Αυτό δεν είναι ρητό, αλλά η τελευταία φράση από το ποίημα του Καβάφη «Περιμένοντας τους Βαρβάρους». Σαν «ρητό», αποκτά την αξία του μόνο αν έχει διαβάσει κανείς ολόκληρο το ποίημα, άσχετα αν σαν φράση χρησιμοποιείται αποσπασματικά.caprice είπε:Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις (Κ.Π.Καβάφης)
Χαχα Κορυφαίο!bambinella 100 είπε:Πιστολι ειναι αυτο στην τσεπη σου η χαιρεσαι που με βλεπεις;
Ρητό: Ουσιαστικό, προερχόμενο εκ της ρήσης.Dimitrissss είπε:Αυτό δεν είναι ρητό, αλλά η τελευταία φράση από το ποίημα του Καβάφη «Περιμένοντας τους Βαρβάρους». Σαν «ρητό», αποκτά την αξία του μόνο αν έχει διαβάσει κανείς ολόκληρο το ποίημα, άσχετα αν σαν φράση χρησιμοποιείται αποσπασματικά.
"Έτσι είναι .... αν έτσι νομίζετε" Luigi PirandelloDimitrissss είπε:Αυτό δεν είναι ρητό, αλλά η τελευταία φράση από το ποίημα του Καβάφη «Περιμένοντας τους Βαρβάρους». Σαν «ρητό», αποκτά την αξία του μόνο αν έχει διαβάσει κανείς ολόκληρο το ποίημα, άσχετα αν σαν φράση χρησιμοποιείται αποσπασματικά.
Και μόνο για το εντελώς καβαφικό με επιτρέπεις, διαφώνησε με την ψυχή σου!D@redevil είπε:Δημήτρη μου, με επιτρέπεις να διαφωνήσω
ΧΑΧΑΧΑ Το retromaniax είναι πια τόσο μα τόσο προβλέψιμο... (Όχι, αυτό δεν είναι ρητό).caprice είπε:"Έτσι είναι .... αν έτσι νομίζετε"
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι αγαπητέ !!!!Dimitrissss είπε:Και μόνο για το εντελώς καβαφικό με επιτρέπεις, διαφώνησε με την ψυχή σου!
ΧΑΧΑΧΑ Το retromaniax είναι πια τόσο μα τόσο προβλέψιμο... (Όχι, αυτό δεν είναι ρητό).
«Σκύλα εσύ; Ύαινα εγώ!» (δεν σας λέω ποιος το είπε)
Ε, αφού με επιτρέπεις, τότε θα το πάω ένα βήμα παραπέρα!Dimitrissss είπε:Και μόνο για το εντελώς καβαφικό με επιτρέπεις, διαφώνησε με την ψυχή σου!
ΧΑΧΑΧΑ Το retromaniax είναι πια τόσο μα τόσο προβλέψιμο... (Όχι, αυτό δεν είναι ρητό).
«Σκύλα εσύ; Ύαινα εγώ!» (δεν σας λέω ποιος το είπε)
Όχι, αλλού ανήκει το copyright.D@redevil είπε:Μήπως ο κτήτωρ των πνευματικών δικαιωμάτων του ανωτέρω αποφθέγματος είσαι εσύ?
D@redevil είπε:Verba volant, scripta manent
Στο τσακίρ κέφι βλέπω, οι φιλενάδες! χεχεcaprice είπε:Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι αγαπητέ !!!!
Αυτό είναι δική σου εικασία. Εκτός αν πετάς επιδέξια το μπαλάκι σε καμιά super φιλενάδα για τις περεταίρω γνωστές συνοπτικές διαδικασίες! :sealed:D@redevil είπε:Και μου επιτρέπεις να ρωτήσω γιατί θεωρείς λογικό να τσουβαλιάζεις ένα ολόκληρο φόρουμ, σε μια σου φράση? (...) αλλά κάπου αδικείς το φόρουμ που σε φιλοξενεί και -ίσως άθελά σου- προσβάλλεις τους οικοδεσπότες και τα λοιπά μέλη.
Κυρία, κυρία, αυτός είναι! Χαχαχα Μπράβο Κολόμβε μου, ανακάλυψες την Αμερική! Αν σ' ενδιαφέρει πάντως -που δεν το νομίζω- μέλη που πρωτογνώρισα εκεί, τα βρήκα μετά κι εδώ. Έχουμε πιεί και καφέ, να σκεφτείς. Μικρή χώρα η Ελλάδα και όλοι γνωριζόμαστε... (τζάμπα και η «ανακάλυψη»!)Nemo είπε:και το avatar του ειναι το ιδιο με εδω ...
Η ανάγνωσή σου είναι επιλεκτική ή είναι ιδέα μου;D@redevil είπε:Συνέχισε να προσβάλλεις το φόρουμ και τον κόσμο!
Dimitrissss είπε:Η ανάγνωσή σου είναι επιλεκτική ή είναι ιδέα μου;
Ιδέα σου!Dimitrissss είπε:Κυρία, κυρία, αυτός είναι! Χαχαχα Μπράβο Κολόμβε μου, ανακάλυψες την Αμερική!
Κρίμα. Ήθελα να απαντήσω.Nemo είπε:ο ιδιος το εσβησα ..... (οπως θα σβησω και αυτο)