Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Λες να δούμε και τον Απόλλωνα μαύρο ε καθόλου απιθανοΤώρα που λέτε για χρώματα στα αγάλματα θυμήθηκα αυτό...
![]()
Τον καημένο τον Απόλλωνα πως τον έκανε έτσι!
Όσο για τα αγάλματα νομίζω ότι χρώματα είχαν εκείνα του μινωικού πολιτισμού. Τα άλλα αγάλματα νομίζω ήταν άσπρα.
Εγω θελω να δω να παιζει το ρολο του Ηρακλη πυγμαιος!Ελπίζω οι παλαιοί να θυμούνται το κλασικό σύνθημα στα Εξάρχεια:
- God is Black
- Yes she is
Ξεχνάτε ότι για πολλά - πολλά - πολλά χρόνια, βλέπαμε λευκούς να παίζουν ρόλους μαύρων.
Και αν πάμε πολύ πιο πίσω, είχαμε άνδρες ηθοποιούς και για τους γυναικείους ρόλους.
Βέβαια θα μου πείτε, τους λευκούς τους καρβουνιάζαμε και τους άνδρες τους ντύναμε με γυναικεία ρούχα και περούκες και παπούτσια για να φέρνουν σε γυναίκες.... Ενώ τώρα νά 'σου φάτσα κάρτα η μαύρη Αθηνά.....
Περιμένω ένα συνασπισμό/κοινοπραξία από Ευρωπαϊκά κινηματογραφικά στούντιος, να γυρίσουν ταινία τον πόλεμο Βορείων - Νοτίων των ΗΠΑ, με Κινέζους, Ινουίτ (Εσκιμώους) και Καυκάσιους-Πόντιους ηθοποιούς. Μακάρι να ζω να δω ηθοποιό Μαορί να παίζει τον στρατηγό Γκραντ, και Γιαπωνέζο να παίζει τον στρατηγό Λη, και μετά να διαβάσω σχόλια από τους ΗΠΑνους....![]()
Οσο θα τρωγοντια οι Ελοχημ με τους Νεφελημ, δεν το αποκλειωΛες να δούμε και τον Απόλλωνα μαύρο ε καθόλου απιθανο