Τι λέτε να συντονιστούμε και να κάνουμε σχετικές ρετρο αναρτήσεις εδώ; (Δηλ. Στο σχετικό θρεντ τι ακούω..)Σήμερα στις 20:00 με 22:00 έχουν πρόγραμμα δύο απίστευτοι Djs στον BLUE SPACE με αφιερώσεις κλπ! Παίζουν 80s, 90s και τα σπάνε κάθε φορά! Είμαι φανατικός ακροατής τους. Δευτέρες 19:00-22:0 και Τετάρτες 20:00-22:00.
www.bluespaceradio.com
Τι λέτε να συντονιστούμε και να κάνουμε σχετικές ρετρο αναρτήσεις εδώ; (Δηλ. Στο σχετικό θρεντ τι ακούω..)
Δωράκι ευχαριστίας!Blue Space 107,2 FM Athens - 80s & 90s
O Blue Space 107,2 εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο από την καρδιά της Αθήνας, τις μεγαλύτερες επιτυχίες από την χρυσή δεκαετία του 80.www.bluespaceradio.com
Κάτι έκανα..
Από βιασύνη νόμιζα ότι το είχα αναρτήσει στο Τι ακούω αποψεΤι λέτε να συντονιστούμε και να κάνουμε σχετικές ρετρο αναρτήσεις εδώ; (Δηλ. Στο σχετικό θρεντ τι ακούω..)
δυσκολα θα περπατουσα με αυτα,ειμαι και αγαρμποςOnline shoe scouting: summer sandals
(Υ.Σ. Οι εικονιζόμενες πλατφόρμες είναι από τα 90ς - για να συμβαδίζει με τους κανόνες του νήματος - τέλεια χρώματα κορίτσια; Τί λέτε
Προβολή συνημμένου 281453
Για ιδιαίτερους ρόλους στο σινεμά κλπ. θα ταν χρήσιμο να ξέρει κανείς να τις περπατάδυσκολα θα περπατουσα με αυτα,ειμαι και αγαρμπος
μου ειχαν προτεινει να κανω ενα τραβεστι αλλα με σαγιοναρεςΓια ιδιαίτερους ρόλους στο σινεμά κλπ. θα ταν χρήσιμο να ξέρει κανείς να τις περπατά
Και ποιός κέρδισε τελικά τον ρόλο στο casting?μου ειχαν προτεινει να κανω ενα τραβεστι αλλα με σαγιοναρες
δεν μπορω να το αποκαλυψω παντως οχι εγωΚαι ποιός κέρδισε τελικά τον ρόλο στο casting?