Διασκευές που σας αρέσουν περισσότερο από τις αυθεντικές εκτελέσεις

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας krem13
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Και για να μην αφήνω μονάχο τον Nox, άλλη μια διασκευή ενός αρκετά γνωστού (κλασσικού κατ' εμέ) κομματιού από τους personal favorite Disturbed!

Disturbed - Land of Confusion Official Music Video

Extra points for the video clip! :thumb:

Κλάσεις ανώτερο από το πρωτότυπο του αντιπαθέστατου-γλυκανάλατου Paul Simon.

Μ'αρέσει πάρα πολύ η διασκευή του Blue Monday των New Order από το συγκρότημα Flunk. Από μπιτάκι το γύρισαν σε μια ιδιαίτερα αισθησιακή μπαλάντα.

Axel Rudi Pell - In the air tonight (Phil Collins)

Δεν το'χα ξανακούσει αυτό και διαπίστωσα ότι δεν είναι και στη συλλογή μου ;) Μ'αρέσει πολύ μπορώ να πω.

Cygnosic - Mad Desire

...Από Den Harrow.

[video=youtube;-DCgYvfkDVA]

Να βαλω και εγω 4-5 διασκευες-εκτελεσεις που μετρανε για μενα αν και δεν θα μπορουσα να πω αν μου αρεσουν περισσοτερο απο τα πρωτοτυπα ωστοσο δινω τα ευσημα για την δουλεια που εγινε.

1.Rotting christ-lucifer over london

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Cardenia - Living on video

Όχι ότι των Trans-X δε μου αρέσει, ίσα ίσα, απλά αυτό είναι πιο μπιτάτο.

Εδώ και λίγους μήνες έχει κυκλοφορήσει το πρώτο τους άλμπουμ, με πολύ "ιδιαίτερες"

80's και 90's διασκευές...

Death in Rome - Pump up the jam (Technotronic)

[video=youtube;n-bVobpkTKk]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Paul Young - Love Will Tear Us Apart

Καλοί κι άγιοι οι Joy Division, μπορεί μερικοί να βρουν σχεδόν βέβηλη τη γνώμη μου, αλλά μου αρέσει πολύ περισσότερο η νεορομαντική έκδοση του Paul Young. Πολύ πιο υποβλητική και συναισθηματική. Μου χει κρατήσει καλή συντροφιά αυτή η έκδοση, και νομίζω ότι έτσι θυμάμαι το τραγούδι από τότε που ήμουν παιδί. Κοντολογίς, αυτήν ξέρω, αυτήν εμπιστεύομαι! :P

αν και φανατικός Μπητλικός αυτή η εκτέλεση είναι πολύ δυνατή

η διασκευή ξεπερνά κατά πολύ την αρχική εκτέλεση του BRUCE

Πίσω
Μπλουζα