Κατ' αρχάς το poll είναι εκπληκτικό! Εύγε!
Σε δεύτερη φάση, πιστεύω ότι ο χρόνος της ερώτησης είναι λάθος! Αντί για παρατατικό, πιστεύω ότι θα ήταν πιο σωστό να βάζαμε ενεστώτα!
Και στο θέμα μας: Ψήφισα τα πάντα! Ναι, μέχρι και το "άλλο" γιατί πουθενά δεν αναφέρονται παιχνίδια με χαρτιά (τράπουλα)!
Αναλυτικά:
1.κουκλες/κουκλακια = Μια και μοναδική φορά στη ζωή μου με τα μικρά μου πόνυ! Με τα λούτρινα κουκλάκια όμως (αρκουδάκια κ.λ.π.), έχω τρέλα μέχρι και σήμερα!
2.αυτοκινητακια = Δεν έλειπαν από τη συλλογή μου, καθώς ήταν το μοναδικό παιχνίδι που άρεζε στον μπαμπά μου κι έτσι παίζαμε μαζί! Ε, στο τέλος άρχισαν να μ' αρέσουν!
3.playmobil = Αυτά (μαζί με τα Lego) ήταν αγαπημένα! Ούτε μπορώ να θυμηθώ πόσα είχα σε playmobil (τα lego θυμάμαι ότι είχα 2 μεγάλους κουβάδες & ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ!

recry: )
4.επιτραπεζια = Ομοίως αγαπημένα παιχνίδια, που με συντροφεύουν μέχρι και σήμερα, με καλή παρέα που παίζει για το χαβαλέ & όχι για να κερδίσει (κι έχω και σχετικά πρόσφατο παράδειγμα στο μυαλό μου με μεγάλο άνθρωπο!

)
5.παζλ = Ανέκαθεν! Αλλά θέλουν χρόνο κι αυτά, που πλέον δεν έχω! Ψήνομαι πάντως ν' αρχίσω να φτιάχνω 3D puzzles που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και μερικά χρόνια!
6.χειροτεχνιες/κατασκευες με πλαστελινη = Ετοιμαζόμουν να γράψω ότι "Βέβαια, όταν ήμουν παιδί!....", αλλά μόλις θυμήθηκα ότι το Σάββατο που μας πέρασε, έπαιζα με την πλαστελίνη της κόρης της κολλητής μου, οπότε γράψτε λάθος!
7.πλαστικες φιγουρες ηρωων κινουμενων σχεδιων = πλέον όχι, αλλά παλαιότερα είχα μια αξιοπρεπέστατη συλλογή από G.I. Joe (μου άρεζε πολύ η σειρά - τι να κάνω!

)
8.παιχνιδια της γειτονιας / αλανας (κρυφτο,κυνηγητο,κουτσο,μηλα κλπ) = Τζαμί, λάστιχο, μακριά γαϊδάρα!.... Ουουουουού! Ένα και δυο να 'ταν! Ν' αναφέρω ότι πολλά απ' αυτά τα έπαιζα μέχρι και πέντε χρόνια πριν (βαθμοφόρος σε προσκοπάκια γαρ!

)
9.αυτοσχεδια παιχνιδια = πολλά! Λεκτικά, παντομίμες, ταχύτητας, δύναμης, επιδεξιότητας!.... Όταν βαριέμαι, ακόμα και σήμερα!
10.αλλο = Θυμάμαι να παίζω ξερή με τη συγχωρεμένη τη γιαγιά μου (που πάντα με άφηνε να κερδίζω!

), μουτζούρη στο σχολείο και κάτι που το λέγαμε "γαιδάρα" και είχε άπειρο γέλιο! Είχε ο καθένας από 4 χαρτιά και με το "1,2,3", αλλάζαμε χαρτί προς μια φορά -συνήθως δεξιά! Όποιος μάζευε πρώτος την τετράδα του έβαζε το χέρι στο κέντρο κι έλεγε "γαϊδάρα". Αμέσως όλοι έπρεπε να βάλουμε το χέρι μας στο δικό του. Ο τελευταίος αποκτούσε μια γραμμούλα & στις 5 γραμμές του βγάζαμε θελήματα ή αγγαρείες που έπρεπε να κάνει!
Αυτά! (σίγουρα είναι κι άλλα, όμως πρωί - πρωί, αυτά μου ήρθαν στο μυαλό!

)