Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Τωρα που το πες βρηκα και το δικο μουstayros είπε:Καλα θυμομουν οτι καπου τα εχω ξαναγραψει!![]()
Χανεις εναν υπεροχο κοσμο γευσης και χοληστερινης #)johnny19818 είπε:δηλαδή γαρδούμπες, γλυκάδια και συναφή.
.....και πολλών θερμίδων!!! (pd, ν' αγιάσει το στοματάκι σου! :flower: )pardalotzatziki είπε:Χανεις εναν υπεροχο κοσμο γευσης και χοληστερινης #)
:2beers: :vbwave: :gyros:D@redevil είπε:.....και πολλών θερμίδων!!! (pd, ν' αγιάσει το στοματάκι σου! :flower: )
Ε, ενταξει, του βγαλες τα ματια που λενε... #)viking4a είπε:Απο ολα αυτα ακομα δε τρωω ΤΙΠΟΤΑ.
Απο κρεατικα τρωω μονο στηθος κοτοπουλο, λουκανικα, μπιφτεκι και γενικα ψαχνα.
Μήπως να έλεγες και γενικά τι τρως καλύτερα... Για να μην κουράζεσαι να γράφεις το λέω, γιατί μάλλον είναι λιγότερα!viking4a είπε:Εγω μικρος δεν ετρωγα:...............................................................
Ούτε καν τα έχω δοκιμάσει!viking4a είπε:5. Κουκια
Δεν ειπα τι τρωω γιατι θα εβγαινα οφτοπικ!! Χαχα!!pardalotzatziki είπε:Ε, ενταξει, του βγαλες τα ματια που λενε... #) Μηπως εισαι ο ανθρωπος του μελλοντος(απο το 80);; Και ζεις με χαπια;;![]()
Τι στο καλό, τα ίδια πράγματα λένε όλοι οι γονείς; Κι εμένα μου το έλεγαν αυτό, και με κυνηγούσε η μητέρα μου με το μυαλό του αρνιού λέγοντας ότι θα γίνω έξυπνη. Κάποιες φορές με παρακαλούσαν όλοι μαζί, και θυμάμαι μία φορά που είχαν γίνει γελοίοι λέγοντας: "Να, κι ο μπαμπάς τρώει μυαλό, και η μαμά τρώει, και κοίτα πόσο αρέσει και στον παππού, θα φας ένα κομμάτι από το μυαλό του παππού;"makisimos είπε:ΥΓ Για το αρνι να προσθεσω οτι ο μονος λογος που αγγιξε τα αθωα μου χειλακια, ηταν μονο και μονο επειδη με δελεαζε ο πατερας μου οτι θα γινω πανεξυπνος αν το φαω, κι επειδη στην αριθμητικη δεν τα πηγαινα καλα το ειχα αναγκη αυθτο το..θαυμα..!!!! Τελικα δεν εφαγα ποτε εγκεφαλο, γι αυτο δεν προκοψα στη αριθμητικη, και σε κανενα μαθημα δηλαδη...![]()