μερικά χρόνια και ξανά "ξαφνικά" άρχισαν να μου αρέσουν, και είναι από τα όσπρια που φτιάχνω πιο συχνά. :)

Επίσης δεν έτρωγα και ούτε θα φάω ποτέ ρεβύθια, ψαρόσουπα, ότι έχει να κάνει με εντόσθια πλην του συκωτιού, δηλαδή γαρδούμπες, γλυκάδια και συναφή.

Εγω μικρος δεν ετρωγα:

1. Πατσα(μονο το ζουμι παλια μια φορα, με απειρο ψωμι, κι αυτο επειδη με πιεσαν).

2. Σαλιγκαρια(δοκιμασα το καλοκαιρι στην Κρητη 1-2, δε μ αρεσαν, αηδια)

3. Γαρδουμπα, κοκορετσι, κατσικακι, αρνακι, μυαλα, γλωσσες κτλ.

4. Μπαμιες

5. Κουκια

6. Στιφαδο

7. Μαγειριτσα

8. Κουνουπιδι

9. Μυδια, κυδωνια, στρειδια, πεινες και τα συναφη

10. Κρεατοσουπαλμε πολλη δυσκολια ισως)

11. Μπουτι, λαιμος, κτλ απο πουλερικα, ΜΟΝΟ ΣΤΗΘΟΣ

12. Κουνελι, λαγο, ορτυκι , κυνηγια γενικα

13. Μπριζολα, παιδακια, μοσχαρισιες και γενικα ο, τι εχει λιπος ενδιαμεσα του και ινες..

14. Συκωτι

15. Μουρουνελαιο

16. Μανιταρια πλευρωτους, μονο σε πιτσα μεσα το μανιταρι.

17. Σαρδελεςκαι ψαρια/ακια με πολλα αγκαθακια.

18. Ροκφορ και καποια γλυκα τυρια(εμενταλ κτλ)

19. Σοκολατινα, τουρτα σοκολατα, παγωτο σοκολατα, κεικ σοκολατα, σοκολατα ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΛΑΚΑ(λακτα, ιον κτλ)

20. Σου, εκλερ, προφιτερολ

Απο ολα αυτα ακομα δε τρωω ΤΙΠΟΤΑ.

Απο κρεατικα τρωω μονο στηθος κοτοπουλο, λουκανικα, μπιφτεκι και γενικα ψαχνα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
viking4a είπε:
Απο ολα αυτα ακομα δε τρωω ΤΙΠΟΤΑ.

Απο κρεατικα τρωω μονο στηθος κοτοπουλο, λουκανικα, μπιφτεκι και γενικα ψαχνα.
Ε, ενταξει, του βγαλες τα ματια που λενε... #)

Μηπως εισαι ο ανθρωπος του μελλοντος(απο το 80);; Και ζεις με χαπια;; :D

viking4a είπε:
Εγω μικρος δεν ετρωγα:...............................................................
Μήπως να έλεγες και γενικά τι τρως καλύτερα... Για να μην κουράζεσαι να γράφεις το λέω, γιατί μάλλον είναι λιγότερα!:biglaugh:

viking4a είπε:
Ούτε καν τα έχω δοκιμάσει! :P

Επίσης, ότι έχει μέσα λάχανο. Κυρίως κάτι σούπες... :cry:

pardalotzatziki είπε:
Ε, ενταξει, του βγαλες τα ματια που λενε... #) Μηπως εισαι ο ανθρωπος του μελλοντος(απο το 80);; Και ζεις με χαπια;; :D
Δεν ειπα τι τρωω γιατι θα εβγαινα οφτοπικ!! Χαχα!! :popcorn:

Ρε παιδια δεν εχετε δικιο (απολυτα)..

Μενουν αρκετα φαγητα , εκτος απο αυτα που δε τρωω..

Δωστε μου το σωστο τοπικ μονο!! ;)

makisimos είπε:
ΥΓ Για το αρνι να προσθεσω οτι ο μονος λογος που αγγιξε τα αθωα μου χειλακια, ηταν μονο και μονο επειδη με δελεαζε ο πατερας μου οτι θα γινω πανεξυπνος αν το φαω, κι επειδη στην αριθμητικη δεν τα πηγαινα καλα το ειχα αναγκη αυθτο το..θαυμα..!!!! Τελικα δεν εφαγα ποτε εγκεφαλο, γι αυτο δεν προκοψα στη αριθμητικη, και σε κανενα μαθημα δηλαδη... :D
Τι στο καλό, τα ίδια πράγματα λένε όλοι οι γονείς; Κι εμένα μου το έλεγαν αυτό, και με κυνηγούσε η μητέρα μου με το μυαλό του αρνιού λέγοντας ότι θα γίνω έξυπνη. Κάποιες φορές με παρακαλούσαν όλοι μαζί, και θυμάμαι μία φορά που είχαν γίνει γελοίοι λέγοντας: "Να, κι ο μπαμπάς τρώει μυαλό, και η μαμά τρώει, και κοίτα πόσο αρέσει και στον παππού, θα φας ένα κομμάτι από το μυαλό του παππού;" :o Κι εγώ γύρισα και τους είπα περιφονητικά: "Αν σας ακούσει κανείς, θα νομίζει ότι έπεσε σε οικογένεια καννίβαλων"!

Δεν υπήρχε περίπτωση λοιπόν να έτρωγα τέτοιο πράγμα, και τίποτα από εντόσθια γενικώς, εκτός από συκώτι. Επίσης, κανένα άλλο όσπριο εκτός από φασόλια και φακές, και ειδικά ποτέ φάβα, η οποία πάντα μου θύμιζε...αυτό που θυμίζει. Από θαλασσινά έτρωγα μόνο ψάρι, χταπόδι και καλαμαράκια, τίποτα άλλο. Με τα σαλιγκάρια έχω μεγάλο θέμα, είτε ζωντανά είναι είτε μαγειρεμένα, δεν μπορώ ούτε να τα αντικρύσω από την αηδία. Και υπήρχαν και κάποια φαγητά, που δεν τα έτρωγα με τίποτα βραστά, αλλά ψητά ναι. Τέτοια ήταν οι μπάμιες, το πράσο, οι μελιτζάνες, οι πιπεριές. Ο τρόπος μαγειρέματος έχει να κάνει πολύ, και ειδικά οι μπάμιες που όπως βλέπω πολλοί έχουν θέμα με αυτές, δεν έχουν καμία σχέση με το να τις φας μαγειρεμένες στην κατσαρόλα, όπου για μένα είναι αηδιαστικές, και ψητές στο φούρνο με ντομάτα, κρεμμύδι, και, ακόμα καλύτερα, με τη συνοδεία κοτόπουλου, όπου γίνονται πολύ καλύτερες. Αυτό νομίζω ισχύει και με πολλά άλλα λαχανικά. Το μοναδικό λαχανικό που δεν έτρωγα σε καμία μορφή, ήταν οι αγκινάρες.

Δεν έτρωγα μικρός και δεν τρώω ακόμη :

Όλα τα λαχανικά εκτός από ντομάτα,μαρούλι,αγγούρι.

Ντολμαδάκια,Σαρμαδάκια !!

Μύδια,στρείδια,γυαλιστερές

Σαλιγκάρια

Απεχθάνομαι τον αστακό και περισσότερο τις γαρίδες

καθώς και σουπιές,δε μου αρέσει ο μπακαλιάρος και γενικά τα κόκκινα ψάρια.

Συκώτι,μαγειρίτσα

To μοναδικό φρούτο που δε μου αρέσει είναι το σύκο

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τον χαλβά βουτύρου και τον Μακεδονικό.

Από σνακ απεχθανόμουν τα Φουντούνια, το μειγμα φουντουκιου και φυστικιού για μένα ήταν αηδία, προτιμούσα τα υπόλοιπα γαριδάκια/πατατάκια.

Τώρα όμως μου αρέσουν τα Φουντούνια.

ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα :

Μπάμιες, ρεβίθια, αγκινάρες, κουνουπίδι (μόνο τουρσί), σαλιγκάρια, μαγειρίτσα, πατσά, πηχτή, βολβούς, συκώτι, ορτύκια, σουπιές...

Ταχίνι (τώρα δεν έχω πρόβλημα, θα το έτρωγα αν τύχαινε).

Πίσω
Μπλουζα