Διαγωνισμός τεύχους 5 [Phoenix]

Maddog

Immense Cult RetroFigure
Joined
10 Νοέ 2006
Μηνύματα
4.887
Αντιδράσεις
125
Με μεγάλη έκπληξη ενημερώθηκα από τον Wally ότι η συμμετοχή στον διαγωνισμό που έκανα στο τεύχος 5 του Phoenix ανέρχεται μέχρι στιγμής στον απίστευτο αριθμό των 0 αναγνωστών (και ενός συντάκτη...)

Εντάξει, έχουμε συνηθίσει πλέον την αναιμική συμμετοχή σε διαγωνισμούς, αλλά εδώ μιλάμε για νέο ρεκόρ αποχής! Άσε που σε αυτές τις ερωτήσεις νομίζω ότι θα μπορούσε να βρει κάτι να απαντήσει ο καθένας, ακόμα και αν ήταν άσχετος με τα video games.

Σκέφτομαι σαν πιθανά ενδεχόμενα τα εξής δύο:

α) επειδή οι ερωτήσεις σας φάνηκαν αστείες, δεν το πιστέψατε ότι είναι πραγματικός.

β) δεν σας ενδιαφέρει/δεν διαβάζετε το Phoenix/δεν σας αρέσουν τα δώρα.

Για το (β) δεν μπορώ να κάνω τίποτα, αν όμως απλά πέσατε στην κατηγορία (α), σας τονίζω ότι ο διαγωνισμός είναι πραγματικός και τα παιχνίδια περιμένουν ιδιοκτήτες. Και οι συμμετοχές είναι ανοιχτές σε όλους (περιλαμβάνονται admins, mods, συντάκτες του Phoenix), αφού τον διοργανώνω εγώ και όχι το Retromaniax.

Κατεβάστε λοιπόν το τεύχος 5, πηγαίντε στο τέλος του και στείλτε τις απαντήσεις σας στο retromaniax παπακι windowslive.com.

Και για να σας ξεκουνήσω λίγο περισσότερο, ιδού και τα παιχνίδια που μπορεί να κερδίσετε (σε gift code από την GOG.com)

attachment.php
attachment.php
attachment.php


(τα Broken Sword games θα δοθούν και τα 3 μαζί)

attachment.php
attachment.php
attachment.php


attachment.php
attachment.php
attachment.php


attachment.php
attachment.php
attachment.php


attachment.php
attachment.php


Επειδή μου φαίνεται ανήκουστο να δίνονται δώρα και να μην ενδιαφέρεται κανείς ::) , θα περιμένω μια εβδομάδα και μετά θα ξαναρωτήσω τον Wally. Αν οι συμμετοχές παραμένουν λιγότερες από τα δώρα, θα τα χαρίσω όλα σε όσους έχουν διατελέσει συντάκτες του Phoenix.
 
Να σου πω γιατί ΕΓΩ προσωπικά δεν ασχολήθηκα με τον διαγωνισμό. Δεν είμαι φανατικός αναγνώστης του σάητ, αλλά έχω κατεβάσει και 'ξεφυλίσει' όλα τα phoenix. Μάλιστα σκέφτομαι να στείλω και ένα αρθράκι για το επόμενο τεύχος.

1. Τα games δεν με ενδιαφέρουν σε ψηφιακή μορφή από το gog. Τα βρίσκω και σε torrent και ξέρω να σετάρω το dosbox και μόνος μου. Τα προτιμώ σε κανονική μορφή με το box και το artwork. Για την ακρίβεια, αμφιβάλω προσωπικά αν θα έπαιζα ποτέ ξανά τα games αυτά. Είμαι από τους οπαδούς του ρετρό (όπως θα σκόπευα να γράψω στο άρθρο, που αρέσκονται να μένουν με τις αναμνήσεις και όχι να παίζουν τα παλία παιχνίδια. Σαν τους συλλέκτες κομιξ, που τα διαβάζουν μια φορά και μετά τα κλείνουν σε πλαστική σακούλα για να μην φθαρούν.

2. Οι ερωτήσεις για αναγνώστες του δικού μου βεληνεκούς είναι, να το πω ομά, εξωφρενικά δύσκολες. Πρώτα από όλα δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις σε retro-games, αλλά γνώσεις σχετικά με την παρέα του retromaniax. Μπορεί για εσένα να είναι αυτονόητα, αφού αφορούν γνωστούς σου, αλλά όχι για εμένα. Με δυσκολία αναγνώριζα τα ονόματα που αναφέρεις. Όσο για τα γούστα τους δεν έχω ιδέα. Μαλιστά, μπορεί να φανώ ακραίος, αλλά το στύλ το ερωτήσεων μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Πρέπει δηλαδή να ξέρω το ύψος των αρθρογράφων, η τι μπορεί να σημαίνουν τα αρχικά ενός nickname? Μου φάνηκε λίγο biased ο διαγωνισμός.Υποθέτω αν κάτσω να διαβάσω αναλυτικά το κάθε τεύχος, να βρω τις απαντήσεις, αλλά σε σχέση με το (1), δεν πρόκειται να το κάνω.

Ελπίζω να μην ακούστηκε το παραπάνω σαν γκρίνια. Προφανώς και ότι διαγωνισμό θέλετε βάζετε, αλλά μπορούσα να σκεφτώ καλύτερες ερωτήσεις (που θα ήταν και google-resistant), επικεντρωμένες στο retro-gaming, και όχι στα γούστα/ύψη/consoles συντακτών. Όπως Ποίος ηθοποιός ξύπναγε το προσωπικό της Infocom τα βράδια, ζητώντας hints για την λύση των adventures τους, ή πιο από τα παρακάτω games δεν είχε σχέση με την Maria Whittaker (+ τις απαντήσεις που δεν έχει νόημα να γράφω τώρα... ψάξτε το).

Φιλικά,

plutonick
 
Για το (1) που λες δεν μπορώ να πω τίποτα, εγώ πάντως δεν συμμετέχω στους διαγωνισμούς εδώ μέσα για τα δώρα αλλά για την πλάκα μου... Όσον αφορά το (2), ο Maddog είχε προβληματιστεί για το τι είδους ερωτήσεις θα έβαζε διότι ήθελε να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολες και προσιτές γίνεται. Επειδή λοιπόν μεταξύ των συντακτών υπάρχει η γενική εντύπωση πως το Phoenix το διαβάζουμε εμείς, η μάνα μας και 1-2 άλλοι από το forum κι αυτοί επειδή τους γκρινιάζουμε αν δεν το κάνουν, σκέφτηκε αυτή τη λύση για να προσελκύσει κόσμο. Ναι είναι σαφώς επικεντρωμένος στους τακτικούς θαμώνες του forum αλλά είναι η εξαίρεση. Διαγωνισμοί με ερωτήσεις πάνω στο gaming έχουν δημοσιευτεί πάρα πολλοί στο πρόσφατο παρελθόν αλλά δεν σε έχω δει να συμμετάσχεις ούτε σε αυτούς, ελπίζω να το κάνεις στο μέλλον. Η ουσία είναι πως ο άνθρωπος πλήρωσε από την τσέπη του για να πάρει πραγματικά αξιόλογα δώρα και είχε την καλύτερη των προθέσεων να τα προσφέρει και δεν του αξίζει τέτοια κριτική.
 
Το να λάβεις μέρος σε έναν διαγωνισμό για μένα είναι και ένας έμμεσος τρόπος να πεις σε αυτους που τον έκαναν ένα ευχαριστώ για τον κόπο τους. (αναφέρομαι στους διαγωνισμούς που έχουν γίνει στο Retromaniax)

Τώρα αν σε κάποιον δεν αρέσουν τα δώρα μπορεί, αν κερδίσει, να τα δώσει σε κάποιον άλλον.
 
Mια χαρα ,κανεις δεν γκρινιαξε σε κανεναν, ο αυτος διαγωνισμος οντως ηταν για τα μελη με συνεχη και τακτικη παρουσια γεματος χιουμορ και ωραια δωρα.

Ειναι ξεκαθαρο απο την δομη του νομιζω ποιους αφορουσε και απο ποιους ζητηθηκε να συμμετασχουν.

Για τους παραπονεμενους και οχι τοσο συχνους φιλους μας θα ακολουθησουν καινουργιοι .
 
Ειλικρινα, δεν μπορω να καταλαβω καποιες επιχειρηματολογιες.

Σου προσφερουν (προαιρετικα παντα) ενα δωρο, ενα δωρο που κοστιζει - και η απαντηση ειναι οτι δεν το δεχομαι γιατι μπορω να το κλεψω...

Δικαιωμα (και ευθυνη) του καθενος βεβαια το τι κανει στο pc του - αλλα αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει και λογικη σε κατι τετοιο.

Τωρα οσον αφορα τη θεματολογια του διαγωνισμου - μην ξεχναμε οτι μιλαμε για το "περιοδικο" ενος συγκεκριμενου χωρου/site και καποια στιγμη μια αναφορα στα του "οικου" του δεν ειναι κατι που θα ξενιζε τα μελη του. Μιλαω παντα για τα πραγματικα μελη του.

Anyway, με την ευκαιρια ευχαριστω και παλι τον Maddog για την κινηση του αυτη.
 
alkis21 είπε:
Για το (1) που λες δεν μπορώ να πω τίποτα, εγώ πάντως δεν συμμετέχω στους διαγωνισμούς εδώ μέσα για τα δώρα αλλά για την πλάκα μου...
Εγώ πάλι δεν συμμετέχω γιατί βαριέμαι :p . Τώρα στο κυρίως ζήτημα, προσωπικά έχω βάλει ως στόχο με τη συμμετοχή μου στο phoenix να μην ασχολούμαι με το παρελθόν και τις αναμνήσεις αλλά με το τι γίνεται τώρα και σήμερα. Πως μπορεί κάποιος να απολαύσει την χρήση ενός υπολογιστή 30 ετών όταν θα τον ανοίξει αύριο, ή έστω όταν θα τον εξομοιώσει και αν καταφέρω να ωθήσω κάποιον να γίνει δημιουργικός με έναν υπολογιστή σαν τους δικούς μας τότε θα νιώσω πραγματικά πολύ χαρούμενος. Και για αυτό το λόγο το άρθρο που χάρηκα πιο πολύ στο τεύχος 5 είναι του Divined, χωρίς να μειώσω την δουλειά των υπόλοιπων συντακτών.

Όσον αφορά το (2), ο Maddog είχε προβληματιστεί για το τι είδους ερωτήσεις θα έβαζε διότι ήθελε να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολες και προσιτές γίνεται. Επειδή λοιπόν μεταξύ των συντακτών υπάρχει η γενική εντύπωση πως το Phoenix το διαβάζουμε εμείς, η μάνα μας και 1-2 άλλοι από το forum κι αυτοί επειδή τους γκρινιάζουμε αν δεν το κάνουν, σκέφτηκε αυτή τη λύση για να προσελκύσει κόσμο. Ναι είναι σαφώς επικεντρωμένος στους τακτικούς θαμώνες του forum αλλά είναι η εξαίρεση. Διαγωνισμοί με ερωτήσεις πάνω στο gaming έχουν δημοσιευτεί πάρα πολλοί στο πρόσφατο παρελθόν αλλά δεν σε έχω δει να συμμετάσχεις ούτε σε αυτούς, ελπίζω να το κάνεις στο μέλλον. Η ουσία είναι πως ο άνθρωπος πλήρωσε από την τσέπη του για να πάρει πραγματικά αξιόλογα δώρα και είχε την καλύτερη των προθέσεων να τα προσφέρει και δεν του αξίζει τέτοια κριτική.
Για την ακρίβεια είδαμε και την συμμετοχή στους προηγούμενους διαγωνισμούς με τις gaming ερωτήσεις. Επίσης θα διαφωνήσω για τους πιθανούς αναγνώστες του Phoenix. Έχω μεγαλύτερη του 95% βεβαιότητα (με όρους μετρολογίας) ότι η μάνα μου δεν διαβάζει το Phoenix.

Anyway, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Maddog για την προσφορά και την διάθεση προσφοράς. Ανεξάρτητα από το αν θα κερδιζα κάτι ή όχι το ενδιαφέρον του ήταν πολύ καλό κίνητρο για να γράψω.
 
plutonick είπε:
Να σου πω γιατί ΕΓΩ προσωπικά δεν ασχολήθηκα με τον διαγωνισμό. Δεν είμαι φανατικός αναγνώστης του σάητ, αλλά έχω κατεβάσει και 'ξεφυλίσει' όλα τα phoenix. Μάλιστα σκέφτομαι να στείλω και ένα αρθράκι για το επόμενο τεύχος.
Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε plutonick, όπως και ολους του φίλους, που κατεβάζεις και "ξεφυλλίζεις", έστω, το περιοδικό μας! :)

1. Τα games δεν με ενδιαφέρουν σε ψηφιακή μορφή από το gog. Τα βρίσκω και σε torrent και ξέρω να σετάρω το dosbox και μόνος μου. Τα προτιμώ σε κανονική μορφή με το box και το artwork. Για την ακρίβεια, αμφιβάλω προσωπικά αν θα έπαιζα ποτέ ξανά τα games αυτά. Είμαι από τους οπαδούς του ρετρό (όπως θα σκόπευα να γράψω στο άρθρο, που αρέσκονται να μένουν με τις αναμνήσεις και όχι να παίζουν τα παλία παιχνίδια. Σαν τους συλλέκτες κομιξ, που τα διαβάζουν μια φορά και μετά τα κλείνουν σε πλαστική σακούλα για να μην φθαρούν.
Καμία αντίρρηση πάνω σε αυτό!

Απλώς, εγώ που δε δηλώνω PC gamer, κέρδισα ένα ίδιο δώρο, πολυ πρόσφατα, προσφορά πάλι του Maddog, και πραγματικά, χωρίς να μπω σε ζητήματα να σετάρω dosbox κλπ. (πράγματα τα οποία τα σιχαίνομαι και είναι λόγος που δεν παίζω παιχνίδια σε PC και πίστεψέ με, είναι πολλοί σαν εμένα), έπαιξα Gobliiins και Myst στο "τσακ μπαμ"!

Άσε που δε θέλω, επ'ουδενί να μπλέκω με torrent sites, εκ πεποιθήσεως...

2. Οι ερωτήσεις για αναγνώστες του δικού μου βεληνεκούς είναι, να το πω ομά, εξωφρενικά δύσκολες. Πρώτα από όλα δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις σε retro-games, αλλά γνώσεις σχετικά με την παρέα του retromaniax. Μπορεί για εσένα να είναι αυτονόητα, αφού αφορούν γνωστούς σου, αλλά όχι για εμένα. Με δυσκολία αναγνώριζα τα ονόματα που αναφέρεις. Όσο για τα γούστα τους δεν έχω ιδέα. Μαλιστά, μπορεί να φανώ ακραίος, αλλά το στύλ το ερωτήσεων μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Πρέπει δηλαδή να ξέρω το ύψος των αρθρογράφων, η τι μπορεί να σημαίνουν τα αρχικά ενός nickname? Μου φάνηκε λίγο biased ο διαγωνισμός.Υποθέτω αν κάτσω να διαβάσω αναλυτικά το κάθε τεύχος, να βρω τις απαντήσεις, αλλά σε σχέση με το (1), δεν πρόκειται να το κάνω.
Ο διαγωνισμός ίσως να ήταν biased, όπως γράφεις, αλλά και όλο το τεύχος ήταν biased, για να προλάβουμε να κυκλοφορήσουμε πριν από τα Χριστούγεννα!

Αν θέλεις, ο διαγωνισμός ήταν το λιγότερο biased κομμάτι, καθώς ελήφθησαν υπόψη τα σχόλια για το διαγωνισμό στο 2ο τεύχος, που έλεγαν ότι ήταν απάνθρωπα δύσκολος! Έτσι, θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν πιο ανάλαφρο διαγωνισμό, αυτή τη φορά, και μάλιστα με multiple choice απαντήσεις, ώστε να γίνει ακόμα πιο εύκολος.

Σύμφωνοι. Αφορά κυρίως ενεργά μέλη του retromaniax, αλλά όπως είπε και ο φίλος Aardvark:

Aardvark είπε:
Mια χαρα ,κανεις δεν γκρινιαξε σε κανεναν, ο αυτος διαγωνισμος οντως ηταν για τα μελη με συνεχη και τακτικη παρουσια γεματος χιουμορ και ωραια δωρα.Ειναι ξεκαθαρο απο την δομη του νομιζω ποιους αφορουσε και απο ποιους ζητηθηκε να συμμετασχουν.

Για τους παραπονεμενους και οχι τοσο συχνους φιλους μας θα ακολουθησουν καινουργιοι .
Δε θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα!

Ελπίζω να μην ακούστηκε το παραπάνω σαν γκρίνια. Προφανώς και ότι διαγωνισμό θέλετε βάζετε, αλλά μπορούσα να σκεφτώ καλύτερες ερωτήσεις (που θα ήταν και google-resistant), επικεντρωμένες στο retro-gaming, και όχι στα γούστα/ύψη/consoles συντακτών. Όπως Ποίος ηθοποιός ξύπναγε το προσωπικό της Infocom τα βράδια, ζητώντας hints για την λύση των adventures τους, ή πιο από τα παρακάτω games δεν είχε σχέση με την Maria Whittaker (+ τις απαντήσεις που δεν έχει νόημα να γράφω τώρα... ψάξτε το).
Καμμία γκρίνια... Όλα τα σχόλια λαμβάνονται υπ'οψιν.... Απλά, ας δώσουμε τουλάχιστον credit, στον άνθρωπο που προσφέρει, από την τσέπη του, αυτά τα πολύ όμορφα δώρα... ;)

Ανυπομονώ να διαβάσω άρθρο σου στο περιοδικό!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Συγνώμη αν από το ποστ μου φάνηκε ότι παραπονιέμαι. Δεν παραπονιέμαι που ο διαγωνισμός απευθυνόταν στα μέλη του φόρουμ. Απλά προσπάθησα να απαντήσω ειλικρινά στην ερώτηση του Maddog για τον λόγο που εγώ δεν πήρα μέρος στο διαγωνισμό, επειδή θεώρησα ότι το κοινό που απευθυνόταν ο διαγωνισμός ήταν πολύ περιορισμένο/περιοριστικό. Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά είπα την γνώμη μου.

Απλά, ας δώσουμε τουλάχιστον credit, στον άνθρωπο που προσφέρει, από την τσέπη του, αυτά τα πολύ όμορφα δώρα...
Ευχαρίστως, αλλά το thread αυτό δεν είχε σκοπό να δώσουμε credit, αλλά να απαντήσουμε γιατί υπήρξαν λίγες συμμετοχές στον διαγωνισμό. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα.

Η ουσία είναι πως ο άνθρωπος πλήρωσε από την τσέπη του για να πάρει πραγματικά αξιόλογα δώρα και είχε την καλύτερη των προθέσεων να τα προσφέρει και δεν του αξίζει τέτοια κριτική.
Alki21. δεν είχα σκοπό να προσβάλω τον διαγωνισμό ούτε τον Maddog. Δεν γνώριζα ότι τα δώρα τα είχε πληρώσει ο ίδιος, αλλά και να το γνώριζα, αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει την κριτική, αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε αμερόληπτoi.
btw, έχει καμία σχέση με αυτόν τον Άλκη?

http://www.boardgamegeek.com/user/alkis21

Με ποιόν να επικοινωνήσω για να ρωτήσω σχετικά με templates για άρθρο στο περιοδικό? Με τον Άλκη?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ παιδιά τον είδα τον διαγωνισμό και αποφάσισα ότι δεν ήξερα τις απαντήσεις. Στη συνέχεια το ξέχασα εντελώς. Θα το ξαναδώ σήμερα αν προλάβω.

Πάντως είναι κρίμα να μην υπάρχουν καθόλου συμμετοχές σε μία τόσο ενεργή κοινότητα!!
 
Δεν χρειαζεται καποιο template. Απλα ενα αρχειο κειμενου (και αν χρειαζονται, αρχεια φωτογραφιων με τις λεζαντες τους). Μπορεις να το στειλεις στο retromaniax παπακι windowslive τελεια com
 
plutonick είπε:
btw, έχει καμία σχέση με αυτόν τον Άλκη? http://www.boardgamegeek.com/user/alkis21
Όχι φίλε, δεν είμαι εγώ. Εντυπωσιακό πάντως που μετά από 15 χρόνια με το ίδιο username βλέπω άλλον έναν alkis21 που μάλιστα είναι κι αυτός game designer (έστω και άλλου είδους)...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ έκανα μία προσπάθεια. Πολλές δεν τις ήξερα και απάντησα στην τύχη. Είναι λίγο in-house διαγωνισμός, αλλα δεν πειράζει.
 
Θα ευχαριστήσω τον φίλο plutonick που τουλάχιστον μπήκε στον κόπο να μας πει τι σκέφτεται, μια και κατά τα άλλα ακόμα μιλάνε οι συντάκτες μεταξύ τους...

Έχω βέβαια μια ένσταση σχετικά με την θρυλούμενη δυσκολία του διαγωνισμού, επειδή υποτίθεται ότι ρωτάει πράγματα που δεν είναι δυνατόν να ξέρει κανένας και τέθηκε ανάμεσα σε άλλα για παράδειγμα η ερώτηση που ρωτάει για το ύψος των συντακτών:

15. Ποιός από τους παρακάτω διατελέσαντες συντάκτες του Phoenix είναι ο ψηλότερος;

α) ο Rygar

β) ο Rygar (ανεβασμένος στο πεζοδρόμιο)

γ) ο Rygar (ανεβασμένος σε σκαμνάκι)

δ) ο alkis21

ε) ο Rygar (ανεβασμένος στον alkis21)

Ρε παιδιά, χρειάζεται πραγματικά γνώση για να απαντηθεί αυτό;;; Εκτός πια και αν πιστεύετε πραγματικά ότι ο alkis21 είναι πιό κοντός από ένα πεζοδρόμιο ή ένα σκαμνάκι! Γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση, η απάντηση είναι παραπάνω από προφανής. Ο ένας πάνω στον άλλον θα είναι ψηλότερος από τους άλλους προτεινόμενους συνδυασμούς... ::)

Και εν πάσει περιπτώσει, η ουσία του διαγωνισμού δεν ήτανε ποιός θα απαντήσει τις περισσότερες ερωτήσεις, αλλά να γελάσετε και να πάρετε παράλληλα και τα "εορταστικά" δωράκια σας. Είχα την αίσθηση ότι θα "περάσει" αυτό από το στυλ ορισμένων απαντήσεων αλλά μάλλον απέτυχα. Γι'αυτό άλλωστε δεν υπάρχει και καμμία διαβάθμιση των δώρων "καλύτερο" προς "χειρότερο" αφού το μόνο που ήθελα ήταν συμμετοχή για τον χαβαλέ, εξ ου και έβαλα όσο περισσότερα δώρα μπορούσα. Τώρα το γεγονός ότι μπορείτε να τα βρείτε και στο διπλανό torrent-αδικο δεν με αφορά, εγώ υποστηρίζω το νόμιμο και χωρίς DRM retrogaming. Τουλάχιστον όταν αυτό είναι εφικτό. Το να μην αρέσουν πάλι τα retro games, σε αυτό ειδικά το forum ακούγεται "κάπως", αλλά φυσικά και δεν μπορεί να επιβάλλεις σε κανέναν τι να παίξει. Εδώ το μισό admin team αναλώνεται σε fullHDnextgenFPSKinectκλπκλπκλπ. ;)

Και φυσικά δεν θέλω λιβανίσματα ούτε περίμενα να γίνει το επίκεντρο του κόσμου ο ψευτο-διαγωνισμός μου, αλλά ομολογώ ότι δεν περίμενα και τόσο μεγάλη αδιαφορία...0 συμμετοχές πληγώνει, ειδικά όταν έχεις "σπρώξει" και καμμιά 100στη ευρώπουλα για αυτόν. Μέσα σου λες "διαβάσανε το τεύχος καμμιά 100στη άτομα, ούτε ένας δεν θεώρησε το διαγωνισμό άξιο 5 λεπτών από την ζωή του;" Oh Well...
 
Βασιλη να σε ενημερωσω οτι εχουμε ηδη καμποσες συμμετοχες ;)
 
ετοιμαζω τις απαντησεις και περιμενω το δωρο μου.

ισχυει ακομα ο διαγωνισμος? να σας πω την αληθεια στην αρχη το περασα για πλακα (επεσα κατω απο τα γελια!!! :biglaugh: :biglaugh: )

θα στειλω τις πιο εντυπωσιακες απαντησεις και ας ειναι και λαθος...
 
Maddog είπε:
Θα ευχαριστήσω τον φίλο plutonick που τουλάχιστον μπήκε στον κόπο να μας πει τι σκέφτεται, μια και κατά τα άλλα ακόμα μιλάνε οι συντάκτες μεταξύ τους...
Έχω βέβαια μια ένσταση σχετικά με την θρυλούμενη δυσκολία του διαγωνισμού, επειδή υποτίθεται ότι ρωτάει πράγματα που δεν είναι δυνατόν να ξέρει κανένας και τέθηκε ανάμεσα σε άλλα για παράδειγμα η ερώτηση που ρωτάει για το ύψος των συντακτών:

15. Ποιός από τους παρακάτω διατελέσαντες συντάκτες του Phoenix είναι ο ψηλότερος;

α) ο Rygar

β) ο Rygar (ανεβασμένος στο πεζοδρόμιο)

γ) ο Rygar (ανεβασμένος σε σκαμνάκι)

δ) ο alkis21

ε) ο Rygar (ανεβασμένος στον alkis21)

Ρε παιδιά, χρειάζεται πραγματικά γνώση για να απαντηθεί αυτό;;; Εκτός πια και αν πιστεύετε πραγματικά ότι ο alkis21 είναι πιό κοντός από ένα πεζοδρόμιο ή ένα σκαμνάκι! Γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση, η απάντηση είναι παραπάνω από προφανής. Ο ένας πάνω στον άλλον θα είναι ψηλότερος από τους άλλους προτεινόμενους συνδυασμούς... ::)

Και εν πάσει περιπτώσει, η ουσία του διαγωνισμού δεν ήτανε ποιός θα απαντήσει τις περισσότερες ερωτήσεις, αλλά να γελάσετε και να πάρετε παράλληλα και τα "εορταστικά" δωράκια σας. Είχα την αίσθηση ότι θα "περάσει" αυτό από το στυλ ορισμένων απαντήσεων αλλά μάλλον απέτυχα. Γι'αυτό άλλωστε δεν υπάρχει και καμμία διαβάθμιση των δώρων "καλύτερο" προς "χειρότερο" αφού το μόνο που ήθελα ήταν συμμετοχή για τον χαβαλέ, εξ ου και έβαλα όσο περισσότερα δώρα μπορούσα. Τώρα το γεγονός ότι μπορείτε να τα βρείτε και στο διπλανό torrent-αδικο δεν με αφορά, εγώ υποστηρίζω το νόμιμο και χωρίς DRM retrogaming. Τουλάχιστον όταν αυτό είναι εφικτό. Το να μην αρέσουν πάλι τα retro games, σε αυτό ειδικά το forum ακούγεται "κάπως", αλλά φυσικά και δεν μπορεί να επιβάλλεις σε κανέναν τι να παίξει. Εδώ το μισό admin team αναλώνεται σε fullHDnextgenFPSKinectκλπκλπκλπ. ;)

Και φυσικά δεν θέλω λιβανίσματα ούτε περίμενα να γίνει το επίκεντρο του κόσμου ο ψευτο-διαγωνισμός μου, αλλά ομολογώ ότι δεν περίμενα και τόσο μεγάλη αδιαφορία...0 συμμετοχές πληγώνει, ειδικά όταν έχεις "σπρώξει" και καμμιά 100στη ευρώπουλα για αυτόν. Μέσα σου λες "διαβάσανε το τεύχος καμμιά 100στη άτομα, ούτε ένας δεν θεώρησε το διαγωνισμό άξιο 5 λεπτών από την ζωή του;" Oh Well...
πωπω. Λάθος την απάντησα. Εμ, αν δεν βάζεις το μυαλό να δουλέψει!! :)
 
:animlaugh: Κι εγώ λάθος απάντηση έδωσα... χαχαχα... θεώρησα πως δεν μπορεί να είναι το ο Rygar (ανεβασμένος στον alkis21) διότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεν έχει γράψει ποτέ άρθρο στο Phoenix! :) Και η ερώτηση λέει ποιος από τους παρακάτω διατελέσαντες συντάκτες του Phoenix! Εκτός αν πιστεύετε πως κάποια φορά καθυστέρησα τόσο να παραδώσω το άρθρο μου που ο Wally μου έβαλε τον Rygar στο σβέρκο για.. ενθάρρυνση.
 
ΟΚ... το μισό admin team ΔΕΝ αναλώνεται σε fullHDnextgenFPSKinectκλπκλπκλπ.
 
Πίσω
Μπλουζα